החרמון

uncle litchi

New member
קולר

לא רק שהוא לא קירר אלא חימם את העניינים! ראיתי כמה אנשים אם חיוכים מאוזן לאוזן שנמתחו על הפרצופים כשראו את הנחש... הנחש הנ"ל סירב לדגמן לי, עד שלקחתי עליו בלעדיות ואז הוא נענה לכל דרישותיי, כמעט...

uncle litchi

New member
חנק משפריץ

בייבי מהשנה כנראה, קטן קטן, חמוד חמוד, באמת אחד "ה"נחשים של הארץ. פרט בצבע מיוחד, חום אדמדם עם רקע כתמתם ובטן כתומה.

uncle litchi

New member
למה היפים תמיד בסוף...

איזה נחש מדהים. ד"א גם הוא היה מאוד רגוע, מאוד, מאוד רגוע...

Itamar Levy12

New member
אני ירוק מקנאה ../images/Emo5.gif ../images/Emo191.gif ../images/Emo153.gif

פרטים מדהימים.. אני משתגע כל פעם מהלטאות הירוקות שיש בארץ(יפות בהרבה מהאירופאיות).

uncle litchi

New member
תודה לכולם ו...

ניתן לראות תמונות נוספות של אילן נרינסקי בפורום שמירת טבע... ואני קורא שוב לכל היתר שצילמו, להוסיף את תמונותיהם, כי חגיגה כזאת כבר הרבה זמן לא הייתה לנו!

uncle תודה על הצילומים היפים

אתה הסנונית הראשונה ואנחנו מחכים לכל המשתתפים שצילמו להראות את מרכולתם ולא להתבייש ארבל לוי - תסלח לי שאני משתמש בתשובה לuncle ולמרות שזה לא פורום יונקים רצוי שתעלה את תמונת החולד שהיא יפיפיה uncle רצוי לכבד את הזוחלים וקרוא להם בשמם למען הדורות הצעירים שצופים בתמונותיך הנפלאות ויתבלבלו. בי תודה דני

כן, כמו "תלום כפכפים מצוי בוגר"

מעל תמונת תלום הקשקשים המצוי, למשל אתה רואה אפילו את עצמך אתה מצליח לבלבל בי דני

הנה עוד תמונות מהחרמון

החולד הזה קפץ לכביש והתחיל לנבוח על המכוניות, מוזר!?

tesnake

New member
סנונית שלישית../images/Emo8.gif

כולם צילמו מדהים! אני ממש בוש ונכלם לשים תמונות מהמצלמה הישנה והגוססת שלי... היו כמה תמונות שלא צולמו עיי האחרים אותם אעלה בכל זאת. עמכם הסליחה על האיכות הגרועה. זה זעמ"ש באורך של כ 2 מטר, צילמתי אותו בתוך הבולדר שלו, ברום של כ1400 מ'.

tesnake

New member
ארבל מדגמן זעמ"ש.

המעניין בו היה ששני שליש מהזנב שלו היו חסרים.

למעלה