"החתונה האדומה" של עונה 5 (
לספרים ולהמשך העונה)

נטאשKה

New member
השאלה היא

האם התיאוריה הזאת שאני יודעת שהיא רווחת כבר קבלה אישור, כלומר האם בסדרה כבר ראינו את סאנסה מגיעה לראמזי? או שזו עדיין רק תיאוריה? אם זאת עדיין רק תיאוריה אז כל השאלות שהעלתי עדיין רלוונטיות.

אוקי, מלחמת המלכות יהיה קו עלילה שנזנח, סבבה. כנל הארי היורש. אבל השאלה העיקרית לדעתי עדיין לא ברורה. איך סאנסה בכלל מגיעה לראמזי. למה שליטלפינגר יעשה את זה? מה יוצא לו מזה? ממש לא ברור.

hagashaga

New member
שאלת, וגם זה בכל מקרה שרשור שכולל ספוילרים להמשך העונה, אז..

כן. סאנסה ואצבעון מגיעים לוינטרפל. סאנסה מיועדת להתחתן עם ראמזי והיא כבר נפגשת איתו ועם רוז בולטון.

נטאשKה

New member
עכשיו עשית לי סדר בראש. תודה!

נו פשוט אצטרל למצוא זמן לצפות עמ להבין מה המניעים שלו

hagashaga

New member
ולגבי ה"למה"

האמת שאפשר לשאול כמעט על כל דבר שאצבעון עושה "למה" ו"מה יוצא לו מזה", ומעט מאוד ברור לנו לגבי המעשים שלו, לפחות לטווח הקרוב. הרבה פעמים אנחנו מבינים למה הרבה זמן אחרי, וברוב הפעמים אנחנו לא לגמרי מבינים בכלל.
אני לא אומר שמה שהוא עושה חכם מי יודע מה, וגם לא שבהכרח יש היגיון ברור לעין, אבל הוא סוג של מסביר לסאנסה (לפחות אומר את מה שהוא רוצה להגיד, אלוהים יודע מה עובר לו בראש). פשוט תראי בפרק הקרוב...

נטאשKה

New member
לפחות בספרים

המניע שלו מאוד מובן מאליו בעיני. לצבור כמה שיותר כח. רק לא ברור איך המהלך הזה מקדם אותו בניגוד למהלך בספרים שברור איך הוא מועיל לו

לא רק כוח

במקום מסוים הוא אומר שבעולם טוב יותר סאנסה היתה שלו ולא של נד סטארק. אולי במקום עמוק בתוכו, אצבעון רוצה להיות זה שיכל ובפועל אביה של סאנסה, כדי שימשיך לרמות את עצמו שהוא זה שביתק את בתוליה של קייטלין ואפילו הוליד את סאנסה. לכן הוא הופך ללורד גדול ומשקיע כל כך בסאנסה.

נטאשKה

New member
אני חושבת

שזה לא מאהבת קייט כמו מאהבה עצמית. יכול להיות שהוא באמת היה מאוהב בה בנעוריו, אבל מאז זרמו הרבה מים בקילשון. מה שהוא למד מהפרשה הזאת זה בעיקר כמה הכח - הגלוי והסמוי - חשובים.

יכול להיות שהוא מעוניין בסאנסה ויכול להיות שהוא רואה בעצמו אבא שלה באיזו צורה פרוורטית (עוד ואריאציה מרטינית על פנטזיית גילוי עריות), אבל לא בגלל זה הוא "הציל" אותה.

אני מסכים איתך.

כנראה שהתנסחתי לא נכון ולכן לא הבנת אותי. הוא עושה את הכל כדי לתקן את ההרגשה שלו, כשהרגיש דחוי ועלוב וקטן ואצבעוני כשהוסטר טאלי זרק אותו על שהעז לחשוק בבנות שלו, וכשקייטלין העדיפה את בני סטארק על פניו.
עכשיו הוא הגדול והחזק וסאנסה נתונה לחסדיו. עכשיו היא צריכה אותו כי הוא הלורד הגדול שאף אחד כבר לא זורק.
וזה לא סותר שעדיין יש לו אובססיה לקייטלין. אם הוא היה משתחרר ממנה, הוא לא היה צריך לספר לכל העולם שהוא זה שביתק את בתוליה. הוא היה יכול להסתפק בסיפורים האמיתיים על ליסה.

kikona126

New member
ספויילר לספרים ולסדרה

אם "החתונה האדומה" תהיה שוב החתונה אבל הפעם זאת של רמזי עם סאנסה, אז יהיה פה את כל סיפור הרקדניות והמלך של הפראים (???) ואם כן אז אולי פה נוכל לדעת מי בעצם כתב את המכתב לג'ון, סטאניס או רמזי?
&nbsp
אני משום מה כל הזמן חשבתי שפרק 9 יהיה סרסי הולכת ערומה בקינגז לנדינג... ושהמוות (?) של ג'ון יהיה הפרק האחרון (כדי להשאיר קצת עניין לעונה הבאה...)
&nbsp
לפי איך שזה ניראה העלילה של דינאריז הולכת לקראת הסוף שלה בסדרה, לפחות עד הסוף של הספר, ועקרונית, היא לא היתה חסרה לי היום....
&nbsp
אהבתי את הקטע של אריה עם החרב. זה מחזק את העובדה שהיא עדיין סטארק, וזה ששמו את זה בסדרה זה רק מחזק את זה שאני מאמינה שהיא תחזור לווינטרפל, רק שהיא תחזור עם הצבא שלה, הלהקה של ניימרה.
&nbsp
בטירת שחור הכל הולך מהר מידי, לא נותנים להנות מהעלילה... מעניין אותי לדעת אם עשו את הקטע של ההחלפה בין מנס רידר לבין ההוא עם העצמות.
&nbsp
עכשיו יש לי שאלה, באחד הספרים דיברו על משהו מסויים שיכול להתקיים בווינטרפל רק אם יש סטארק בטירה, במה מדובר?
ועוד שאלה, האם סאנסה עדיין נחשבת סטארק לאחר שהרגו את לידי? (הרי לפי הספרים זה מובן שלהיות סטארק זה לא רק להחזיק בשם, ורואים את זה יפה בעלילה של אריה בספר שהמורה שלה חסר הפנים מעיר לה על זה שהיא חולמת על הזאבים (או משהו בסגנון)

למעלה