``החתונה השערורייתית``

גלילית2

New member
אז בהזדמנות חגיגית זו אני מצטרפת לפורום

ובגלל שאני לא יכולה לשתוק אומר את דעתי- ברור שהורים צריכים להתערב אם יש להם חששות אמיתיים. אבל לדעתי מה שצריך לשים עליו דגש הוא לא האם וכמה להתערב? וגם לא איך לחנך כך שהילד לא יתחתן עם ערבי/רפורמי? אלא איך להגיע ליחסים קרובים עם הילד שלך , כך שהוא באמת יקשיב לך ויקבל את דעתך בעניינים הרי גורל, כמו של נישואים. וברור שככל שהקשר בין ההורים לילדים יותר קרוב, פתוח ומושתת על אמון וכבוד, יש גם סיכוי שהילד יקשיב להוריו ויחשוב על הדברים שהם אומרים לו. וקשר כזה בונים כמובן מגיל הינקות - כשילד בא ומספר להוריו משהו, גם אם זה לא מעניין אותם כרגע, חשוב להקשיב ולהתעניין בדבריו באמת ובתמים, כי אם הם לא יעשו את זה כעת כשזה חשוב לילד, אח"כ כשזה יהיה חשוב להם - הילד כבר לא יהיה מעוניין כי הוא כבר נעול וחסום בפניהם. ובשורות - כן זו אני. אם לא יוצא לנו לדבר בטלפון אולי יצא דרך הפורום....

אאאאאאאאאאהההההההההה אני לא מאמינה ../images/Emo24.gif

גלילווווווווווווווווווווווו עיניים שליייייייי

נעמה92

New member
../images/Emo45.gif ובאופן כללי אני חושבת

שבעניני שידוך זה מאד מורכב להביע דעה. הקב"ה מזווג זיווגים, ואנחנו צריכים להתפלל שייזוג את הזיווג הכי מוצלח, לקרובים לנו, ואם יש משהו שלנו לא נראה בשידוך של אחרים, אז צריך להתפלל שזה אולי לא הזוויג, ושהזוג יפתח את העיניים, ולפעמים מה שמפריע לנו לא מפריע לחארים אז זה כנראה הזיווג :)

ועכשיו שקראתי את התוכן

אני לגמרי איתך, כידוע לך, בדגש העצום על הקשר הנפשי עם הילדים. אבל, ופה הפואנטה, מה קורה לקשר כשזה מגיע לנקודות הקיצון?

פנינית13

New member
הורי התנגדו שאחותי תתחתן

הם איימו שלא יבואו לחתונה כלום לא עזר הם בסוף התחתנו והורי הגיעו עם הסתיגות מלאה וברוך ה' היום הם נשואים 25 שנים עם עליות ומורדות כמו כל זוג ו 4 ילדים שעוד מעט מתחתנים המסכנה שלי מכל הסיפור הזה הוא שאסור להתערב בזיווג ואי אפשר לדעת מה יהיה כמובן שלא מדובר על גוי כי את זה אני לא יודעת אם היתי מוכנה לקבל אבל אני אומרת את זה עם הסתייגות גדולה כי הילד נשאר ילד שלך לא משנה מה הוא עושה אתה אוהב אותו כי הוא ילדך

למעלה