החתונה של אחי

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
החתונה של אחי

במזל ובשעה טובה התחתן לו אתמול אחי ה"קטן". 650 מודמנים באולם אירועים, עשרות קרובים ומאות מכרים וכמובן השאלה הנצחית תלויה להם כמו בועית רוק בקצה השפתיים "מתי אצלך?" . אני נהניתי מאד באירוע (תודה לברמן החמוד) באיזשהו שלב נטלתי מאחותי את בתה התינוקת לכמה רגעים כדי שתוכל לנשום לשניה... וטיילתי איתה באולם כדי להרגיעה. ואז נפתח הסכר... כמו להקת נשרים המריחים נבלה טריה, התקבצו כל הקרובים ה"אוהבים" ו"רוצי טובתי" לצלוב את הרווקה הנפשעת. נו, זה לא נחמד?( מאד נחמד, לחמש דקות) , תראי איזו חמודה ויפה היא (אה כן יופי וחמידות היא סיבה מצוינת ללדת ילדים- ואם יצא לי ילד מכוער? יש אופציה להחזרה?) , ילדים זה הכי חשוב! (תלוי למי) ועוד ועוד ועוד. עד שהגענו לשיא - דוד רחוק שהודיע לי נחרצות שבלי ילדים אני לא באמת אדם. תודה על האינפורמציה דוד שיכור ונטול טאקט בעליל, אני רצה לעשות לי משלי. ראיתי את האור... אח אנשים, לך תבין אותם. החלטתי לוותר להם הפעם, אני מקווה עבורם שטמטום ואטימות וצרות אופקים לא כואבים פיזית. איחלתי להם שנה טובה בחיוך וחזרתי לרקוד. ושאלתי להיום היא: למה לעזאזל הם חשובים שמותר להם להתעניין בנושא הרביה שלי ? אני חושבת שזה כמעט יחודי לחברה היהודית/ישראלית. החופשיות הזו לברר בדיוק מתי אתה מתכוון להז... וללדת כבר, פשוט בלתי נסבלת. אז מה אתם אומרים? ומה אתם עושים בסיטואציות כאלו?

karnity

New member
היי t32

מה אני עושה בסיטואציה כאלה...? זה משתנה מ"מציק" אחד למשנהו.... יש אנשים כה חצופים/מרגיזים/אטומים... הדודים למינהם... שפשוט דורשים תגובה מוחצת...כזו שתשאיר אותם בפה פעור כדי שבפעם הבאה שירצו להאיר עלי בחוכמתם הם יחשבו פעמיים... יש גם מקרים שבהם אבחר לענות בסרקזם שאינו משתמע לשתי פנים: .."כן..כן... *זה* ממש ממש עושה לי חשק...2 הדקות האלה עם התינוק ה-מ-ד-ה-י-ם הזה פשוט שינו את דעתי - אני לא יכולה לחכות..אני מתה כבר להיות בהריון! או שאני עונה בחוסר סבלנות ניכר ..." כבר אמרתי 1000 פעמים שאני לא רוצה.. מה גורם לך לחשוב שאשנה את דעתי???"... או שיטת ה"חייך-והתרחק מהמקום" ... זה מוריד אותם ממני... רק עד לפעם הבאה...

marish

New member
בהנחה שאת לא מתכוונת

באמת לשבת ולדסקס איתם את הנושא ברמה הפילוסופית, התעלמות חיננית זו הדרך הנכונה, כי זה חוסך לך הרבה זמן ועצבים. אם מדובר במציקנים/מעליבים אמיתיים, אפשר להיות מגעילים ולתקוף בחזרה ב"אין לי ילדים כי אני חוששת שיהיו דומים לך" או משהו בסגנון, אם כי בארועים משמחים חבל לריב עם בני משפחה (אלא אם זה דוד שיכור שלא יזכור לך את זה...). הדרך החביבה עליי ביותר זה להשתעשע. דוגמאות בשלוף: "תודה, כבר יש לי";"מה, לא קיבלת הזמנה לברית?", "כבר הזמנתי באינטרנט, המשלוח בדרך", "לא יודעת, אני כבר שנתיים בהריון אבל הרופאים עדיין אופטימיים" וכמובן "הילד שלך כזה מקסים, אפשר את בעלך ל-5 דקות" וכו' וכו', תהיי יצירתית...

באמת היה כאן איזשהו שרשור על

איך אנשים בארץ (אפילו כאלה שלא מכירים אותך, סתם ברחוב) ישר נכנסים לך לביציות. פשוט אין לי כוח לזה. אני פשוט מנתקת מגע.

מבינה אותך מאוד....

שלןם לכולם אני חדשה כאן ולמען ההגינות אני חייבת לומר שאני כן רוצה ילדים ואפילו מנסה ולא כ"כ מצליחה. אז לפני שכולכן קוראות לי טרול אני רוצה לספר שעל הפורום הזה שמעתי בפורום אחר, אשר שם אחת הבנות ניסתה להקניט אתכן ופרץ שם ויכוח סוער. אני כמובן רציתי לראות במה מדובר ומאז נכנסתי ואני מקפידה כל יום לקרוא. אני מרגישה שבמצבי הנוכחי(מנסה להכנס להריון) יש מישהו שמכניס אותי לפרופרציות. ועכשיו לענייננו..... אני נשואה כבר שלוש שנים ועד עכשיו בחרתי לא להביא ילדים. החלטתי שעד שאני ובעלי לא מסיימים את הלימודים ועוברים לדירה שלנו אני לא חושבת על ילדים. וכמובן כל עם ישראל מחליט שהוא יכול להתערב לי בחיים ולומר לי מתי אני צריכה ויכולה להביא ילדים. כל הזקנות החמודות וכל האנשים החמודים שהעיקר להביא ילדים בלי לחשוב אם הם מסוגלים להעניק להם משהו בכלל. מה אני יגיד לכם , אני תמיד ידעתי שזה זמני ויכולתי לומר לכל המציקים שאם הם מעוניינים לשלם לי ולבעלי את הלימודים את המשכנתא ולעשות לי פעם בשבוע קניות אז אני אכנס להריון. מה שיש לי להציע לכם , זה פשוט לחשוב על איזה תשובה שתביך את השואל הנודניק ואז הוא ילמד לא להתערב. בהצלחה לכולנו

habubnik

New member
אני

עוד לא עמדתי תחת לחץ ישיר כזה, חוץ מאבא שלי שמדי פעם דוחף לי עוד שיחת "עד שלא תביאי ילדים את לא תדעי מה זה אושר/שמחה/שלמות/אחר". אם אני אומרת לו שאני חוששת שבעבודה X לא יהיה לי מעניין, התשובה היא "מה זה משנה? את תגיעי הבייתה לילדים ויהיה לך כיף", אם אני אומרת לו שאני מרגישה חלשה, התשובה שלו תהיה "לא נורא, כשיהיו לך ילדים, את תהיי חזקה" וכו' וכו'... בסיטואציה כמו שתוארה אני אנסה לא להגיב בכעס (ולא כי אני לא אכעס - אם יש משהו שמרגיז אותי, אבל באמת באמת, זה כשנכנסים לי לורידים (או לשחלות). ייתכן שאם מתישהו זה יתחיל להצטבר אלי, אז זה בסוף יתפרץ החוצה. אצלנו זה יותר גרוע, השיפוטיות היא כלפי פנים, וכלפי חוץ כולם מחייכים אליך. אז את יושבת ואין לך מושג מה המשפחה שלך חושבת עליך, למרות שאת יכולה לנחש. אני כל כך שמחה שלא יהיו לי ילדים לעשות להם את אותם סרטים

n oy

New member
סבתא שלי החמודה שתהייה בריאה

דיברתי איתה אתמול. אז ככה היא הכניסה לי בין השורות. נו יש איזה בשורות טובות? אמרתי לה לא סבתא אני עוד צעירה ואני לא רוצה ילדים( נו מה לעשות צריך לענות לסבתא בנימוס. ) אז היא אומרת לי את יודעת שאת לא נהית יותר צעירה. אמרתי לה אני יודעת וטוב לי ככה. סבתא שלי היא חרדית. אבל היא חמודה היא לא מציקה אלא שואלת כי אכפת לה כי ככה חינכו אותה. היא אמרה לי גם. איזה טוב שאנחנו מדברות על זה בטלפון. ולא פנים מול פנים. אז שאלתי אותה. מה? את מפחדת שאני יהרוג אותך? את יודעת שאת יכולה לדבר איתי על מה שאת רוצה. היא אמרה לי נכון את היחידה שאני יכולה לדבר איתה ככה. לא משנה איפה ועל מה. זה היה נחמד לשמוע אותה אומרת את זה. כי אחרים מעקמים את האף. (יצא קצת מבולבל. אך העיקר שיצא) חיים טובים נוי.

ailag

New member
אויש

אם יש מישהו שכשאת מעלה נושא מסויים הוא גורם לך להרגיש רע, אל תעלי את הנושא.. אפילו אם הוא מהמשפחה.

cha ching

New member
תמר ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי לאללה! עשית בדיוק מה שצריך לעשות- להתעלם.. אין מה להתחיל לפתוח את הנושא עם אנשים שלא יבינו.. כי את יודעת שהם רק יעצבנו אותך יותר בזה שהם לא יבינו.. ותרי להם...

VEGANiUM2

New member
../images/Emo6.gifפשוט לחייך..

אם את צריכה סיבה לחייך אז מספיק להסתכל על אחד הזאטטוים החמודים האלה ולדעת שלא אותך הוא יעיר מחר ב7 בבוקר בצעקות קרב. ואם את ממש מרגישה פרץ רשעות קטנטן, את יכולה להביא איתך כמה רעשנים או אקדחים מצפצפים כמתנה לילדים, זה יספק כמה שעות של הנאה להורים בהמשך השבוע

להז...

כר וללדת כבר? כשסבתי פותחת בסדרת השאלות, עם השוואה מתבקשת לאחי המוצלח כמובן, היא לא ממש עומדת בהתקפה של: וואו ממש כיף לו, לגור אצל ההורים של אישתו, להשתעבד למשכנתא ולעבוד 12 שעות ביום על מנת לכלכל את המשפחה, כל זאת ועוד שהוא לא יכול להתפטר מהעבודה כשבא לו, לעבור דירה כשבא לו ובאופן כללי- עבד מודרני. אוי, סבתא פולניה ללא מילים זה דבר משעשע... תוסיפו לכל שבמקום אנשים אני מטפח כלבים-חתולים לרוב...יקיר פולניה לדורותיה...NOT!!!

t32

New member
חתולים וכלבים???

אויי ויי זמיר...... נו, עכשיו ברור למה אתה לא מתחתן כדת וכדין ומגדל ילדים......

t32

New member
ברור

הרי ידוע שמי שמגדל בעלי חיים , עתותיו אינן פנויות לגידול ילדים. גידול בעלי חיים ובעיקר חתולים בא על חשבון גידול ילדים. כמו שאבא שלי אומר "תיפטרי כבר מהחיות ותתחילי לגדל ילדים" (אני רצה, אבא)

תתחיבי בפני אביך כי בפעם הבאה

שתמצאי ילד רחוב מוזנח, תעקרי\תסרסי אותו ותאכילי גם אותו בחצר...

t32

New member
לא טוב

כי על אותו משקל אני אצטרך לגדל חלק מהם בבית וחלק בכלוב... לא נראה לי.

t32

New member
וזה לא קשור אבל דומה

לפני חמש שנים קניתי בית משלי. שיפצתי אותו (בכספי). כל שיפוצניק/פועל/מרכיב/קבלן שנכנס אלי לדירה בחודשים האלו ראה לעצמו חובה להתענין מייד איפה בעלי. הסיבות היו מגוונות: זה ענין שרק גבר יבין (חבל מאד, אין כאן גבר) , תראי, אני לא רוצה לעייף אותך בהסברים (תודה בכל מקרה לא הייתי מבינה) , צריך לדבר איתו על המחיר (אבל הוא לא משלם) ועוד ועוד, שתקתי, הסברתי בנימוס, הכנתי להם קפה וכך עברו הימים... הדבר האחרון שהורכב בדירה היה תנור שקניתי. המרכיב התעקש לדבר עם בעלי. הוא הסביר לי שאין שום סיכוי שאני אבין איך לתפעל את התנור מרוב תוכניות שקיימות בזכרון התנור המשוכלל והוא חייב לדבר עם XY(בכרומוזונים). ואז.. יסלח לי אלוהים, לא יכולתי יותר. התחלתי לבכות(בכוונה, נא להירגע) וכשהבחור החסון כבר לא ידע את נפשו הסברתי ביפחות ובכי שבעלי נפטר ממש לפני שנכנסתי לדירה ונורא קשה לי לשמוע אותו מתעקש ככה... את שאר ההתקנה הוא העביר בשתיקה מוחלטת!!! (אבל עד היום אני לא יודעת להפעיל את התנור
כמו שצריך)

א הא !!!!! תפסתי אותך!!!

"הסברתי בנימוס, הכנתי להם קפה" קודם באמת חשבתי על מקבץ תשובות ל"שאלה" 1. סרטן בשחלות 2. סרטן באשכים 3. סרטן בחצוצרות איש איש וסרטנו הוא. אף דוד או כל בן משפחה אחר לא ידחוף שוב את אפו. כמה טוב שיש דגים. לא דג, סרטן! סרטן! (חלק מבדיחה)

למעלה