החתן המיועד הבריז, והיא נתקעה עם החשבונות

הפוסלת במומה פסלה

הציגו כאן מקרה, הבעתי את דעתי, לימונדה בחרה לחיות בבועה, את תמכת ולכן אמרתי "צרת רבים חצי נחמה", לא הבנת באיזה הקשר(בעיות בהבנת הנקרא כאמור) ובחרת בדרך הכי קלה וזולה לתקוף ולרדת לפסים אישיים, החוכמה נוטפת ממך ילדה....

TzutZ

New member
ילדה? ../images/Emo67.gif

לדעתך לימונדה חיה בבועה, לדעתי ממש לא. אני לא מבינה מה הבעיה שלך עם זה, ולמה הפכת את הדעה שלנו לצרה... את יכולה להסכים, את יכולה כמובן שלא, אבל מפה ועד **לרדת לפסים אישיים** ולהחליט מאיזה שיעורים הברזתי ומאיזה לא.. נסחפת , את לא חושבת?

לא, לא חושבת שנסחפתי

זו דרך התבטאות (כי לא הבנת אותי) ד"א לא הפכתי את הדעה שלכם לצרה עם כל הציניות שבדבריך באיזשהו אופן את(ולימונדה) יודעת שאת חיה בסוג של בועה. וכן - אני חושבת שלחיות בבועה מכל סוג שהיא זו צרה.

TzutZ

New member
שנעשה סקר פה בפורום?

ונשאל את הנשואים נשואות/ גרושים גרושות שבנינו האם הגברים היו מעורבים בתכנוני החתונה...? מאיפה החלטת שזה שבעלך (כנראה..) לא היה מעורב בתכנונים הוא הרוב המייצג? למה נראה לך שגברים ברובם לא שותפים לתכנונים? ולמה לדעתך זה שרוב הדברים הנשואים שאני ולימו מכירות ואכן היו מעורבים בהכנות הופך אותנו לחיות בבועה?... זה אומר שכלללל אותם זוגות נשואים גם חיים איתנו באותה בועה? זו וואחד בועה אם ככה...!!!

מי ישמע כמה נשואים/גרושים

יש פה
הרגת אותי..

TzutZ

New member
שתזכי

לבחור שיהיה מעורב בארגוני החתונה בקרוב בימינו ונאמר אמן

חחחחח חסר לו שלא../images/Emo190.gif

אבל קודם רצוי לאחל שאני אזכה ב.. בחור
לגבי האופי ורמת מעורבותו נדון בהמשך

אני אומרת א' - את עונה ת'

אמרתי שהגברים שלימונדה הזכירה לא מהווים מדגם מייצג, זה לא אומר שאני חושבת שבעלי או הגברים שאני כן מכירה כן (ואת ממשיכה לרדת לפסים אישיים ולהזכיר את בעלי בכל הודעה, צאי מזה!!!) להזכירך זו לא אני שאמרתי שרוב הגברים אדישים להכנות לחתונה(לימונדה הביאה מהכתבה) ולשאלתך אז לא! גם הפורום לא מהווה מדגם מייצג למה שבאמת קורה! במיוחד לאור העובדה שהם לא רבים כאן(לדברי חיפשושית)

TzutZ

New member
אז את קונה כל מה שרושמים

בעיתון?... אללא יסטר! אולי מס' הגברים שלימו ואני מכירות לא מהווים מס' מייצג אבל הם מספיקים בשביל לגבש לעצמנו דעה. את יודעת מה? את רוצה לקרוא לזה "בועה"? בכיף...
הלוואי על כולם בועה כזו, ו"צרה" כזו. וזה, אגב, מה שאמרתי מהתחלה... שהלוואי עלייך "צרות" שכאלה (הבנת הנקרא!!) סגרנו מעגל, סאלאמאת.

soofgania

New member
אני גם חיה בבועה?

לא רוב אלא כל מי שהכרתי שהתחתן דאג הוא ואישתו לעתיד לכל סידורי החתונה!

TzutZ

New member
אז כן ../images/Emo88.gif

את כנראה חיה בגרעין של הבועה. בואי נניח שהבועה היא סופגניה... אז את הריבה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יווווו צוצה אני מתה עליך ../images/Emo70.gif

נ.ב. שמת לב ??? מרגע שחזרת מהודו, הפורום קם לתחייה.

TzutZ

New member
ברוך המחיה מתים../images/Emo70.gif

ואני בכלל חושבת שיש לזה קשר ישיר להשחרה שלך... חבל שלא פרשת קודם...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נהייתי אישה משוחררת..

עם כמה שלא קונה כל מה שרשום

בעיתונים, קונה את המדגם המייצג שלהם יותר משלך ושל לימונדה, הגיוני לא? הלוואי עליי "צרות" כאלה? תודה אבל לא תודה. קחי אותם במתנה

הדRי

New member
יווּּּּ מה נסגר איתכן היום??../images/Emo3.gif

מה נפלת על לימו??
חה.חחחה.חחה..

למעלה