הטובים של יום שני
- בלי ויתורים

יוצרת לעצמי סיבות לחייך

-התחדשתי לקראת הנסיעה הקרובה לקליפורניה בתיק טיפוח חדש- די חמוד וגדול, אבל לא מידי

&nbsp
- הבאתי לתופרת פה 2 חצאיות שממש אוהבת ורוצה לקחת איתי והבטיחו שיסדרו לי עד מחר, מקווה שיצליחו לסדר אחת מהן עם רוכסן ממש בעייתי. העלות של זה יצאה די גבוה, יותר מעלות החצאיות אבל לא נורא- היה לי חשוב פשוט לסיים עם זה ושיהיה מוכן מחר...
&nbsp
- העזתי וכתבתי משהו בפייסבוק שדי חושף אותי אבל יעזור לי לכבוש מטרות שאני רוצה להשיג והתגובות שקיבלתי כל כך היו מרגשות.
&nbsp
-מצאתי מקום נורמלי ונחמד לעשות בו גבות-שפם.
&nbsp
-קניתי איזה פטנט שעוזר לקפל כביסה ומשתמשת בו עכשיו- מדליק בטירוף!

kisslali

New member
מחפשת מתחת לאדמה

1. המטבח עבר ניקיון יסודי
2. הסתובבתי בעיר והצלחתי לא לבזבז על שטויות
3. עיסקה גדולה מתבשלת ובנתיים (טפו טפו טפו) הכל בסדר
4. הרבה פחות קר מהרגיל לעונה - אנחנו במעלות זוגיות
5. הדלקנו נרות ושמתי חנוכיה בחלון - נדמה לי שאנחנו היהודים היחידים שגרים בעיר הזו :)

haych

New member
ממממ...

אני חולה. נשארתי בבית אתמול. אז זה לא כייף להיות חולה-אבל כייף להיות בבית.
למרות שאני חולה-הכנתי את הלביבות של ניקי ב שניה לפני שנגמר החג. א' אמר שיצא טעים, אני חושבת שיצא בסדר... שכחתי להוסיף מלח-פלפל, אולי בגלל זה...
א' חמוד אלי ומטפל בי יפה.
הגיעו הכרטיסי סים והתניידנו-עכשיו נתחיל לשלם פחות.
עשיתי מרתון סדרות מתחת לפוך והיה כייף.

ועכשיו צריך ללכת לעבודה למרות שאני עדיין מרגישה רע

אה, עוד דבר טוב-בטוח שירדתי לפחות שני קילו... ביומיים האחרונים אני חיה על בננה ביום כי אין לי תיאבון. אין לי ספק שהכל יעלה בשניה ברגע שאחזור לאכול, אבל בינתיים אני נהנית לראות את הבטן משתטחת ואת התחת מצטמק

haych

New member
גם אני הכנתי את הבטטה

אתמול הבנאו לסבתא שלי ולא הייתה שום תגובה מצדה, והיא מאלה שמחמיאות... נראה לי שהיא לא אהבה...
העיקר שא' אהב, בשבילו הכנתי!

ואני משתפרת באיטיות, תודה!

חמישייה ליום שני

-פתחתי עם קסם חלק מהכעסים שיש לי עליו. הייתה שיחה קשה, אז החלטנו להמשיך אותה ביום אחר.
-יום טוב בעבודה
-הייתי עם ידיד בבית קפה ואח"כ ישבנו קצת אצלו בבית, היה ממש כיף :) התגעגעתי אליו!
-הכלב גורם לי לצאת הרבה מהבית וזה נחמד
-שאלתי מהידיד המדובר שני ספרים :) מלא זמן לא קראתי, אז יללא.

תודה

טוב לנקות משקעים מדי פעם. תמיד תמיד תמיד כשאני סוחבת כעס עליו ובסוף מדברת, מתברר שסתם הייתה איזו אי הבנה מטופשת. אני צריכה לזכור את זה...
&nbsp
"בן החמאס", ועוד אחד, תהרגי אותי לא זוכרת איזה. כשאמצא אספר לך.

haych

New member
בן החמאס

שמעתי עליו! הוא הספר הבא שאני הולכת לקרוא. הבנתי שהוא מעולה.

תהני :)

נוכל להתקשקש עליו אחרי שנקרא. גם אני שמעתי עליו דברים טובים אבל הוא גם מאד מרתיע אותי... מקווה שלא יהיה נוראי מדי.

butwhy

New member
הוא לא נוראי בכלל ומרתק ממש

אחרי שקראתי אותו השאלתי אותו להמון חברים (וגם קניתי אותו כמתנה לכמה).
זה נכון שהוא מטריד ברמה מסוימת, אבל לדעתי זה בדיוק מה שעושה אותו כל-כך חשוב.

הטובים של יום שלישי

בייביסיטר ממש מוצלח- האמא קצת חששה לצאת ושהילדה תתעורר והיא לא שם ובסוף הילדה ראתה אותי, חייכה ושמחה כשהוצאתי אותה מהמיטה, נתנה לי חיבוק וממש נהנו ביחד

&nbsp
הטיסה
לקליפורניה ממש קרובה...
&nbsp
אני כל היום מקבלת מחמאות היום- בסוף אני אתרגל לזה

עדיין לא

אקבל את הכסף אחרי קבלת האישור. מדובר במשפחה שאני מכירה כך שלא דואגת שלא יתנו לי את הכסף.

הטובים של יום שלישי

בייביסיטר ממש מוצלח- האמא קצת חששה לצאת ושהילדה תתעורר והיא לא שם ובסוף הילדה ראתה אותי, חייכה ושמחה כשהוצאתי אותה מהמיטה, נתנה לי חיבוק וממש נהנו ביחד

&nbsp
הטיסה
לקליפורניה ממש קרובה...
&nbsp
אני כל היום מקבלת מחמאות היום- בסוף אני אתרגל לזה

למעלה