הטובים של יום שני
- בלי ויתורים

חמישה דברים טובים ליום שלישי

שיחה נהדרת עם בערך-גיסתי (כלומר, גיסתו של קסם), שבה היא הבהירה לי כמה היא אוהבת אותי. גם אני אותה!!!
שיחה נהדרת עם הבוס שלי :)
נפגשתי עם חברה
התעוררתי קלילה יותר בעקבות השיחה אתמול עם קסם.
התקדמתי בהכנות לטיול הבא (שיהיה עוד המוווווון זמן, אבל כיף לי לתכנן)

haych

New member
מתה על זה

לחזור מטיול וישר להתחיל לתכנן את הטיול הבא. כייף שיש למה לחכות! לאן הטיול?

לגמרי,

האמת היא שזה קצת מעציב אותי שכרגע אין לי יותר מדי דברים כיפיים בשגרה אז אני מחכה לטיולים האלה. קסם למשל, כל הטיול באירופה התגעגע לעבודה שלו. הוא מת עליה.
אני מקווה שזה ישתנה עבורי בשנה הקרובה :) זה שפרשתי מהלימודים ששנאתי (אחרי שנתיים, החלטה לא קלה בכלל) זאת התחלה טובה, ועכשיו אני מקווה שאבחר מסלול שמתאים לי יותר.
אז יש טיול משפחתי (המשפחה שלו) מתכונן לאוסטריה ביוני, וטיול לארה"ב בעוד קצת יותר משנה. התקדמתי עם שניהם, אבל בחמישייה התכוונתי לארה"ב
אני חושבת שכבר סיפרתי כאן שאני חצי אמריקאית, אז אני מבקרת את המשפחה שלי פעם בשנה-שנתיים, הייתי שם באוגוסט האחרון. ובהחלט ייתכן שאסע שוב בקיץ הקרוב, בלי קסם. אבל אני רוצה מאד לקחת אותו לפגוש את כל המשפחה, אז כשהוא ישתחרר (קבע) אנחנו נעשה איזה חודש בארה"ב. איזה כיף שהוא משתחרר עוד שנה וקצת!
&nbsp
מה איתך? יש איזה טיול על הכוונת?
&nbsp

כמה אני מזדהה

איתך - גם אני מתחילה לתכנן את הטיול הבא ישר כשחוזרים לארץ. איזה ישר? כבר ביום האחרון אני מתחילה להתלבט מה היעד הבא

&nbsp
וגם קצת עם קסם - בטיול האחרון שלנו, במשך כל השבוע הראשון התגעגעתי נורא לעבודה. חשבתי שאסיים עבודה כלשהי לפני הנסיעה ובסוף לא הספקתי
(ועברו חודשיים ועדיין לא סיימתי
), ונתקפתי שם געגועים איומים ללפטופ היקר שלי. אבל היה כאן גם פן חיובי, לרוב אני די מתבאסת לחזור אחרי טיול, הפעם היה גם משהו משמח בחזרה לעבודה, והייתי מלאת אנרגיות.

תודה, זה לטוב ולרע

כי גם להתנתק מהעבודה מדי פעם זה בסדר, וזה חשוב למצוא את האיזון.
בהצלחה עם מציאת תחום חדש - איזה תחומים את שוקלת? ומה היה במסלול הקודם שכל כך לא אהבת?

haych

New member
לצערי אין כרגע משהו על הפרק

האמת שקצת קיוויתי שא' יעשה לי הפתעה ליום הולדת 30 ויקח אותי לחו"ל, אבל לא נראה לי שזה יקרה...
יש לנו הרבה יעדים על הכוונת, אבל אני מאמינה שזה יהיה רק בשנה הבאה. רק לפני 3 חודשים חזרנו מאיסלנד.
יש מצב שביוני נטוס לקרואטיה או סלובניה, אבל אני פחות רוצה.
בטופ שלי יש את רומניה ואת קובה.

ארה"ב נשמע כמו טיול מעולה. ממש בא לי טיול בקראוון, אבל צריך זמן וכסף ואין לי אף אחד מהם

elena20

New member
של יום שלישי

ארוחה של ג'אנק טהור (לחם לבן, סלאמי, חומוס/סלט כרוב במיונז) ולקינוח סופגניה!
כמה ג'אנק ככה טעים

&nbsp
זהו, יותר מזה לא מצאתי

הטובים של רביעי-חמישי-שישי

הטיסה לקליפורניה הייתה סה"כ סבירה והאמת שלא הייתי לחוצה מהטיסה לשם שינוי

&nbsp
היינו בכמה מוזיאונים- מוזיאון השעווה שבו יש דמויות מסרטים משעווה מתוך הסצינות ומוזיאון שיאי גינס, וכמובן הלכנו לאורך שדרת הכוכבים ואכלנו בהארד רוק קפה.
&nbsp
אתמול-יום חמישי- עשינו יום שלם באולפני יוניברסל- היה ממש כיף!!
&nbsp
היום היינו בשוק איכרים ממש מיוחד והלכנו למצפה מיוחד שממנו רואים את השלט של הוליווד.
&nbsp
די קר פה באופן לא צפוי ולא ממש הגענו מוכנים כי בנינו על זה שתמיד יש שמש בקליפורניה
אז התחדשתי בסוויטשרט מעוצב מאוד יפה של איזה בוטיק מעצבים במתחם ליד שוק האיכרים וגם בכובע צמר ומעין קשת מצמר שאפשר לכסות איתה את האוזניים והיא ממש יפה.
&nbsp
מחר נוסעים לאחותי ואראה סופסוף את האחיינים, כל כך מחכה לזה!
זכיתי עבורם ביריד באולפני יוניברסל במלא בובות ממשפחת סימפסון ובובה ענקית בטירוף של חד קרן

haych

New member
נשמע ממש כייף! את עושה לי חשק!

ותתחדשי על הקניות!

תודה מותק

האמת שהסוודר הזה היה ממש במקום, ממש חימם אותי כמו שצריך- אפילו הספיק לי לטיסה ולקור של ניו יורק (ועכשיו קפוא פה!).

מסתדרת

New member
רק דברים טובים

הבת שלי התקשרה וביקשה שאעזור ללמוד לתאוריה. אחרי שהיא שמעה שאני מוותרת על החלפת ספרים בספריה כדי שאספיק ללמוד איתה היא הציע ללכת במקומי מחר להחליף ספרים.

אני הולכת לקבל היום את התמונה הראשונה שציירתי ממסגור (המסגרת הקודמת נשברה וכמעט שנה היא ישבה מיותמת בפינת החדר עד ששלחתי אותה למסגור חוזר).

אתמול הייתי באירוע של עבודה ופגשתי שם אנשים שעבדתי איתם פעם והיה ממש כיף.
בהמשך הערב, נפגשתי עם חברים והיה ממש מקסים

למעלה