הטופ מודל הבאה עונה 10 פרק 2

Manga136

New member
../images/Emo58.gifפרטי הפרק.../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

האתגר~ תצוגת אופנה. זוכת האתגר~ אף אחת. (לפחות לפי ויקיפדיה) הפוטושוט~ הומלסיות. המתמודדת שפרשה~ קימברלי. סדר הקראת השמות (לא כולל בוטום 2)~ 1. אנייה. 2. קלייר. 3. וויטני. 4. לורין. 5. איימי. 6. פטימה. 7. מרוויטה. 8. קטרזינה. 9. סטייסי אן. 10. דומיניק. 11. אליסון. בוטום 2~ אמיס ואטלייה. המודחת~ אטלייה.

efif1212

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

דבר ראשון- ניו יורק
אז ככה- איימיס פשוט מ-ה-מ-מ-ת, יש לה פנים מדהימות, וגם רואים את זה בתמונה. טוב שהיא הייתה בבוטום, קצת ניעור והיא תהיה מושלמת. וויטני
תמונה מדהימה. פטימה
את קתרינה אני גם אוהבת. לא אהבתי את קים, כמה שהיא דיברה שהיא לא בלונדה טיפשה- היא כ"כ כן. ולאטליה הייתה תמונה לא כ"כ רעה.

ווואו מפתיע מאוד הפתיח החדש!!!../images/Emo12.gif

הוא ממש סגידה לטיירה, ואין בו בכלל את הזוכות! למרות שמצד שני עשתה בשכל שהם כבר לא מראים את הזוכות, כי זה היה כבר טו מאצ' וגם לא הוגן כלפי אדריאן. (לפחות הזוכה של 9 לא מופיעה בו חהחה.
) מה שכן - הוא עשוי בצורה מאוד קשורה אחד לאחד לעיצוב של הסדרה עצמה ומסקרן אותי לדעת איך בדיוק יעשו אותו פתיח עוד פעם עם בנות אחרות בעונה הבאה.

דעתי על הפרק.../images/Emo58.gif

פרק נהדר, מכל הבחינות. לבנות יש הרבה פוטנציאל והזוכה נראית בלתי מסומנת בשלב הנוכחי... האלה שימשיכו רחוק יהיו ויטני, פטימה שאולי מנסים לעשות אותה ננה 2, אבל אולי לא. אניה איימיס איימי קלייר מרוויטה דומיניק. וווואו כ"כ הרבה בנות טובות בעונה אחת!!

Miss Murder

New member
פרק מפתיע../images/Emo58.gif

קודם כל,הפתיח ממש יפה,והשיר בפתיח מזכיר את dont stop the music
פטימה ממש מעצבנת,כי היא כל הזמן מסכנה כזאת וצריך לרחם עליה,והיא גם ביצ'ית. מרביטה הייתה פשוט נוראית על המסלול! וויטני מהממת
קים ממש עיצבנה אותי,כי אם היא לא אוהבת את עולם הדוגמנות אז למה היא באה בכלל..יש כל כך הרבה בנות שהיו שמחות להיות במקומה..טוב שהיא הלכה. זה היה די ברור שיעיפו את אטליה ולא את אמיס,כי אמיס יותר מיוחדת ממנה.. אחלה פרק!

חחח זה מזכיר לי ש..../images/Emo58.gif

גם ננה הייתה תמיד כזאת שכולם היו צריכים לרחם עליה אבל גם היא הייתה נורא ביצ'ית. חחח עד היום השיחות שלה עם ג'ון עם המבטא המגניב הזה שיש לה קורעות אותי מצחוק.

Miss Murder

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

חח כשחושבים על זה זה באמת מצחיק..אבל היה משהו שממש קרע אותי וגרם לי להרגיש שג'ון מסכן
בפרק הזה שננה ועוד מישהי זכו באתגר,והביאו לננה את ג'ון בתוך אריזת מתנה,והיא הייתה מבואסת

efif1212

New member
OMG../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif פורסמה הזוכה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

נכנסתי לויקפדיה, ופשוט כתוב שם בעמוד הראשי שפטימה זכתה, ואניה במקום השני. אני לא מאמינה!!

../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

בויקיפדיה אפשר לשנות בתדירות את התכנים... זה מעריץ שינה. גם עונה שעברה היה רשום שהת'ר זוכה ופעם אחרת שליסה מקום 2

efif1212

New member
אבל ../images/Emo58.gif

גם רשמו שזאת סליישה, וששאנטל מקום שני-הרבה לפני שהגמר. וגם זה ערך נעול, אז לא כל אחד יכול להיכנס ולרשום... אני לא לוקחת את זה ברצינות, אבל יש סיכוי שזה נכון...

בקשר לזה - נכון.../images/Emo58.gif

רשמו את זה בסביבות הפרק של הטופ 4, ששם זה כבר די וודאי. בויקיפדיה לאחר הרשמה, כעבור 3 ימים שאתה רשום במערכת אתה יכול לערוך כל ערך נעול.

iqiqiq

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

iqiqiq

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה