הטופ מודל הבאה עונה 10

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

מדהימה. קארידי כמובן.

NP16

New member
תמונה מדהימה שלה../images/Emo99.gifתודה ענקית.

איך דניאל כלום לידה!

תודהההההההההההההההההההההההההה../images/Emo140.gif

יווו אפילו שהדעות שלך אני ממש לא מסכים איתם אפעם אתה הכי חמוד בעולם!! ממש תודהההההההה!!!! היא כמובן א-ל-ו-ה-י-ת. וזה רק מוכיח שהיא הזוכה הכי טובה אי פעם כי קובר גירל שמים אות ביחד עם זוכת עונה 7 .. אפילו שאת שאר הזוכות הם העיפו אחרי שנגמר החוזה ונתנו רק לזוכה החדשה.. גואו קובר גירל. יודעים להעריך טופ מודל אמיתית.

JoNy Boi

New member
חח כן אכן דיברתי על זוכת 8../images/Emo190.gif

ג'סלין הזאת או איך שלא קוראים לה ממש לא יפה היא דומה לענת מגן-שבו הבדרנית הזאת שהיא תמיד עם רותם אבוהב ונטשה (היא רוסיה במקרה? חח) היא ממש יפה גם מזכירה לי אממ נו את ג'ואני היפה בעיקרון שתיהם ממש יפות חח אין מה לעשות ככה זה תמיד מקום 2 עושה בצפר למקום 1..

JoNy Boi

New member
שתדעו לכם הבנות ב-9 הכי יפות!!! בלי ספויילר..

אבוני
(רק אחרי המייקאובר) מילה
שאנטל
ג'נהההההההה
ולא נשכח את......
הת'ררררררר
אבל יש נפילות כמו אמבריאלללל
אבל יש גם מישהי הכי מכוערת בהיסטוריה......ביאנקהההה

JoNy Boi

New member
יאללה סתום תפה קופיף

למה מי אתה חושב שאתה בכלל שתעשה לי תפרצוף הירוק הזה אה?? חסר שכל אם הייתי רואה אותך הייתי מעיף לך סתירה מצלצלת במקום אמא שלך שהייתה אמורה לחנך אותך טמבל אין לי שום דבר נגדכם אבל מה הדבר הזה חושב שהוא ייתן לי פקודות?!!?!??!? נ.ב דניאל מזהה מכוערת

פפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחח

איזה פאתטטטטטטטטטטטט ממש נפגעתי שדניאל מכוערת אני בוכה עוד שניה. LOL.

JoNy Boi

New member
טובבבבבב בסססדדדדררררררר

תגגגגייייידדדד אאאאאתתתתתהההה רוצצצצהההה ללללללככככככככתתתתת לללללקקקקקנננננווווותתתת תתתתררררווווווופפפהההה מממממגגגגגעעעעיייילללההה שששנננננווווותתתננננניייייםםם ללללללאאאאננננשששיייםם כממממוווווךךך עעעעעםםםם בבבבבעעעעייייווווותתת???? Grow Up.

למעלה