הטופ מודל הבאה עונה 11!!!!!!!!!!!!!

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 11!!!!!!!!!!!!!

כפי שאמרתי זה כנראה לא יגמר בזמן האחרון החלה האודישנים לעונה 11 (זה לא בדיחה מי שלא מאמין שיכנס ל http://cwtv.com/thecw/topmodel-cycle11-Casting בנוגע לעונה 10 יש בנות וכרגע כבר עפו מעונה 10 כבר 5 בנות(זה ידוע לי מבת דודתי שבאמריקה שיש לה קשרים עם הערוץ) אני לא יודע מה איתכם כי לא נגמר עדיין עונה 9 וכבר יש בנות של עונה 10 ומחפשים בנות לעונה 11 אני מת כבר לראות את עונה 10 שלא לדבר כמה אני מת לראות כבר את הגמר של עונה 9 אגב ביום שנגמר עונה 9 מתחיל בארץ עונה 7 זה לא מזור???

התשיעית מזמן כבר נגמרה...

עוד שנה שעברה... עכשיו רק משדרים בארה"ב והזוכה פשוט שומרת על זה בסוד, כמו יתר המתמודדות

../images/Emo45.gif גמנייייייייייייייי וואי איזה מסכנה הזוכה

להיות זוכה ולשמור על זה בסוד שנההההההההההההה??? זה לא אנושי איך אפשררררררר?!?##%&^*&)

זה כבר מתחיל להיות מוגזם..........

אני מטורף על הסדרה והכל אבל הםפ היו חייבים לעשות הפסקה אחרי עונה 10........ גם ככה יש כמה זוכות בודדות שסבאמת מצליחותתת דנייייייייייייאאאאלליייי האלוהיייית וניקוווולל אבל שיהיו 10 זוכותתתת? זה כבר ממש מוגזם.. קצת הפסקה שנה שנתייםם ואז לחזור זה סבבה

דווקא לא

אולי דניאלי אלוהית והכל, אבל היא יחסית לא עבדה יותר מידי... ורוב העבודות שהיא קיבלה באו רק בהקשר של ANTM רק הקאוור גירל שלה באמת הוא הישג עצום בזה שהיא היחידה שחידשו איתה, וכמובן ההזמנה שלה מטיירה לבוא להתארח פעמיים בעונה 9. וניקול לא כ"כ התקדמה מה שכן, הזוכה של עונה 8 עבדה המון המון המון השנה.... ואותה אתה בטוח תאהב. פעם אפילו אמרו עליה שהיא "אלוהית" באחד הטוקבקים באנגלית

NP16

New member
ואווה ויוהאנה מצליחות מאד לא?

גם מבחינת הלא זוכות יש כמה מאד מצליחות[מולי סו,מקום שני של עונה 7..] ובכלל טיירה בעיקר עושה את התכנית לקדם את עצמה
ולבידור ורייטינג,פחות אכפת לה מההצלחה של הבנות.. כמו בכל ריאליטי לדעתי. עם זאת,באמת לדעתי עונה 11 זה ממש ממש הגזמה.

אממ...

זה כבר שמור לדיון אחר. אולי באמת המטרה של התכנית זה לא להוציא דוגמנית אלא רק פרסום לטיירה, וסתם לספק לטלוויזיה הבידורית בנות שכולם מתעניינים בחלום הדוגמנות שלהן.... אבל זה לא תמיד ככה, כמו שהזכרת את מולי סו, ומקום 2 עונה 7 שבאמת זה החלום שלה והיא עשתה מאז אותה שנה נון סטופ עבודה כמובן שצריך לזכור שעונה 11 תשודר רק ב- ביולי 2008 בערך, ככה שיש זמן.

NP16

New member
היי,לא זלזלתי בחלומן של הבנות.

אמרתי שלטיירה פחות אכפת שיצליחו,ברור שלא יפריע לה אבל בעיקר משנה לה לקדם את עצמה ורייטינג. לבנות עצמן ברור,גם הזוכה של עונה 7 זה החלום שלה והיא ממש ניסתה,ואווה ,ויואנה תמיד חלמה והתעניינה באופנה, ומלא בנות באמת זה התשוקה שלהן לחיים אין שום ספק.

JoNy Boi

New member
אני לא חושב../images/Emo58.gif../images/Emo61.gif../images/Emo73.gif

לא יודע מה איתכם ג'זלין היא פשוט יצורה ותגידו לי עכשיו מה ההבדל: ענת מגן שבו..הימינית.

efif1212

New member
איך אתה יכול להשוות בכלל?!? ../images/Emo58.gif

ג'זלין מדהימה, (לדעתי המנצחת הכי מדהימה חוץ מהמנצחת של עונה 7), ואתה משווה אותה לענת? נו באמת...

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ג'זלין היא אומנם לא הכי יפה, אבל היא אכן מלכה.

Manga136

New member
וכמובן... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

התמונה הראשונה שלה...

Manga136

New member
והתמונה מבין האלוהיות בתחרות../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

למעלה