הטופ מודל הבאה עונה 11!!!!!!!!!!!!!

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif|סוןשי|דווקא הכי גרועה שלה.../images/Emo58.gif

התמונה עם הממתקים מדהימה..הכי יפה לדעתי. אני אישית אהבתי הכי את נטשה..אבל ג'זלין הגיע לה לזכות..פשוט פוטושוטים מדהימים.

efif1212

New member
התמונה הזאת היא אחת היפות בהיסטוריה ../images/Emo58.gif

פשוט תמונה מדהימה מדהימה מדהימה. כל התמונות שלה מדהימות, אחת אחת, אבל זאת
וג'זלין לא הכי יפה, זה די ברור, אבל מבחינת כל השאר היא מבחינתי הטופ שבטופ. ההליכה, התמונות, האופי המדהים שלה שאי אפשר לשכוח. חד-משמעית מלכה

רציניתתתתתתתתת??

מזה טוקבקים אבל
אוף אני צ'ה את עונה 8!! אולי הוט 3 ידלגו על עונה 7 וישימו ישר את 8?? וכפרעלדניאללללל שהתארחה פעמייייםםםםםםםםם כ=ב=ו=ד=.. אני בעד שטיירה תפרוש ותתן למישי אמיתי להנחות תתכוכנית==>> דניאאאאאאאאאאאאלללל זה יהיה מוששששששללםםםםםםםםםםם!! וניקול לנצח תהיה טופ מודל של האיי פאשן היא נולדה לזהההההה **מאוהב**

NP16

New member
איך ידעתי שתגיד את זה פעם..

ועוד לא ראית את העונה השביעית חכה.. טוקבקים זה תגובות באינטרנט

NP16

New member
לא. זה לא.

יודע מה ,ל מה לא, ניקול תחליף את מר ג'יי ואפריל שאנון וניק יהיו שופטות.. לא לא..דניאל תהיה הכל .. נו באמת!!!

../images/Emo67.gif

טיירה מדהימההההההה וזה בכלל לא קשור שאני חולה על דניאללללללל אבל טיירה כבר די מבוגרת ואחרי עונה 10 זה יהיה פאתט שהיא תמשיך ואין דברררררר יותר מושלםםםם מדניאל להחליף אותה. ומה קשור אפריל וניקווווווווווווולללללל?!!E$#E

JoNy Boi

New member
בזה הוא צודק../images/Emo45.gif

טיירה מדהימה אבל השיפוט שלה נהיה גרוע..בעונה 9 מתפספסים טונות כשרונות והיא מתעקשת שישאר מגוון כאילו הפליות של צבע עור וזה נו אתם מכירים את טיירה..

NP16

New member
אוקיי אבל דניאל?

ותאמין לי שעם אף מנחה לא נסכים ב100 אחוז וגם לשו פטים יש חלק בהדחות..

דניאלללללללללללל המנחהה

ואני ונג'ייגל השופטיםםםםםם.. פשוט 3 המושלמים ואז ייבחרו רק זוכות כמו דניאללללללל וניקווווווווללל ולא יצורים כמו כל השאר

KrIvInE

New member
מפתאום דניאל.

דניאל רק נכנסה לתעשייה, טיירה בתעשייה כבר המון שנים, גם מצלמת, ואני חושב שהיא באמת באמת יכולה לזהות היי פשן. דניאל, לעומתה, עם כמה שהיא "מושלמת" וכמה שהיא "מדהימה", לא מתאימה לתפקיד השופטת\מנחה של התכנית. אולי בתור שופטת אורחת באחד הפרקים, או בגמר או משהו. אבל לא יותר מזה, אם כבר להחליף את טיירה אז להחליף אותה במישהי אולי טיפה שונה, עם טעם אחר, אבל גם - שנמצאת המון זמן בתעשייה ובאמת מבינה עניין.

קוראים לה לנצצצצצצחחח דניייייייייאאאלללל

זה השם שהיא זכתה איתו התפרסמה איתו וזה השם שלה היא שינתה לתקופה קצרה וחזרה כבר לדניאאאאאאאאללל חחוץ מזה זה שם כזה מושלם אני לילד/ה שלי בטוח יקרא דניאאאאאאאאאאלללל ואם תהיה לי ילדה שדומה לה אני יהיה הכי מאושר בעולםםםםם !

JoNy Boi

New member
איך היא חזרה לדניאל?

בעונה 9 היא התארחה באחד הפרקים וטיירה קראה לה דני. והראו כזה תיבה שכתוב Dani ומתחת במודגש The winner of cycle 6 או משהו כזה..

../images/Emo186.gif אתם סתם עושים לי חשק לראות את הפרק

הזה בעונה 9 שהיא התארחההההה ובסוף אנלא ישלוט בעצמי:(( ובטוח יראה ספויילריםםםםםם! מה עכשיו לחכות מאה שנה עד שעונה 9 תהיה בארץ ??? :[[[

NP16

New member
אם אני אומר שהיא תהיה בעוד עונה זה ספוילר?

למעלה