הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 9

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 9

טוב אז נותרו לנו עוד 4 פרקים עד שנגמרת העונה נותרו עוד 6 בנות מי תודח: -ג'יידה -מישל -אמנדה -קרידי -מלרוז -יוג'ינה

ישששש רקק עודדד 4 פרקיםםם??? @@@

באמתת העונההה המזעזעעתת ביותר בתולדותתת ANTTMMM ואנלא מאמיייייייןןןןן לרשימההה הזאתתתת אחתת אחתתת בנותתת מהמזעזעוותת והמכוערותתת ביותררר בתולדותתתת ANTM אייי פעםםםםםםם איןןן דבריםםם כאלהה איןןןןן@@@ מללללללללרווווזזזזזז מלררררררררררוווזזזזזז ועודד פעםםם מלררררררררווווזזזזזז ואפחתתתת לאאא מתקרבבבתתת להה ממטררררר @@@ @@להקייאאא@@@

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

איךךךך שימחתתת אותייי כמהה שפחותתת יותררררר טוב XDD: שתגמרררררררררר כבררר @@@@@ אתתתה יודעע מתתתתתתתתתייי עונהה 8 מתחיללללללללההה?????

התוכניייתתת שלל טיירההה===>>

נכוןןן מקודםםם שמתתתת פהההה תקטעע מהתוכנייייייתת? אזז באדווקקק היאא ראיינהההההה בתוכניתת שלה אתת זוכתתתת עונהההההה 6 דניאללללללללוהיייתתת הסגידההה ישששךך אולייייי תקטעע הזהההה<?? אניי ח==י================בבבב לראוווותת @@@

iqiqiq

New member
אין לי אותו

טיירה עשתה בסיום עונה 6 כמו שהיא עשתה בעונה 5 היא הזמינה את כל הבנות לדבר על העונה אם אני ימצא את הפרק הזה אני ישלח לך קישור

mikmikonet

New member
../images/Emo2.gif באמת?! אני חייבת לראות את זה

חיפשתי ולא מצאתי
אם תמצא, בבקשה בבקשה תשים לנו קישור.

:((((( אבללל ס2222ההה

שיייכנסוו כלל הבנותתתת ואזזזזזזזזזז.... קבבבבבלווו אתת הבחורהההה האלוהיתתתתתתתתת והממוWלמתתת בתולדותתת התחרותתתתתתתת זוכתתת העונההההההההההההההההההההההההה ואזזז דניאללללללללללללללללללללללללללללללללללווהיתת תכננסס יאלללהההה תשייםםםםםם @@@@@@

iqiqiq

New member
8סיבות למה כדי לראות ת'פרק בלי הדחה !!

1.בפרק מישהי תודיע על כך שהיא ניסתה להיתאבד 2.המשימה היא המשימה הכי מצחיקה שהייתה בכל התחרות 3.בפרק תגלו מאיפה טירה למדה להיות "משוגעת" 4.בפרק תגלו לאיפה הבנות טסות העונה 5.בפרק יעליבו את אחת המתמודדות בהערה גיזענית 6.בהפרק של השבוע אין צילום תמונות אלא... 7.הבנות יצלמו פרסומת 8.במשימה הבנות משתגעות!!!

אניי בשוקק אניי בהלםםם

אניי ה==מ==ו==םםםםםםםםםםםם מכללל מההה שרשממתתתתת :((( אבלללל הייתתתת צריךךך לשיםםםםםם ספוייילררררררררררררררררר :((((( מישיייי ניסתההההה להתאבדדדדדדדדדדדדדדדדדד??? שמעע ישראללל זהה בטוחחח מישללל המתוסבבכתת הזאתתתייייי אנייי בשוקקקקקקקקקקקקק והמששששיימהה הכיי מצחיקההההההה?? סיקרננתת רצחחחח העיקרר שיראוו הרבההה מלרווווזזזזזזזזז

JoNy Boi

New member
נראה לי מישל חופשי

או ג'יידה...יכול להיות שהיא לא יכלה לשאת את היופי המסנוור שלה אז היא ניסתה להתאבד

NP16

New member
אתם חוצים פה לגמרי קווים..

זה ממש גועל נפש לרדת לדבר כזה אישי,תסלחו לי.

JoNy Boi

New member
אה יופי

אם אתה מתחיל עם הבכיונים שלך סימן שזאת מישל

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קארי די היא זו שהודיעה על כך שהיא ניסתה להתאבד.

הייתתייי ב=ה=ל======םםםם

אבלל היא סתםם רוצהה צומיי נראלייי איככסס היאא מתנהגתת כמוו שיכוררהה פאתטטט והפרססומתת בכלל בעעע

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo58.gif(נכון לעכשיו)../images/Emo142.gif

האתגר~ משחק בסרט קצר. זוכת האתגר~ קארי די אינגליש. יעד הטיסה~ ברצלונה, ספרד. הפרסומת~ דאודורנט Secret. סדר הקראת השמות (לא כולל בוטום 2)~ 1. מלרוז ביקרסטאף. 2. יוג'ינה וושינגטון. 3. אמנדה בבין. 4. מישל בבין. השתיים האחרונות~ קארי די אינגליש וג'יידה יאנג. המודחת~ ג'יידה יאנג.

פרקקק 1000ממםםם @@@

אנלא מאמיןןןן שבעונהה הדוחהה הזאתת היהה פרקק כזההה כללל מילהה שIQIQI אמררר בלייי הגזמממותתתת @@@ ספררררררדדד מושלללללללללNNת וזהה הארץץ שאני הכיי אוהבב בעולםםם ש=ל=מ=ו========תתת **מלררררררווZ הדהההההיממהה בפרסוממתת.. פשוטטט ישש לה אתת זההה ואיןןן לאפחתת אתת כלל מהה שישש לה.. אזהה קנאיותת בעעע שירדוו עליהה בשיפוט הכלל מקנאההההה תתפוצצוווו @@@ **יוג'ינההההה באמתת הפתעעהה לטובהה פרסוממתת חמודהה אבלל משוו בפרצוףף שלהה לאא מסתדררר לייי ** התאומממממותת?? אחתת יותר מזעזעעתת מהשנייהה בכלל צורהההה בעעעעעעעעעע **בWוק מההתאבדדותת שלל קרידייייייייי בהללללללםםםם ממשש פאתתטטטט... ובכללל טובבב שלאא כלל הפרקק הראוו אותהה מהה קרהההה. היאאא נראתהה טובב רקק בסדרהה שהיאא הופיעהה שהסתירוו תמצחח. היתייייייייי בטוחח מיללללללללללליווןן אחוזז שהיאאא עפההה @@@ ועודד אחריי איךך שאמרו שהפרסומתת הכי גרועהה א=ב=ר **ג'ייייייידההה :(( זההה הפעםם הראשונההה בעונהה שראיתייי אותהה נראתת טוב עםם הפןןן פעםםם ראשונההההה ודווקאא העיפוו אותההההה:(( היוו נותנייםם להה עודד זמןןןן זהה עדייףף עלל קרידיי הפאאתטט הזאתת מחכההההה רצחחחחחחחחח לשבועעע הבאאאאא עםםם השורר הזהה שהראווו נראליי יהיהה מושלללםם ומענייןןן למהה צעקוו על קרידייי שיעיפוו תשיכוררהה הזאתתתתי כברררר והנההה הדאודורנטט המושלםםםםםםםםםםםםם שלל התחרותת איי פעעעעםםם **סגידההההההההההה**

ואניייי כועס עלל ניגג'''ללל :((

למהה נראלווו שהואאאאאאא אמרר שאמנדהה נראתת טוב לאא מתאיםםם לוווו הזוועהה הזאתת נראתת כמוו ספתאא ולמההה נראלווו שהואאא מעירר עלל מלרוזזזזזזזזזזז היאא הכיייי מדהימהההההההה בזוועותת האלהה נ=ק=ו=דדדדדדדדדדדדדדד=====ההה @@ כפרעלללללייההה איךךך היאא צעקהה בשיעורר אנייי הכיי רוצהה לזכותת אני הכיי טובההה מדהימהההההההההה..

למעלה