הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 9

JoNy Boi

New member
מסכים עם כל מילה!!!

קארי באמת הפחידה אותי שלא נדבר על הפרסומת ההזויה אבל עם פוני כזה ואיפור טוב אפשר קצת להסתיר את המוזרות ובאמת יוג'ינה הפתיעה לטובה חוץ מהעור הבלוי שלה איכככ ג'יידה באמת עשו לה פן חמוד ובקיצור ההימור שלי ====> פרק הבא בוטום 2 אמנדה ומישל, הלסבית עפה וישר בכיונים ודמעות ובלה בלה בלה אחרי זה גם השנייה עפה, ובא שלום על ישראל (סליחה ספרד) אחרי זה קארידי עפה כי היא איכזבה או משהו אז יוג'ינה הדוחה בגמר וכמובן שמלרוז מנצחת זה נראה לי מה שיהיה!

../images/Emo47.gifיתאווו===םםםםם

אםםם מהה שרשדמתת על ההדחותתת יקרהה זהה מושלםםםם@@ אבלל פרקק הבאא ממהה שהראוו קרידיי עודד פעםם בוכההההה XDD: נראליי יעיפוו אותהה אבלללל אתה רואההה ספווייילרררררררריםםם אזזז אתהה אמורר לדעתת מהה יהיהההה לאאאאאאא??? @@@ אנננייי מקווווווהה שלאא תפלוטט אזהה ספוווייייילללרררררר בטעותתת תאוםםם

JoNy Boi

New member
האמת?

אני התחלתי בכלל לראות את הסדרה מעונה 9. אז השלמתי את העונות ביוטוב אבל לא היה לי כוח לראות הכל אז ראיתי כמה פרקים מכל עונה ובגלל זה לפעמים אני מתבלבל בשמות אז לא להתייחס.! ולגבי עונה 7 מעכשיו אני רק יודע את הפיינל 2 ואת הזוכה. וגם מקום 3 בערך אני קצת זוכר.. אני רק אומר את דעתי לא מה שאולי באמת יקרה

מההההה??

אתההההההההה ממששש חדש בתוכניייתתתת XDDD: ואאאאאאיי מסככןןן ראיתת אתת כלל העונווווותתת במחשבבב?? הייתי מ====תתתתת אני רואהה מעונה 1 כפרררעעעלליייייי ואתה בדוקקק זוכר שעונהה 7 הכיייייייי מזעזעעעעעתתתת א==ב==רררררררר ראיתתת אתת 8 <???

JoNy Boi

New member
אה הנה הבעיה הקטנה חח

עונה 8 היא אחת העונות שדי דילגתי .. נמ סורי לאכזב!
אבל הבטחתי לך שהמנצחת יפיפיה באמת אני אף פעם לא מאכזב ולגבי 8 נראלי שממש תאהב את הטופ 2

סגידדניאאאלווהה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifייתתת

אניייייייי רקק רואהההההה אותההה בפתיחחחחחחחחחח... עושההה ליי אושרר לכלל הפרקק עוצרתתתתתתתתת נשימההההההה@@@ כללל הבנותתת שללל עונהה 7 יכולווווווותתת לעמודדדד בתורר ולקחתת אצלהה שיעוררררררריםםם באיךך להיותת מוששלמתתת ואפחתת לאא תגיעע לקצה שלהה סגידההההה @@@ ניקוווווללל ואזז היאאאא.. שלממממממווותת

NP16

New member
וואי

למה זה לקח שנה עד שהודחה? אולי הבחורה הכי שנואה עליי בכל העונות. מבחינת הכל,אופי יופי פוטוגניות ..כאילו יש לה אופי טוב,היא לא ביץ' אבל יודעת לעצבן בצורה מעולה :)

למעלה