מדהימהההההההההההה
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 19/9/08 #31 אהבתי את היופי שלה מהשניה שראיתי אותה למרות שאני יודעת שהיא לא מיוחדת אבל יש לה יופי מסחרי כזה אה וגם יש לה אופי קצת לא משהו אבל היי בקטנה..
אהבתי את היופי שלה מהשניה שראיתי אותה למרות שאני יודעת שהיא לא מיוחדת אבל יש לה יופי מסחרי כזה אה וגם יש לה אופי קצת לא משהו אבל היי בקטנה..
N NP16 New member 20/9/08 #35 תמונה יפה. אבל אני מרגיש שהיה אפשר לעשות ככ הרבה עם הרעיון הזה..לא רק סתם לקפוץ. באמת להשתולל,להוציא לשון אולי..יכל להיות משהו גאוני.
תמונה יפה. אבל אני מרגיש שהיה אפשר לעשות ככ הרבה עם הרעיון הזה..לא רק סתם לקפוץ. באמת להשתולל,להוציא לשון אולי..יכל להיות משהו גאוני.
S Shiri 510 New member 20/9/08 #36 אני היחידה שחושבת שהיא נראית כמו בלייק ליבלי בתמונה?! [לתוהים - סרינה מגוסיפ גירל]
K KrIvInE New member 23/9/08 #67 אמנם לא רואים את זה בתמונה הזו, אבל היא אחת האהובות עליי מכל 11 העונות. (גם לפני וגם אחרי המייקאובר. במיוחד אחרי.) מהשנייה שראיתי אותה חשבתי שהיא מהממת.
אמנם לא רואים את זה בתמונה הזו, אבל היא אחת האהובות עליי מכל 11 העונות. (גם לפני וגם אחרי המייקאובר. במיוחד אחרי.) מהשנייה שראיתי אותה חשבתי שהיא מהממת.
M mikmikonet New member 19/9/08 #27 ../images/Emo31.gif מעניין למה נתנו דווקא לה את התפקיד הזה... לא מתאים לה אני הייתי מחליפה בינה לבין רנה, לרנה נותנת את התפקיד הזה ושרה הייתה הליצנית של הכיתה. למרות שאהבתי את התמונה של רנה בתור ליצנית.
../images/Emo31.gif מעניין למה נתנו דווקא לה את התפקיד הזה... לא מתאים לה אני הייתי מחליפה בינה לבין רנה, לרנה נותנת את התפקיד הזה ושרה הייתה הליצנית של הכיתה. למרות שאהבתי את התמונה של רנה בתור ליצנית.
J JoNy Boi New member 21/9/08 #56 דווקא היא מפתיעה אותי בתכנית.. חשבתי שדיאנה תהיה הפלוס סייז הטובה יותר..
S S t r a w b e e r Y New member 19/9/08 #28 אם אתם רוצים תקריב של תמונה מסויימת-תבקשו../images/Emo9.gif
L Lola85 New member 20/9/08 #41 היי אני סמויה פה אבל ממש אוהבת את הפורום יש מצב לפרסם תקריב של ג'סלין...?