הטופ מודל הבאה עונה 8 פרק 6

iqiqiq

New member
הטופ מודל הבאה עונה 8 פרק 6

מי תודח היום? אני אעלה את התמונות מייד לאחר הפרק...

פרקקק לא טובבבב.@!@@

היהה צריך להדיחח את ויטנייייי ברורררררר דיאנהה הרבהה יותרר יפהה והתמונותתת שלהה במיוחדד משבועע שעברר היתהה מהממתת ויטנייי? מצטלמתת זוועתייי אבלל שרהה יותרר מכועררתתת ממנהה חבל לאא העיפוו אותהה בעע לאא אהבתיי תצילומייםם אבלל התמונהה של רנהה הייתהה מושלמתת וגם שלל בריטנייי ושלל דיוווווווווווווווווןןן דיוןןן הייתהה הכי מדהימההה בפרקקק@@@ פשוטט 100ממתת ונטאשהה? על מהה ולמהה קראוו אותהה ראשונהה היאא ממשש זוועתיתת והתומונותת שלהה גרועותת ועם הראשש הפוך כל החייםם בתמונהה הזאתתת ששמתתת דיאננהה מהממתתתתתת ג'אזללללללליןןן אלוהייייייייייתתתת ויטנייי יפההה ורנההה ודיווןן גםם השארר בעעעע

וזהה היהה רפקק הראשוןןן שטיירהה נראתתהה

טובב ולאא זווועתיייייייי עםם הבנדנותת על הראששש וכשדיוןןן מתראיינתתת היאא מדהימההההההה ביופיייי וגםםם ג'אאזללייןןןן יפיופהה שהיאא מתראיינתתת אבלל היתיי בטוחח שיעיפוו את נטאשהה כי נתנוו לה לדברר הרבהה בפרקק ותמידד מי שמדברתת הכי הרבהה עפהה חבללל XDD

הכיי מכועררתת בעולםםם@@@@

יווו ואיךך היאא דומהה לשנדייי והתאומוותתת רק עםם שיערר קצררר אניי רואהה שכל סיבוובבב יש תזוועתיתת הזאתת =[

mikmikonet

New member
אם זה הפרק שאני חושבת שזה...

שהם שיחקו גברים?
פרק מצויין! התמונות של בריטני, נטשה, ג'זלין
נטשה כל כך שיחקה אותה בפרק הזה.

תמונהה סבבהה אבל הראשש העקוםם

כמוו בכל התמונותת שלה באמתת מקלקלל הכל ואנלאא סובלל אותהההה לא איך שהיאא נראית ולא תהתנהגותת שלההה חח

NP16

New member
מלכה!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifחולה על הילדה הזאת!

פשוט ../images/Emo47.gif

תמונה מעולה שלה! בחיים לא הייתי מזהה שזאת היא
ממש אהבתי שהיא כאילו נכנסה לדמות והתנהגה כמו זמר היפ הופ גם על הסט. היא הייתה קורעת במיוחד

למעלה