הטופ מודל הבאה עונה 8 פרק 6

היאא פוטוגניתת רצחחח אבללל לא יפהה

במציאותתת היאא ממשש מזכירהה לי אתת מלרווווווזז שהיתהה לא משוו אבלל מלרווזז הייתתהה אלוהייתת בתמונוותת ובריטניי ר==קק טובההה תמונהה יפהההההה@!@

מסכימה../images/Emo45.gif

היא מצטלמת פשוט מדהים
אבל היא לא יפה במציאות לדעתי. אבל זה כל היופי בדוגמנות, לא?

יווו../images/Emo47.gif

היא פשוט מדהימה הבחורה הזאת! כמו ג'סלין, כל שבוע תמונות מדהימות

iqiqiq

New member
פרטי הפרק

זוכת האתגר: שרה סדר קריאה: -נטשה -דיון -בריטני -ג'אסלין -שרה -רנה -ג'יאל -וויטני המודחת היא: דיאנה

Nataly B

New member
פרק חמוד ביותר!!

אין על נטשה (ועל השם שלה
)! שרה מתחילה לעצבן אותי טיפה, אבל היא יפה.

הדירוגגג של הבנותתת שנשארווו

עדד עכשוווו 8-שרהה- הכי זוועתיייייייייתתת 7-וויטניי- כלל התמונותת שלה אותוו דברר וממשש לאא טופ מודללל 6-נטאשהה- זוועתיתת אבלל טיירהה אוהבתת אותהה היא מזכירהה את גיידהה מסייקלל 7 שטיירהה אהבהה אותהה סתם אפילוו שכל התמונוות שלה היוו זוועתיותתת 5- ג'ייאלללל- חמודהה אבל איןן מצבב שהיאא תצליחחח 4-בריטניי- תמונותתת מדהייייייימוותת אני פשוטט שונאא צבעע שער אדוםם 3- רנההה- מדהימההההה במיוחדד התמונהה של אתממממממוול 2- ג'אזזזזזזלליןןןן-- מצטלממתתתת בצורהה אלוההההההההההייתתת היאא צריכהה להשקיעע יותרר אין פרסון 1- דיווווווווןןן אםם הגמרר היהה אתמולל היאא הייתהה הזוכההה שליייייייייייי יפיופההההה גוף פצצההה ואפילוו עם שיערר קצרר הפניםם שלהה מדהיממממוותתת @@@

YHPA

New member
עונה יפה

הבנות ממש טובות (טוב רובם...) חבל לי על דיאנה אבל נחרץ גורלה ששאלו אותה אם היא רוצה להיות טופ מודל וענתה ככה. גייאל ממש חמודה ולפעמים מצתלמת ממש יפה (תמונת בית ספר שלה
) אבל לא ניראה לי שהיא תישאר הרבה גיאסלין מלכה בתצלומים במראה אבל היא מהבנות שהם תובות מידי ואם היא מוציאה תמונה בינונית היא תלך לדיון יש קול ממש מצחיק ומצתלמת מעולה נטשה חמודה ובפרק הזה היא הייתה גאונית אם תמשיך כך נראה אותה לפחות ב פנייל 3 וויטני די סתמית והייתה צריחה לעוף בגלל שלא ידוע לי על גבר עם שדיים אני אומר(מקווא) שלא נראה אותה בחו"ל ושרה ממש מעצבנת אותי וכול הפרק עזרו לה (יותר תמונות,| להצתלמם בתור גבר וכו') סך הכול עונה טובה שתמשיך דרך אגב אני קצת דיסלקטי אז לא להרוג אותי על שגיות כתיב

mikmikonet

New member
בכיף, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

והכתיבה שלך קריאה ביותר... התרגלנו כבר לגרוע מזה

נטשה ורנה../images/Emo47.gif מהפרק הראשון שמתי עליהן עין :)

לעומת זאת, שרה מעצבנת אותי ממש.. לא אוהבת את היופי שלה.. מקווה שהיא תודח בפרקים הקרובים
היה פרק מגניב, אהבתי מאד וגם ההדחה הייתה מוצדקת.

למעלה