הטופ מודל הבאה עונה 8 פרק 7

ברוךך שפטרנווו.. איך היאאא התקבלהה ספוייללרר

למרותת שבעונותת הבאותת במיוחדד ב10 ו11 ישש זוועותתתתתתת גרועוותת כמוהההה

iqiqiq

New member
פרטי הפרק

זוכת האתגר: דיון סדר הקראה: - ג'ייאל - נטשה - דיון - בריטני - רנה - ג'סלין - וויטני המודחת היא: שרה

iqiqiq

New member
נערת הקאוורגירל השבועית

נערת הקאוורגירל השבועית היא... נאטשה

פרקקק קורעעעע

איךךךך הואא דחף אתת ג'ייאלל לבריכההה מגיעע להה ואוו אזהה עלוקההה ג'אזליןןן במסיבהה נראתהה כמוו טופפ מודלל וכמובןןןןןןןן ה===מנצחתת של הפרקק דיווןןן המלכההה מדהימהההההה@ והיאא קורעעעעעתת אותיי עם המבטאא שלהה כשהיאא מספררתת על מהה שהיהה בפרקק פשוטט מדהימההה

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

אני ממש אהבתי את התמונות של ג'יאל ונטשה ^__^ וגם ג'זלין הייתה טובה. וגם המסיבה הייתה נחמדה, הצחיק אותי איך שג'יאל נדחפה בבריכה... וכנראה שזמנה של שרה ללכת הגיע.

NP16

New member
למה לא העלת את ג'ייאל.?../images/Emo2.gif

מושלם ובהחלט הכי טוב הפרק!

Nataly B

New member
עם כל האהבה שלי כלפי ג'ייאל

הצמה הזאת מאחורה ממש מכוערת! חוץ מזה אני מתה עלייה

Miss Murder

New member
פרק יפה^^

אבל מעצבן שניקול ריצ'י אמרה לג'ייאל מה רנה חושבת עליה..מה היא מסכסכת? וזו רק אני או שמראים את ג'ייאל יותר מדי?

Nataly B

New member
הבעיה בכלל אצל רנה

שהיא כמו ילדה קטנה. היא מעירה לכל אחת ואז כל פעם מפתיע אותה למה כולן שונאות אותה. אפשר להבין מאיפה כל התסכול הזה מגיע, אבל זאת לא סיבה להתנהג בצורה הזאת. היא כזאת יפה, רק חבל שהאופי שלה הורס.

מה יא

New member
אני חייבת להגיד שבעונה הזאת../images/Emo96.gif

המתמודדות פשוט נורא מכוערות. אין אחת שהיא באמת יפה במציאות... ובסדר אז יש להן תמונות יפות, גם לי יהיו תמונות יפות אם ישימו לי טונות פוטושופ ואיפור >< ברור שלהיות דוגמנית זה יותר מלהיות יפה, אבל הן פשוט עקומות אחת אחת. חוץ מרנה, שגם היא לא ניראית כזה טוב. כאילו באמת אין מצב שמישהי מהן תהיה דוגמנית מצליחה. וזאת רק אני או שתמיד התמונה המשותפת של העונה מכוערת? וזאת ממש מכוערת
אני שונאת את הזאתי שניראית כאילו הוציאו אותה מהמכון גמילה, היא כ"כ מכוערת ומציקה >< נו זאתי שהציקה לפיפטי סנט. אני מחבבת את נטאשה, היחידה שמעניינת שם למרות שניראה לי יש לה איזה הפרעה
. וגם היו לה תמונות יפות הפעם, היא בערך היחידה
קיצר היה פרק חלש ביותר... ניראה לי אחת העונות המשעממות.

למעלה