הטופ מודל הבאה עונה 9 פרק6!!!

Manga136

New member
חפירה. ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אבוני: חבל שהיא פרשה... אבל לפחות הם השאירו את אמבריל, אז זה בסדר. אמבריל: התמונה באמת הייתה הכי גרועה, אבל טוב שהיא נשארה כי אני אוהב אותה. אחרי המייקאובר היא פשוט מדהימה. ביאנקה: ממשיכה להשתפר. אני עדיין מקווה שהיא לא תגיע יותר מדי רחוק... ג'נה: מדהימה. הת'ר: סוף סוף זה לא פרופיל שלה... מושלם. ליסה: אכן אחת התמונות הפחות טובות שלה, אבל עדיין סביר. סליישה: השתפרה, אבל עדיין אין לה מקום בפייבוריטיות שלי. משום מה היא פשוט לא מה שחשבתי... שאנטל: קצת ירדה בתמונה, אבל היא עדיין נסבלת. שרה: שיפור משבוע שעבר. היא סבירה.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

זה מתחיל להזכיר לי את העונה השביעית, שהרבה יפות עפו סתם. [עזבו את זה שהיא עזבה ולא עפה, אבל עדיין. אני אוהב אותה. D: בדיוק כשהיא התחילה להשתפר.]

efif1212

New member
דווקא להפך ../images/Emo58.gif

היא בכלל לא השתפרה השבוע, אני חושבת שהיא הייתה אחת החלשות השבוע!

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני דווקא אהבתי את התמונה שלה, אבל זו באמת אחת הפחות טובות שלה... ואני חייב לומר, אני לא עומד להתגעגע לאבוני, כמו שאני לא מתגעגע לקסנדרה. *געגועים קשים למילה וג'אנט
*

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

אני אתגעגע לאבוני יותר מלמילה. אבל ג'אנט.

Manga136

New member

ג'אנט
למה טיירה למה??????????????????????????????????

efif1212

New member
געגועים מאוד קשים ../images/Emo58.gif

איך אהבתי את היופי של מילה,יופי אירופאי כזה. וג'אנט

KrIvInE

New member
התמונה מפרק.. 5 אני חושב.../images/Emo58.gif

שליסה זכתה והצטלמה עם דניאל, וג'נה ואבוני הצטרפו. :p זו אחת מהן. לא תמונה באיכות משו, אבל שיהיה. :p

דודצוק

New member
לאאאאאא ../images/Emo58.gif

פרק נוראי >< אמבריאל נשארה :( אבוני פרשה :( הפוזה של ג'נה בתמונה זהה למילה באודישנים XD אבל ג'נה הרבה יותר יפה P: המייקאובר של ג'נה הוא המייקאובר היותר גרוע בעונה הזאת (בריטני עונה 8 * ) :\ למה שאנטל נקראה כ"כ מאוחר? היתה לה דווקא תמונה יפה הפוטושוט בכללי היה הכי גרוע בעונה הזאת בינתיים, ובכלל אחד היותר גרועים בהיסטוריה של הטופ מודל. חומרי מיחזור? :S סלישה קיבלה את הסט הכי נורמלי =\ למה היא למה דווקא המכוערת הזאת? שאנטל ג'נה והת'ר לגמר. ליסה מתחילה פשוט להפוך למשעממת!

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קצת הגזמת.
סליישה היא דווקא ממש יפה לדעתי, וממש לא מכוערת. אני יודע שכמה אנשים לא סובלים את המהפך שלה, אבל פשוט אין לי מושג למה. מסכים בנוגע למועמדות לגמר ולליסה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

המהפך הזה פשוט גרם לה להראות כמו עובדת צומת מורעבת,סליחה על הביטוי.היא הייתה בחורה כ"כ כ"כ יפה,חבל שהרסו אותה ככה.

Manga136

New member

אולי אתה צודק...
זה באמת מהפך דיי גרוע, אבל עדיין יש לה פנים יפות לדעתי, ורק השיער לא קובע את כל ההופעה לדעתי.

JoNy Boi

New member
דניאל היא זוכת העונה השישית!!!!!!!

סתם.
טוב נו בקצרה..הייתי פה בכינוי של Rihevenesims וחסמתם אותי (בצדק כן..) כי הצפתי בספויילרים וכולי.. אני לא מתכוון לעשות את זה יותר אז אל תדאגו אני פשוט רוצה להיות פה וזהו, טוב.?

NP16

New member
ואני הייתי פה בכינוי NP16.ביי.תודה רבה

למי שהסכים שהוא יחזור ^^ באמת נהדר.. הוא עשה ק-צ-ת יותר מספויילרים..

JoNy Boi

New member
מה למשל?

אין לי כוח להתחיל להתחנף לך....אם זה מוצא חן בעיניך או לא..

למעלה