הטופ מודל הבאה- 5 הזוכות

הטופ מודל הבאה- 5 הזוכות../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

אז למי שהיה בכוכב אחר אלה הזוכות: עונה 1- אדריאן קורי עונה 2- יוהאנה האוס עונה 3- אווה עונה 4- נאימה עונה 5-ניקול כמה עובדות : **לא היתה אף זוכה בלונדינית... **ניקול היא הכי צעירה -19 למרות שגם נאימה היתה יחסית צעירה אבל היא נראית מבוגרת .. ***מכל הזוכות תשימו לב יש 2 סוגי יופי: אדריאן יוהאנה וניקול- שיער כהה עד שחור עור בהיר (במיוחד ניקול ויואנה) ועינים כחולות-ירוקות בהירות. מבנה גבוה ודי צר. ואווה ונאימה- יופי חום קרמלי כזה גם בשיער וגם בעינים. (גם ניק די בצבעים האלה רק שהיא פי מיליון יותר יפה). אז אני שואל איפה הגיוון??... גם מרסדס שהיתה מקום 2 בדיוק על הצבעי קרמל- דבש האלה.. לכל אחת מהזוכות היה איזה משבר כזה שהפך את הסיפור שלה לסינדרלה: יוהאנה עם ההשמנה/הרזיה, אווה עם כל הבעיות מהבית, נאימה שלא הרגישה יפה (בצדק) וניקול שחשה מקום 2. **את אדריאן התוכנית שונאת ובמיוחד טיירה נידו אותה מכל מקום אפשרי. יוהאנה ואווה 2 הזוכות הכי בולטות ומוצלחות בקריירה (יוהאנה אפילו בינלאומית). קיצר.. עכשיו תדרגו את הזוכות לפי האהובות עליכם וזהו... =]

הדירוג===>

1- ברור שיוהאנה פנים נדירות 2- ניקול.. יש בה משהו 3- אדריאן - סקסית ספורטאית וכוסית על 4- אווה- דיווה .. למרות שבעיני היא לא טופ מודל 5- נאימה- זוועות.. לא ברור איך היא עברה את אודישנים. הכי שנואה עלי אבר.. ואם ניק היתה זוכה היא היתה מקום 1~~!! =[

ברררר

New member
חכה חכה יש עוד עונות

ומבטיחה שבאחת מהן תזכה בלונדינית... אם אתה כבר מדבר על הזוכות אתה יכול לשים תמונה של כל אחת? ונאימה מאוד יפה... מיוחדת כזאת למרות שהייתי בעד קיילן.

חחח אני יהרוג אותך אם בטעות

תפלטי שם או תאור או תמונה של אחת מהזוכות הבאות!! הספיק לי עונה הרוסה אחת :)

mikmikonet

New member
שמות משפחה-

קיפחת שלוש זוכות
אז הנה: אדריאן קורי, יואנה האוס, אווה פיגפורד, נאימה מורה, ניקול לינקלטר. ובקשר לדירוג- את היופי של יואנה הכי אהבתי מבין הזוכות, גם לניקול יש פנים יפות. אווה אחלה, אין לה יופי עוצר נשימה, אני לא מבינה מה ההתלהבות
נאימה באמת בחירה הזויה אבל היא מאד חמודה. אדריאן... אין לי מילים עליה
לא יודעת לדרג אותן.

randu

New member
התמונה האהובה עליי בכל העונות.

ביחד עם התמונה של שנדי במילאנו, והקאבר של קיילן.

randu

New member
אהה וכמובן הקאוור של אמנדה ואווה.

וניק-ההודית.

Sahar 11

New member
ניקול ואדריאן

לשתיהן יש פוטינציאל גדול לדעתי, הפנים שלהן מוכרות. אדריאן הייתה האהובה עליי מכולן רק חבל שלא ידעה לנצל את הפרסום והזכיה והפילה הכל על טיירה ועל ההפקה
. ניקול אני לא יודעת מה מידת ההצלחה שלה אבל היא יוצאת מדהים בתמונות, הגיע לה לזכות. יואנה הפנים שלה ממש יפות, הכי מתאים לה לפרסם חברות איפור אבל הגוף שלה על הפנים
אווה שהיא הכי מצליחה לא אידיאלית לדעתי לא ביופי ולא בגוף כנ"ל לגבי נאימה. אז הדירוג שלי הוא: אדריאן\ניקול יואנה אווה נאימה אם תשאלו אותי לדעתי אף אחת לא הפכה להיות 'הדוגמנית הבאה של אמריקה'. לא מרבים לראות אותן בשערי מגזין ,חדשות ערוץ הבידור ועוד אמצי תקשורת. אולי הן מצליחות אבל לא בסדר גודל של משמעות שם התכנית

Fergie7

New member
הדירוג שלי.

מקום ראשון, ניקול ויואנה. יש להן יופי קלאסי כזה ופנים מדהימות, ויש להן פונטנציאל אדיר. במיוחד התמונות שאחרי התוכנית, פשוט מדהימות. מקום שני, אדריאן. לא ממש ראיתי תמונות שלה אחרי התוכנית, אבל לפי התמונות שראיתי בתוכנית, היא מדהימה! מקום שלישי, אווה ונאימה. אני באמת לא יודעת להחליט מי יותר יפה [או מכוערת]. שתיהן לא הטעם שלי, אני לא אומאת שהן מכוערות, הן דווקא מאוד יפות, אבל פשוט לא אוהבת את הסוג יופי שלהן.

למעלה