הטופ מודל הבאה- 5 הזוכות

טוב נו.. האמת שאני ישמח רק

לתמונה 1 שלה- הצ'יטה מהפוטושופ אחד היפים בתוכנית אי פעם.. כי התמונה מושלמת אבל לא היא!.. למי שיש את התמונה שלה עם התנין שהיא צ'יטה שיעלה :)))

itzik gershon

New member
שנייה. אני לא מבין משהו..

מז"א אדריאן נפלה על ההפקה? למה טיירה מנדה אותה? מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע איתה?
לעונים!

Sahar 11

New member
אממ

בעקבות הזכייה, היא קיבלה את הפרסים של הזוכה שזה היה פרסום תכשיטים ולא זוכרת מה עוד
. אחרי שישה חודשים בערך שהפרסום פחת והפרסים 'נגמרו' היא לא ידעה מה השלב הבא, לא ידעה איך ממשיכים הלאה ובקיצור לא ידעה לנצל את הפרסום שקיבלה והאשימה בכך את טיירה ואת ההפקה ושלחה מכתב זועם לטיירה שנכללו בו קללות. וזהו בעצם, וטיירה הסבירה [אני חושבת שראיתי את זה בסיפורי הוליווד על התכנית] שאחרי הזכייה ואחרי שההפקה מילתה את תפקידה עכשיו הזוכה ממשיכה הלאה בעזרת הפרסום שקיבלה...

randu

New member
הדירוג שלי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

מקום ראשון:אדריאן. היא נראית הכי טוב ממבט ראשון. היא כוסית-על,היא מצטלמת טוב, זה שהיא דיגמנה לפלייבוי לא עושה אותה דוגמנית פחות טובה מהאחרות. אהבתי את אדיראן,והיא הייתה אחת הפייבוריטיות הגדולות שלי, היא מדהימה.
מקום שני:אווה. נכון,היא לא נראית מדהים במבט ראשון, אבל היא מצטלמת טוב,ויש לה הליכה
, והיא יפה בתמונות,ויש לך גוף הרבה יותר יפה מאשר של יואנה. והקאוור שלה-
מקום שלישי:יואנה. שמעו,לבחורה יש פנים מדהימות! גוף על הפנים,הליכה על הפנים (איך מרסדס לא לקחה?) אבל עדיין. פנים כאלה לא רואים כל יום. היא מתאימה לדוגמנות פנים ולחברות קוסמטיקה ב ל ב ד..
מקום רביעי:ניקול. תמונות חמודות,פנים ממש יפות,גוף יפה,הליכה בסדר.. אהבתי,אבל את השאר יותר..
מקום חמישי:נאימה. איכסה. אני עדיין חושב על לתבוע את טיירה שהם העדיפו את נאימה על-פני קיילן. סתומים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif איך אפשר להגיד ש

'אווה לא יפה ממבט ראשון'? הבחורה פשוט עוצרת נשימה היא אחת הבחורות השחורות הכי יפות שאני ראיתי בחיים שלי חבר שלי הכי לא אוהב יופי שחור והוא פשוט ראה אותה ואמר 'ואוו' אנשים פה חייבים לתקן את הראיייה שלהם =]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אווה ../images/Emo47.gif ../images/Emo99.gif

הזוכה הכי מצליחה מכל העונות ובצדק מקום 2-אדריאן מקום 3-יואנה מקום 4-ניקול מקום 5-נאימה
לעונה 7 מעכשיו!הזהרתי!!
1-אווה 2-קארי די
3.אדריאן 4.יואנה 5.דניאל 6.ניקול 7.נאימה אחחח אחחח אם היה צדק בעונה 6 ג'ואני כ"כ הייתה במקום ה1 ביחד עם אווה שתי המועמדות שהכי אהבתי אוור בטופמודל! יחד עם קארידי שלי

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif גם אווה הייתה בת 19 כשזכתה

ובקשר לסוגי יופי אממ יכלת להגיד את זה על כלל מתמודדת כמעט אי פעם בתוכנית

Tinkit16

New member
למרות שזה מאוד קשה, דירגתי ../images/Emo13.gif

אני הכי אוהבת את המראה של יוהאנה, זוכת העונה השנייה. בתחילת העונה לא התלהבתי, אבל מהר מאוד, במיוחד בפרק ששמו לה תוספת שיער, התאהבתי. היא פשוט מדהימה לדעתי, ואין לי יותר מה להגיד בעניין. היא גם הגיעה לקריירה בינלאומית של ממש, מככבת בקרליין (ובחט בעוד המון מקומות) ופשוט להסתכל עליה ולהגיד 'וואו'. כאן מתחיל השלב הקשה, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שלדעתי מקום שני מבין ה-5 תהיה אצלי אווה, זוכת העונה השלישית. לאווה יש יופי שהרבה יחלמו עליו, פחות 'קלאסי', אבל היא פשוט מדהימה. יש לה יופי חזק. במקום השלישי אני מדרגת האמת את ניקול, זוכת העונה הנוכחית - החמישית. ניקול לדעתי מאוד יפה, ואישית, לקח לי זמן לאהוב אותה, אבל זה קרה בפרקים האחרונים, כשניק בצמוד אליה. הבעיה היא שהיא מזכירה באמת את יוהאנה עם השיער השחור והעיינים הכחולות, אבל ליוהאנה יש יופי הרבה יותר יפה לדעתי.
באשר למקומות 4-5, התלבטתי. כי מצד ראשון, באחד הפרקים בעונה הרביעית, שהוסיפו לנאימה שיער (הפרק עם הכריות), היא נראתה אלוהית. אבל עם שיער קצר? מאכזבת. בקשר לאדריאן, היא מאוד סקסית ומושכת לדעתי. אבל היא פחות יפה ויותר גסה ועדינה גם יחד, ולכן אני מחליטה למקם את שתיהן במקום הרביעי. מקווה שבעונה השישית (או לצורך העניין השמינית) תזכה מועמדת שתהיה מיוחדת ולא דומה לאחת מאלה.

JULI4561

New member
טווווב אני ! !

מקום 1 אווה היא מ ד ה י מ ה כל התמונות שלה יצאו יפות ! לא היו לה פאקים מיוחדים , יש לה מלא פלפל ! ולא פלא שהיא הטופ מודל הכי מצליחה ! מקום 2 יואנה לפי דעתי מדהים לה שיער ארוך .. וחבל שגזרו לה אותו בתוכנית , אמממ לדעתי היא היתה יותר טובה ממרסדס והגיע לה לזכות ! מקום 3 אדריאן כי בתוכנית ממש אהבתי אותה ! ושמחתי מאווד שהיא זכתה ! חבל אחר כך שהיא לא הצליחה בגלל הבעיות עם טיירה .. והצילומים לפליבוי .. =/ מקום 4 ניקול ניקול לא ממש עשתה לי את זה בתוכנית , לקראת הסוף היא הפכה להיות פיבוריטית שלי אבל יותר אהבתי את ניק , וחוץ מזה היא מצטלמת מעולה ! חבל שהיא מפונקת כזאת אם היה לה אופי יותר מצחיק ובוגר אין סיכוי שלא היינו אוהבים אותה !!!! מקום 5 נאימה אני עד עכשיו לא מבינה איך קיילן לא זכתה ?!!?!??!? נאימה לדעתי לא יפה בכלל, ולא מתאים לה להיות דוגמנית ... גם מהתמונות שאחרי התוכנית התאכזבתי ממנה קשות וזהו !

NP16

New member
אף אחד לא אוהב את נאימה???

אני חושב שנאימה הייתה ממש חמודה, והיה לה יופי מיוחד, אבל יכול להיות שהיא נבחרה כי היא הייתה צריכה את זה יותר ואם היא תזכה זה יהיה מרגש יותר גם ניקול אולי נבחרה כי היא הייתה צריכה את הזכייה כדי להצליח.. את אדריאן לא הכרתי.. ולפי התמונות היא לא עושה לי את זה יותר מאחרות... יואנה הכי יפה אין מה להגיד.. אבל מקום ראשון- אווה!! היא כן יפה ממבט ראשון, כן עוצרת נשימה, יש לה אופי והיא אלופה אין. עובדה שהיא הכי מצליחה, בצדק. אחכ יואנה, ואז לא יודע לבחור בין ניקול ונאימה. נאימה ממש יפה מיוחדת אני לא מבין מה כולם נגדה, אני מעדיף מיוחדות , והיה לה תמונות ממש טובות וגם הליכה טובה אם אני זוכר. אז.. 1-אוה 2-יואנה 3-נאימה 4-ניקול 5-אדריאן

ס ו ל ר ו

New member
הדירוג שלי.

מקום ראשון - יוהאנה. מדהימה! מקום שני - אדריאן. לא ראיתי את העונה הראשונה., אבל אהבתי את התמונות. מקום שלישי - אווה. השיער קצת הורס, אבל היא יפה. מקום רביעי - ניקול. היא פשוטה מדי לטעמי, דוגמנית כן, לא טופ מודל. מקום חמישי - נאימה. כ ו ל ן היו יותר יפות ממנה בעונה הזאת, מה נסגר עם השופטים? ועוד להעדיף אותה על קיילן?

למעלה