למרות שזה מאוד קשה, דירגתי ../images/Emo13.gif
אני הכי אוהבת את המראה של
יוהאנה, זוכת העונה השנייה. בתחילת העונה לא התלהבתי, אבל מהר מאוד, במיוחד בפרק ששמו לה תוספת שיער, התאהבתי. היא פשוט מדהימה לדעתי, ואין לי יותר מה להגיד בעניין. היא גם הגיעה לקריירה בינלאומית של ממש, מככבת בקרליין (ובחט בעוד המון מקומות) ופשוט להסתכל עליה ולהגיד 'וואו'. כאן מתחיל השלב הקשה, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שלדעתי מקום שני מבין ה-5 תהיה אצלי
אווה, זוכת העונה השלישית. לאווה יש יופי שהרבה יחלמו עליו, פחות 'קלאסי', אבל היא פשוט מדהימה. יש לה יופי חזק. במקום השלישי אני מדרגת האמת את
ניקול, זוכת העונה הנוכחית - החמישית. ניקול לדעתי מאוד יפה, ואישית, לקח לי זמן לאהוב אותה, אבל זה קרה בפרקים האחרונים, כשניק בצמוד אליה. הבעיה היא שהיא מזכירה באמת את יוהאנה עם השיער השחור והעיינים הכחולות, אבל ליוהאנה יש יופי הרבה יותר יפה לדעתי.
באשר למקומות 4-5, התלבטתי. כי מצד ראשון, באחד הפרקים בעונה הרביעית, שהוסיפו לנאימה שיער (הפרק עם הכריות), היא נראתה אלוהית. אבל עם שיער קצר? מאכזבת. בקשר לאדריאן, היא מאוד סקסית ומושכת לדעתי. אבל היא פחות יפה ויותר גסה ועדינה גם יחד, ולכן אני מחליטה למקם את שתיהן במקום הרביעי. מקווה שבעונה השישית (או לצורך העניין השמינית) תזכה מועמדת שתהיה מיוחדת ולא דומה לאחת מאלה.