הטופ מודל הבאה 6-פרק 3

khzh120

New member
לאאא../images/Emo66.gif

אני שונאת את ג'ייד! פשוט שונאת! יש לה הרבה יותר מבטחון עצמי וזה מרתיח! לבחורה יש יותר עודף בטחון מלליסה מעונה 5!!!! למה,למה ונדי הלכה הביתה על חשבונה?! ננה
! איזה חמודה היא! מולי סו
קארי ממש יפהה
!!!

Manga136

New member
לג'ייד ללא ספק, ../images/Emo142.gif

יש את הכי הרבה ביטחון מכל מתמודדת שהיא בטופ מודל.
והיא גם המתמודדת עם הביטחון העצמי המופרז שהיגיעה הכי רחוק (לחצי הגמר) בטופ מודל אלא אם כן רנה (רין-איי?) מעונה 8 נחשבת.

Jade need to get laid!

XD זה הצחיק אותי כ"כ. היא כ"כ מעצבנת,ופורונדה נראית כמו חייזר. אני ממש אוהבת את ברוק. היא פשוט מ ד ה י מ ה. נייג'ל אמר משהו בקשר לשן של ג'ואני,והוא צודק,היא מעצבנת כזאת. אני מקווה שיעשו עם זה משהו. אני פשוט אובת את ג'יי אלכסנדר,וזה ממש הצחיק אותי שעשו לו את הזה עם "המייקאובר"

../images/Emo210.gifננה ודניאל......./images/Emo99.gif

מהממות כל אלה שהיה לכם שיער קצר מכוערוכות רק ננה מושלמת ודניאל מהממת היא דומה לטיירה!!

Manga136

New member
חפירה. ../images/Emo142.gif

זהו
לאלו שלא צפו היום ויצפו בשידור החוזר.
ברוק: אני דווקא לא אהבתי את התמונה הזאת כל כך. השפתיים שלה נראות נורא. אבל המייקאובר יפה. ג'ואני: לא התרשמתי ממנה עדיין. היא נורא יפה, אבל גם יש לה את הבעייה בשיניים וגם היא לא הצטלמה מי-יודע-מה עד כה לדעתי. ג'ייד: היא כבר לא הפייבוריטית מס' 1 שלי... התמונה מאכזבת, וגם היא נשברה. חבל... ושלא לדבר על זה שגם המייקאובר זוועתי. ג'ינה: היא מדהימה, אבל התמונה בינונית. אז אין לי מושג מה להגיד עליה... היא טובה, אבל לא יותר מזה. דניאל: התמונה שלה פשוט מושלמת. למעשה, זו התמונה היחידה שאהבתי פרט לזו של ננה. היא גם קיבלה מייקאובר מהמם. הפייבוריטית החדשה שלי. וונדי: טוב שהיא עפה... היא לא יכולה לנצח לדעתי, כי אין לה את מה שזה דורש. במיוחד אחרי שני שבועות כושלים... לזלי: היא נראית מדהימה עם המייקאובר, אבל התמונה נראית כמו תמונה במגזין לגברים. מולי סו: היא ממש חמודה עם המייקאובר. היא ללא ספר פי 100 יותר יפה ממקודם. בתמונה היא הזכירה לי רב חובל... אבל עדיין, היא בחורה מאוד יפה. ננה: היא הבחורה הכי מיוחדת בטופ מודל עד כה... וגם מזכירה לי את אלק וואק. היא עושה הכל מדהים, מהתמונה ועד לאתגר, והיא הפייבוריטית שלי לצד דניאל. פורונדה: ללא ספק שיפור! למרות שלדעתי היא עדיין לא עד כדי כך טובה, כבר אמרתי שהיא נראית הרבה יותר טוב עם המייקאובר הזה והתמונה יותר טובה ממקודם. קארי: אין לי מושג מה היא עושה שם. נכון, המייקאובר יפה, אבל השפתיים עדיין נראות נורא, וזה דיי הורס את כל התמונה.. ונראה לי שזה יהרוס גם את התמונות שלה בעתיד. שרה: לדעתי היא הגיבה באופן יותר מדי קריטי בנוגע למייקאובר שלה. לדעתי הוא דווקא יפה. בנוגע לתמונה, היא פחות טובה מהשבוע שעבר, אבל עדיין די נחמדה. הפרק היה ממש יפה לדעתי, וההדחה הייתה מוצדקת, רק חבל שג'ייד נשברה קצת. אבל החוקים של פורונדה היו ממש מצחיקים.

khzh120

New member
צודק../images/Emo45.gif,פשוט צודק../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

khzh120

New member
זהו.סיימתי להגיב על כל אחת../images/Emo178.gif../images/Emo66.gif

בעצם זה לא היה עד כדי כך קשה,אפילו חוויתי את האמת,לעבור מהטופ מודל לאלופה,מהאלופה לטופ מודל
. (בפורומים חאחחח)

Manga136

New member
תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

ובבקשה לך.
(גם את אוהבת את ננה?
אני יודע שזה דיי ברור מה התשובה אבל עדיין...
)

khzh120

New member
ברור שאני אוהבת את ננה../images/Emo66.gif

מושלמת
,פשוט מושלמת!

Manga136

New member
בהחלט מושלמת! ../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

לדעתי היא דומה לכל הדוגמניות האפריקניות האלה... נעמי, אולוצ'י, אלק... אבל יש לה יופי מיוחד משלה. יכול להיות שאני עכשיו אחפש תמונות שלה אחרי התוכנית, ואני מקווה שיהיו הרבה תמונות מדוגמנות.

למעלה