מממממה זה??? אלוהית
L LittleDiddle New member 4/8/07 #204 היא לא שמרה על סימטריה מספיק.. גם נראית טיפה מבוגרת פה במבנה פנים שלה
R RaindropsOnRoses New member 4/8/07 #213 לא דוגמנית.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif לא רק שהיא מזכירה את ניקול קידמן, היא גם מצטלמת בצורה כזאת ששחקניות מצטלמות לשערי מגזינים.
לא דוגמנית.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif לא רק שהיא מזכירה את ניקול קידמן, היא גם מצטלמת בצורה כזאת ששחקניות מצטלמות לשערי מגזינים.
L L U Z I A New member 3/8/07 #103 ממש רע.../images/Emo15.gif ההתנהגות שלה מזעזעת, והיא לא מפסיקה להזכיר לי את ברנדי מעונה 4. בול בגישה המעצבנת והקוטרית, וגם המייקאובר קצת מזכיר אותה... לדעתי ג'ייד בחיים לא תהיה טופ מודל, לא עם המראה ולא עם הגישה.
ממש רע.../images/Emo15.gif ההתנהגות שלה מזעזעת, והיא לא מפסיקה להזכיר לי את ברנדי מעונה 4. בול בגישה המעצבנת והקוטרית, וגם המייקאובר קצת מזכיר אותה... לדעתי ג'ייד בחיים לא תהיה טופ מודל, לא עם המראה ולא עם הגישה.
M Manga136 New member 3/8/07 #121 אם להגיד את האמת, ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif ג'ייד הגיעה לחצי הגמר ונראה לי שהיא המשיכה לדגמן אחרי טופ מודל. וגם אני ממש שונא אותה עכשיו...
אם להגיד את האמת, ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif ג'ייד הגיעה לחצי הגמר ונראה לי שהיא המשיכה לדגמן אחרי טופ מודל. וגם אני ממש שונא אותה עכשיו...
I IkMfNiY New member 3/8/07 #148 היא יפה. אבל התספורת מכוערת. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif
K khzh120 New member 3/8/07 #52 אני שונאת אותה../images/Emo66.gif והתמונה לא יפה אני לא אוהבת את מבנה הפנים שלה-מבנה אגס
I IkMfNiY New member 3/8/07 #149 היא יפה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif היא והתמונה. אבל הסתפורת מכוערת וכן, חבל שהיא לא מסתכלת למצלמה. יעל
היא יפה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif היא והתמונה. אבל הסתפורת מכוערת וכן, חבל שהיא לא מסתכלת למצלמה. יעל
R randu New member 3/8/07 #177 מה הם חשבו לעצמם כשהם חתכו תתמונה?../images/Emo4.gif טוב, הממ...נראית רדומה. לא משהו ת'אמת.
R RaindropsOnRoses New member 4/8/07 #214 בחירת תמונה גרועה.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif היא מפחידה אותי, בכל התמונות. '-' היא שורדת רק בגלל הקטעים שהיא מריצה שם.
בחירת תמונה גרועה.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif היא מפחידה אותי, בכל התמונות. '-' היא שורדת רק בגלל הקטעים שהיא מריצה שם.