הטופ מודל הבאה 6-פרק 7

Manga136

New member
הטופ מודל הבאה 6-פרק 7 ../images/Emo142.gif

שרשרו לכאן את דעותיכם על הפרק. צפייה מהנה!

הפרק של היום ../images/Emo140.gif

ג'ואני-מעולה. היא פשוט מדהימה. מה עוד אפשר לומר? לזלי-כבר בהתחלה חשבתי שאו היא או שרה הולכות הביתה,אבל יותר חשבתי שזו היא. היא יפה,יש לה תמונות טובות,אז היא לא מהבולטות. היו המון פרקים,אפילו עד הפרק הקודם שראיתי אותה וניסיתי להזכר מי זאת. שרה-אני אוהבת אותה הרבה יותר מבהתחלה.חשבתי בהתחלה שהיא סתם לא כ"כ יפה וברבי כזאת,כי היא נראתה כמו ברבי,ולדעתי היא מעולה. היא יפייפיה,והיא פשוט צריכה לשחק את זה קצת יותר. ג'ייד-היא מתחבבת עליי מפרק לפרק. היא נהיית רגועה יותר באישיות,לפחות לפי מה שזה נראה. אולי בגלל שג'ינה כבר לא שם. ננה-ננה הייתה מגעילה הפרק,והיא באמת לא הכי חמודה. היא באמת תופסת את הטלפון הרבה
יש לה תמונות טובות,אבל....
ברוק-אני פשוט אוהבת אותה. היא מדהימה,אבל חבל לי שהיא לא מראה קצת יותר אישיות ומסרבת "להפתח" כביכול. אני לא רוצה שהיא תלך הביתה כמו מולי סו,או ניקול מעונה 3,מ"חוסר אישיות". פורונדה-גם היא מתחבבת עליי מפרק לפרק. היא מתמודדת לא רעה בכלל,יש לה תמונות נורא טובות,והיא חמודה בעיקרון. הפנים...לא הכי יפות,אבל היא חמודה. דניאל-מלכה!
. אני פשוט אוהבת אותה. היא הפייבוריטית שלי ללא ספק. היא פשוט מהממת,יש לה אישיות כובשת,ויוצאות לה תמונות מהממות. כאילו,אני רואה את הפרק ואני חושבת לעצמי-"וואלה,היא יכולה להיות אחלה חברה הכי טובה!"
היא גם ממש הצחיקה אותי עם הקטע היפהופ עם ג'ואני. אגב,הפרומו לפרק הבא,עם הטיפול של ג'ואני,היה ממש מגעיל
גאד דמאט,אני אכלתי! אני לא באמת רוצה לראות את השיניים של ג'ואני על מפית נייר בזמן שאני אוכלת קליק
ועוד אגב נחמד,למישהו יש את האתר עם כל התמונות מהפרק? אני אעלה את התמונות. סורי על החפירה הארכיאולוגית

Access M

New member
התמונות

הפעם אני שם את התמונות קצת באיחור בגלל שעכשיו חזרתי מווליום כינרת(שהיה חם רצחחחחחחחח אני חייב לציין) מחר אחר הצהריים אני אשים את המשחק: "התמונה הכי טובה/גרועה" כי אני מת לישון אז תהנו:)

NP16

New member
התמונה הכי טובה בעונה הזאת ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אחת התמונות המושלמות!

אבל מה שיש לי להגיד זה:חכו לעוד,כי זה רק משתפר ^^

NP16

New member
קצת הגזמתי אבל מובן הכוונה,כי זה תמונה מדהימה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אני לא רוצה לספיילר

אבל יש לה עוד 2 תמונות שהן התמונות הכי יפות לדעתי בכל ההסטוריה של הטופ מודל. וכן,גם יותר יפות מזאת. הן פשוט מושלמות ברמה שבאמת באמת אי אפשר לתאר.

Yann Tiersen

New member
היא פשוט מדהימה! ../images/Emo99.gif

תמונה מעולה, היא הולכת ממש טוב (לדעתי היא הייתה צריכה לזכות באתגר ולא ג'ייד..), והיא חמודה ממש.. מסכנה עם מה שיעשו לה שבוע הבא..

התנוחה מדהימה. הפנים לא אהבתי

כמה שאני חושב שהיא אלופה הפנים מוזרות מדי! נ.ב בכנסייה עם הירוק היא נראתה מושלמת כל כך...

dandush 24

New member
הפרצוף הרס..../images/Emo12.gif../images/Emo151.gif

ככה שמים לב יותר לפרצוף שהיא עושה ובלל לא לנעליים. בדרך כלל היא מעולה.

למעלה