הטופ מודל הבאה 6-פרק 7

NP16

New member
הפרק הכי טוב העונה, ממש נהניתי!

היה מצחיק והן היו די טובות! ג'ואני מושלמת אני מאוהב בה סופית
הסלסלה על הראש, ההליכה הזאת :| למה היא לא זכתה במשימה??? והתמונה הכי טובה ללא ספק שלה ושל הסט הזה
(מקווה שיהיה בסדר בפרק הבא, הייתה שם הרגשה נוראית שזה הולך להשתבש הטיפול. ודניאל צריכה טיפול בשיניים יותר ממנה) ג'ייד גם הייתה מלכה! אבל ממש! למרות שציפיתי לתמונה פי מליון יותר טובה. רק אני לא אהבתי את התמונה של ננה? אבל ממש לא. היא מתחילה לעצבן גם באופי, באמת לא יפה הצחקוקים. בקיצר, לא הייתה במיטבה אבל אין ספק שהייתה צריכה להשאר והיא עדיין בגמר בשבילי. דניאל, גם לא הייתה הכי בפוקוס, ולשם שינוי במציאות היא נראתה הרבה יותר טוב מהתמונה. אז מצד שני התלוננתי שהיא לא יפה במציאות, מצד שני פתאום היא גם לא פוטוגנית. נו טוב, יש בה אופי של מלכה כזה וסהכ תמונה והליכה אחלה, לא הייתי רוצה שתלך. שרה מעצבנת אותי מאד. היא ממש רצינית, ורק אני חשבתי שהתנוחה שלה כמו של ננה פשוט נוראית? אבל האמת, ללזלי הגיע ללכת. חשבתי שיהיה לי עצוב שהיא תלך כי אני אוהב איך שהיא נראית, אבל בדוגרי ממש הגיע לה וזה היה ברור לאורך כל הפרק.. וברוק ההפתעה של הפרק ללא ספק. היא מותק. פורונדה היא פשוט טובה, עם כל הצער בדבר.. ומת על האופי שלה. אחלה בנות חוץ משרה

NP16

New member
פתאום היא פחות יפה בתמונה הכוונה ^ ** לדניאל

אוףףף עם השופטים האלה

כבר שבועיים ברציפות הם מחליטים להעיף שתי מתמודדות שאני אוהב: קודם את מולי-סו המדהימה והשבוע את לזלי הסקסית...(כשהראו בסוף הפרק את התמונות שלה הייתי עוד יותר בטוח שלא הגיע לה ללכת-ובייחוד התמונה משבוע שעבר). בכל אופן, אני מאוד מקווה ששבוע הבא הם לא יעיפו את ג'ואני כי אחרת אני ממש אתעצבן! ולדעתי די שקוף שג'ואני ודניאל יהיו בגמר (ואז בטח דניאל תחטוף לה את התואר...) אבל נחכה ונראה...

הפרק----->>

אחלה פרק בסך הכל.. ואיך ידעתי שיעיפו את לזלי הם כאלה שקופים.. כל פעם שהם נותנים למישהי שבדרך כלל לא מדברת הרבה לדבר מלא וכל הפרק הראו אותה ידעתי שההיא תעוף.. דניאל= אהבתי את התמונה כל כך! אני מת עליה.. יש לה צבע עור יפה כל כך והיא דוגמנית!! גו'אני= מדהימה.. יש לה גם יופי פצצה, גם אופי אין עליה ואחרי שבוע הבא שיישרו לה את השיניםם היא תהיה מושלמת!!!! ג'ייד- בדיוק כמו שיגידו בפרק הבא- נראית כמו טרנס בלה בלה כאילו גבר שנהייה אישה. מכוערת מאוד (במיוחד מול השופטים בעע) נראית מבוגרת.. אבל מה יש לה גוף מדהיםםםםםםםםםםםםםם והיא רוקדת טוב אז היא ניצלה אמן שתעוף שבוע הבא. שרה- הייתה צריכה לעוף! אין לה את זה בשיט היא נראית מבולבלת משעממת לא מבינה מה היא רוצה מעצמה.. בעע ברוק- נראית טוב בזמן האחרון!! כשהיא מתראיינת היא נראת ממש סבבה והיתה לה תמונה יפה פורונדה- אהבתי איך שהיא נראתה בקליפ. עם מלא מלא איפור היא נראית טוב.. באמת " הדיווה מהגטו" תפור עליה ננה- גברית, תמונה מכוערת לדעתי. וכל החיים שלה זה אפריקה אז זה חופר לי כבר רוצה שתעוף! לזלי- התמונה הכי יפה השבוע.. היא הזכירה לי את ג'ניפר לופז המושלמת!! אבל באמת שאין לה נוכחות.. חבל עליה :(

נ.ב: טיירה

טיירה כזאת מדהימהההההההה וואו איך היא הולכת, איך היא הסתובבה, איך היא רקדה. פשוט מדהימה אבל מה? היא חייבת לשנות את התספורת הזאת למה היא נראית ככה בת 40+ לדעתי היא הייתה הכי יפה אי פעם בתוכנית באודישנים של העונה הרביעית שהיה לה פן חלק כזה והשיער על הפנים במין צורת אליפסה. אם יש למישו תתמונה אני ממש רוצה טנקס.

אממ..

צדקת בקשר ללזלי, שזה ממש שקוף שיעיפו אותה. דניאל לדעתי בכלל לא דוגמנית, עושה את אותן הפוזות כל הזמן. ג'ואני ממש יפה, מסכימה. ג'ייד? גוף מדהים? שתעשה הרמת חזה קודם כל. ואומרים. שרה לדעתי יפה, אבל היא באמת לא מתאימה להיות דוגמנית. ברוק באמת נראית טוב בזמן האחרון. ופורונדה מפחידה. ננה באמת כל החיים שלה זה אפריקה. וגם נכון שללזלי הייתה התמונה הכי טובה. עשיתי ביקורת משליP:

Nataly B

New member
אהבתי כשטווטי (ככה אני קוראת לה ../images/Emo9.gif )

התבלבלה בשם של ה"סגנון ריקוד" הזה זה ממש הרג אותי!.

למעלה