הפרק הכי טוב העונה, ממש נהניתי!
היה מצחיק והן היו די טובות! ג'ואני מושלמת אני מאוהב בה סופית
הסלסלה על הראש, ההליכה הזאת :| למה היא לא זכתה במשימה??? והתמונה הכי טובה ללא ספק שלה ושל הסט הזה
(מקווה שיהיה בסדר בפרק הבא, הייתה שם הרגשה נוראית שזה הולך להשתבש הטיפול. ודניאל צריכה טיפול בשיניים יותר ממנה) ג'ייד גם הייתה מלכה! אבל ממש! למרות שציפיתי לתמונה פי מליון יותר טובה. רק אני לא אהבתי את התמונה של ננה? אבל ממש לא. היא מתחילה לעצבן גם באופי, באמת לא יפה הצחקוקים. בקיצר, לא הייתה במיטבה אבל אין ספק שהייתה צריכה להשאר והיא עדיין בגמר בשבילי. דניאל, גם לא הייתה הכי בפוקוס, ולשם שינוי במציאות היא נראתה הרבה יותר טוב מהתמונה. אז מצד שני התלוננתי שהיא לא יפה במציאות, מצד שני פתאום היא גם לא פוטוגנית. נו טוב, יש בה אופי של מלכה כזה וסהכ תמונה והליכה אחלה, לא הייתי רוצה שתלך. שרה מעצבנת אותי מאד. היא ממש רצינית, ורק אני חשבתי שהתנוחה שלה כמו של ננה פשוט נוראית? אבל האמת, ללזלי הגיע ללכת. חשבתי שיהיה לי עצוב שהיא תלך כי אני אוהב איך שהיא נראית, אבל בדוגרי ממש הגיע לה וזה היה ברור לאורך כל הפרק.. וברוק ההפתעה של הפרק ללא ספק. היא מותק. פורונדה היא פשוט טובה, עם כל הצער בדבר.. ומת על האופי שלה. אחלה בנות חוץ משרה