הטופ מודל הבאה 7-מתמודדות.

IkMfNiY

New member
אממ.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לא, הן לא יפות ולא מיוחדות. התמונות עברו ריטוש, מה שגורם להן להיראות "מדהימות", אבל הבנות עצמן פשוט לא יפות במיוחד. יעל

NP16

New member
הן מדהימות בכללי,לא בסטילס. ראיתי את העונה.

תראי את העונה בקיצור חבל לדבר עכשיו .

IkMfNiY

New member
נו, ברור שאראה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

רק רושם ראשוני
יעל

efif1212

New member
תודה../images/Emo70.gif עונה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

איג'יי
יהיה כיף לראות את העונה שוב.

mikmikonet

New member
ייייייייייששששששששששש ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

עונה מעולה. אגיד זאת בקצרה: קארידי
מלרוז
תאומות
ברוקי
וכו' וכו' וכו'. היו שם בנות כל כך חמודות. לעומת- ג'יידה
, יוג'ינה
, אנשל
. בקיצור איזה כיף שהעונה הגיעה. טוב שלא ראיתי אותה בפעם הראשונה לפני איזה חודש ביוטיוב

Yann Tiersen

New member
חהחה, גם אני ראיתי אותה לראשונה לפני חודש..

עונה מעולה
קארי-די
התאומות

Fashion Slut

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gifסופסוף../images/Emo70.gif

עכשיו לא יהיה לי חור כי ראיתי עונות 3-9 חוץ מ7 ושתי הראשונות לא ממש מעניינות אותי. קיצר לפי התמונות האלה אהבתי את איי ג', ברוק, מוניק, התאומות, מלרוז וקארי די. איכס האנשל הזאתי מזעזעת
היא מזכירה לי את ג'ולי [3] רק גרוע יותר.

NP16

New member
תודה ענקית שחר. איך אני אוהב את העונה הזאת.

עוד לא נגמלתי ממנה ראיתי אותה רק החודש לראשונה גם

Manga136

New member
חפירה.

איי ג'יי~ מושלמת. כל כך מסתורית
אמנדה~ אני מת עליה ^__^ לא יכול לחכות לראות תמונות D: אנשל~ היא מבחינתי המתמודדת עם המשקל הכי נורמלי שם. ולמרות שבפנים היא באמת לא הכי יפה בעולם, אני סולח כי היא לא מקלון כמו השאר.
ברוק~ היא כזאת חמודה! ^-^ ג'יידה~ היא פשוט גבר. יוג'ינה~ היא כ"כ כ"כ כ"כ דניאל... למרות שדניאל יותר יפה. כריסטיאן~ לא בולטת פשוט. סתמית. מג~ יפה, דיי פשוטה אבל נו טוב. מגאן~
מוניק~ בתמונה היא יפהפייה. מישל~ היא ממש חמודה בתמונה ^__^ אני רק לא אוהב את הפוזה... מלרוז~ יש לי תאוריה שהיא תהיה הביצ'ית. תמונה דיוואית. קארי די~ תמונה יפהפייה, וגם היא נראית דיי יפה. פייבוריטיות~ איי ג'יי, אמנדה, מישל, מלרוז, קארי די, מגאן וברוק. מקווה שתעופנה~ יוג'ינה, ג'יידה ומוניק.

Manga136

New member
אני לא מאמין../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo142.gif

שכחתי אותו!

NP16

New member
איזה מצחיק אתה. ../images/Emo58.gif

למה אתה מעמיד פנים שאתה לא מכיר את העונה?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif עונה מעולה!../images/Emo58.gif

חבל שהיו הדחות כ"כ לא מוצדקות ושיוג'ינה הגיעה לטופ 3 ושאנצ'ל וג'יידה המזעזעות התקדמו על פני טובות כמו אייג'י,מג,מייגן וכו'.. קארידי היא הזוכה הכי ראויה לאחר אווה. מלרוז היא מלכה בת מלכה. התאומות מדהימות. ההדחה של ברוקי היא אחת מההדחות הכי עצובות בהיסטוריה ;[ בקיצור,הייתה יכולה להיות עונה מושלמת [כי גם יש זוכה מושלמת] אם היו הדחות יותר מוצדקות כל פעם.

למעלה