הטור היומי - השנים עשר בנובמבר

מנורה

New member
בוקר טוב ליום ../images/Emo42.gifעם ניחוח סתוי

בימבו כרגיל העבודות שלך נפלאות מחכים לגלריה עומר הורד פרט רומנטי וחושני ולא פלא שהוא פרח האהבה
על השירים וריח הורדים
למקסימה
טובה מחכים לחוויות מצולמות מיכה שלא ישן בלילות ומלא לנו נשכחות
הפסל האדם החושב של רודן אוגוסט 1840-1917 מוצג במוזאון רודן בפריס

shkedud

New member
ואני חושבת(הרבה מדי בזמן האחרון...)

שאצרף אותו לטיזר שלי: "אני חושב - משמע אני קיים, אני חושב עליך - משמע אתה קיים" מסכימה, מנורה? חושבת עליכם הרבה...

shkedud

New member
טוב, אז אם אפחד לא פה../images/Emo7.gif ואני עושה

דיאלוגים עם עצמי, אז אני ילך לכין צוהוריים למישפוחה

ע ו מ ר 4

New member
ושאול טשרניחובסקי כתב:

מכל פרחי מור בגן נפשי לשושנה, ומני כל עלמות-חן אהבתיך,שושנה. יום יום בהבקע אור אצא לי הגנה: מכל פרחי מלאי טל שושן-לשושנה. וזה נכתב באודסה ב1893

ע ו מ ר 4

New member
פלומה...

את התחלת עם שושנים......ואני רק נסחפתי. נשמה רומנטית? כמו שאומר אודו: אהההה.

קלייר11

New member
בוקר טוב ושבת נהדרת../images/Emo140.gif

פורום נפלא ומלא בקסם של אנשים הגעתי לבקר ואהבתי יום נפלא לכולפ

ora11

New member
בוקר טוב חברים../images/Emo99.gifובימבו

ערב של שושנים שרים צמד הפרברים ואני מתגלגלת לאריאל לבקר את הבן שלי. יום נעים ושטוף שמש לכולנו.

shkedud

New member
בוקר נפלא לכווווולם/ן, ברוכה הבאה

קלייר,
אכן מקום של אנשים יפים... נשמתי את הבוקר, נעם לי שמעתי סיפור יפה על המקור של מנגינת "התקווה" מסתבר שזה בכלל לא מהמולדווה של סמטנה אל שיר עגלונים רומני (!!!) אני הולכת לטיול בוקר עם השקדיה שלי (היא נהנית מהפרות, ואני מההליכה וממנה) כשאחזור אקרא מה שהפסדתי, ומהרפרוף ראיתי שיש כאן מה לקרוא יום נהדר לכם חברים
והמווווון

שבת שלום, ובוקר טוב, חברי פורום

הנהדרים, איזה ידע יש לכל, אני גאה בכם, אני כהרגלי נוסעת לבריכה, בילוי נעים לכם, להתראות כשאחזור. החברות שעשו טשולנט, שמרו בשבילי מנה!!!!!!! אוטוטו אני באה!!!!!!

bimbo.

New member
מאין הושפעה המנגינה של "התקווה"?

ייתכן ומהמולדבה, או משיר עם רומני - זה כמעט אותו דבר, כי מתקבל על הדעת, שסמטנה הושפע משיר עם (נדמה לי שהוא היה הונגרי, ולכן קרוב במוצאו לרומנים), וכך הלחין את היצירה המופלאה שלו. ואנחנו זכינו במנגינה נהדרת להימנון שלנו....

למעלה