הטור היומי - ט"ז בנובמבר

הטור היומי - ט"ז בנובמבר ../images/Emo48.gif

אירועים היסטוריים: 1849 - הוצאתו להורג של דוסטויבסקי מבוטלת ברגע האחרון. 1907 - אוקלהומה היא המדינה ה-46 המצטרפת לארצות הברית. 1933 - ארצות הברית וברית המועצות מכוננות ביניהן יחסים דיפלומטיים. 1945 - במהלך המלחמה הקרה מגייסת ארצות הברית 88 מדענים גרמניים כדי לסייע בפיתוח טכנולוגיית טילים. 1946 - הוצאו להורג פושעי המלחמה הנאציים בנירנברג. 1965 - תוכנית ונרה: ברית המועצות משגרת את הגשושית ונרה 3 לעבר כוכב-הלכת נוגה. זהו רכב החלל הראשון המגיע אל פני השטח של כוכב לכת זר. 1972 - האסיפה הכללית של אונסקו מאשרת את התוכנית להגנה על אתרי מורשת עולמית. 1973 - תוכנית סקיילאב: נאס"א משגרת את סקיילאב 4 ובה צוות של שלושה אסטרונאוטים מקייפ קנדי שבפלורידה למשימה בת 84 יום. 1996 - אמא תרזה מקבלת אזרחות כבוד בארצות הברית. נולדו: 42 לפנה"ס - טיבריוס, קיסר רומא (נפטר 37 לספירה) 1886 - ראש הממשלה הראשון של מדינת ישראל דוד בן-גוריון (נפטר 1973). 1924 - ג'יימס בונד, מרגל בריטי - דמות בדיונית מספרי איאן פלמינג 1924 - חיים בר-לב, הרמטכ"ל השמיני, ח"כ ושר (נפטר 1994) נפטרו: 1960 - קלארק גייבל, שחקן קולנוע אמריקאי (נולד 1901) 1981 - ויליאם הולדן, שחקן קולנוע אמריקאי (נולד 1918)

Hi girls, שלא תתלוננו, הבאתי לכן

שני חתיכים עולמיים. קלארק גייבל וויליאם הולדן. מעניין מה תאמר emmy5 על השפם של קלארק?

emmy5

New member
מיכה ,זה בדיוק הגבר שאני אוהבת

או אהבתי ...לדייק .. עם הזמן אני בטוחה שהשפם משתנה גם ,יחד עם הטעם שלי ..

p a l o m a

New member
מיכה ../images/Emo6.gif נשים? מה עם איזה אשה

לרפואה?
בוקר טוב ............

ע ו מ ר 4

New member
פלומה..

מצאתי לך פעמונים......מקושטים. שיהיה לך יום נעים. פעמוני בבושקה.

p a l o m a

New member
עומר.. בוקר טוב .. כבר הספקתי|חיבוק

להעתיק את השושנים ששלחת אמש לאנימו.. מקסימים..יש לי כבר תיק ר ק שושנים...(לידיעת בימבו.. ) ובסוף גם אשב לצייר אותם.. גימלאצ"ית או לא..........

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif מיכה, הבאת רק חתיך

אחד וחתיכית. איפה החתיך השני שהבטחת? בקיצור, התאריך של היום עשיר במאורעות ובאירועים. פאלומוש, נקים אגודה של אוהבי וורדים... קבלי גם ממני

בימבו, כאשר אני מבטיח, אני גם מקיים

הבאתי שני חתיכים את קלארק וויליאם. החתיכית זה הבונוס בשביל פלומה.

מיכה גם אני אהבתי את

קלארק גייבל, איזה שרמנטי הוא, איזה חתיך, מאוד אהבתי אותו בסרט "חלף עם הרוח" שראיתי אותו מי יודעה כמה פעמים, הרבה סרטים ראיתי שהוא משחק בהם, בזמנו אהבתי גם את טירון פאואר וארול פלין, כולם חתיכים. מכל המאהבים שלי בחרתי דווקא את בעלי,!!!!!!!!!!!!! הוא הכי חתיך מכולם, חה חה חה!!!!!!!

emmy5

New member
לאה עשית ממש בשכל ,אין עוד אחד ..

כמו בעלך ,,שיהיה בריא .

maxima

New member
תודה מיכה על ההשכלה... שושנים...

אין לי ...יש לי סחלבים... יום ניפלא לכולם

p a l o m a

New member
מקסימה..נהדר.. היתה תקופה

שלא אהבתי סחלבים.. בזמן האחרון ממש התאהבתי בם.. הם כל כך יצירתים.. אבל עולים הון.. ולגדל אותם בעצמי אני לא מעלה בדעתי שאצליח, כי שמעתי שזה פרוייקט רציני.. חממות וכאלה... נכון או לא?

למעלה