הטור היומי - ט"ז בנובמבר

maxima

New member
פלומונה...אני מאד אוהבת סחלבים

יש להם המון צורות סוגים וגוונים עדינים לגדל בבית קשה הם עדינים מאד

חיניה

New member
הידעתם שבבושקה זה מושג ישראלי?

הבובה שנפתחת ומכילה בובות קטנות יותר נקראת ברוסית מטריושקה (אמא'לה) משום מה הדביקו לה בארץ את הכינוי בבושקה (סבתא'לה) וכשמטיילים ברוסיה ומבקשים בבושקה או שהם לא מבינים או שהם צוחקים. מנסיון.

אנימו

New member
מיכה-../images/Emo45.gifואשר לדוסטוייבסקי : חננו

אותו בעומדו לפני הגרדום והוגלה לעבודת כפיה ומאסר ל-4 שנים בסיביר. לאחר שחרורו הוטל עליו לשרת כחייל פשוט בגדוד סיבירי. ספג אז מכות שפגעו בבריאותו. אשר ליצירתו - מצטיירת כ"ליל חושך גדול השוקק בלהות" .

p a l o m a

New member
לילי פאלמר זוכרים?? שיחקה עם../images/Emo20.gif

ויליאם הולדן ב"בוגד שלא בגד" בקולנוע אלנבי (ז"ל..) בתל אביב.. איזה סרט יפה.. איך בכיתי... ואחר כך כשהייתי גדולה קניתי לי מעיל גשם של מרגלות וארנק צד מעור.. בדיוק כמו של לילי פאלמר... היתה יפיפיה מקסימה .. גרמניה או אוסטרית שגם הסתלקה מהנאצים ולא חזרה כמדומני כמו כמראלנה דיטריך (ככה אבא שלי היה קורא לה...) .. את הארנק מסרתי (נשאר כחדש ..אלא מה...) לעולה חדשה מרוסיה לפני כ 5 שנים...(שומרת שטויות לא יאומן כי יסופר......... ) כל הסרטים של לילי פאלמר הוצגו שנים בקולנוע "תכלת" זוכרים ?...

p a l o m a

New member
../images/Emo122.gif מה, איש אינו זוכר את../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לילי פאלמר?? היא היתה כזאת מקסימה... אוףףף

HAVA159

New member
בוקר טוב חברים,אפי 7 טיול נפלא לך

ויום מלא פעילות עם הרבה בריאות לכל החברים. בהמון אהבה
ו
גדול, חוה.

ע ו מ ר 4

New member
חזרתי.....

יפה וטעים שם ...בנצרת. ואנימו....בקשר ל...גונן שגב,היה הורה מלווה ...הבן שלו היה בכיתה היוצאת לטיול. מה היה שם? רק אלוהים יודע. לילה טוב כולם.

למעלה