הטור היומי - כ' בנובמבר

../images/Emo6.gif טעיתי בנסיכים ונסיכות זה היה

כשהייתי בלונדון ב- 1981 או 1982 כשצ'רלס ודיאנה נישאו זה לזה, פאדיחה מכל הבחינות, חבל חבל, בסמוך למותה נפטרה גם הנזירה מאמה תרזה, שתיהן הכירו זו את זו.

איך טעיתי, זה היה טקס הנשואין של

הנסיכה דיאנה והנסיך צ'רלס, זה היה כמדומני ב- 2981 או 1982 ט.ל.ח.

p a l o m a

New member
בוקר טוב, מיכה למען הדור הצעיר

שאולי מציץ פה... יש לדייק - רוברט קנדי נרצח.

boaz31

New member
בוקר טוב וגם פתגם אתיופי

"אל תתלונן על הבורא שברא את הנמר, הודה לאל שלא נתן לו כנפיים" פתגם אתיופי.

yuli139

New member
../images/Emo6.gifאולי לא כנפיים,בועז,אבל מה זה

רגליים מהירות "חבל על הזמן"

חיניה

New member
בוקר טוב כולם. אני לא מוצאת ידים

ורגלים איפה להשתרשר. נראה שאף אחד לא ישן הלילה.טוב אני הייתי עיפה כי טיילתי אתמול אתמול ביליתי את כל היום בגליל בטיול מטעם הקאנטרי. היינו בשמורת הר מירון והיה כיף לנשום אויר נקי ולראות את ראשית הפריחה. אחכ נסענו לרחניה, קיבלנו הרצאה על מורשת הצ'רקסים, טיילנו בכפר ואכלנו ארוחת צהריים מצוינת במסעדה שלהם.אחכ הצצנו אל קבר יונתן בן עוזיאל בעמוקה וזהו. אתם יודעים שמי שמבקש שם על זווג זוכה בזאת בתוך שנה?!?!?! הבעיה שבבואי לאכול בריחניה הייתי רעבה כמו כלב וזללתי כמו חזיר ועד עכשיו אני מרגישה רע. מגיע לי, נכון?מחר אני נוסעת ל 4 ימים לירושלים. כנס המורים הגימלאים. שהות במלוןקראון פלזה טיולים ארועים ותכניות. מקווה שיהיה נחמד. אז אל תדאגו אם לא תשמעו ממני לא עוזבת את הארץ ואתכם. אולי עוד אכנס היום ואולי לא כי אני עובדת אחהצ. אז שיהיה לכם יום כיף ואל תשכחו אותי.

עמליה3

New member
חיניה -העיקר להנות.

ניסיתי להרשם לכנס לירושלים והכל היה תפוס. הבטיח לנו בחולון יו"ר התא שיארגן ליתר המורים נופשון בירושלים באותה המתכונת. העיקר שנהיה בריאים.

אנימו

New member
חיניה- בענין הזיווג - בעוד שנה תערך

בדיקה
בעצם לא כתבת אם בקשת
אל דאגה. לא בקלות שוכחים כאן איש. אם לא תכנסי שוב היום, שולחת לך ברכת טיול נעים.

אנימו

New member
הטור היומי-מעניין שחביבה רייק זכתה

לפחות פרסום מחנה סנש. אולי בגלל שסנש השאירה מורשת בכתובית. החתונה המלכותית - גם אני התבלבלתי לרגע וחשבתי שראיתי את החתונה בקולנוע...מרוב חתונות במשפחה הזאת לא מוצאים את הצפון
ואחרי כל ההשקעה הם עוד מעיזים להתגרש.... ואני זוכרת את הסרט קברט עם ליזה מינלי. ועל סאדאת כבר כתבתי אתמול. והשחקנית בו דרק - היתה פרובוקטיבית משהו ?
ולגבי טולסטוי - רצ"ב קצת מידע כי אי אפשר להתעלם ככה סתם ממי שכתב את "מלחמה ושלום".

אפי 7

New member
לא יודעת איפה להידחף - בחרתי פה

כששוחחתם על עניין יהודים וחו"ל - ואני כדרכי תגובתי בסיפור: בהיות בני בכורי בצבא - טירונות - החלטנו על טיול לארה"ב - אולם מאחר והמצב בארץ היה קצת מתוח - נסענו אליו למקום שבו עשה את הטירונות - שוחחנו עמו ושאלנו מה דעתו על כך שנעשה טיול בזמן שהוא בצבא בשעות כאלה - ענה לנו בחיוך - אני אפילו עוד לא גמרתי טירונות - אל תדאגו - אם תפרוץ מלחמה - אותנו לא יקחו כי עדיין אין לנו מושג בשימוש בכלי נשק. נסענו - באחד מהמקומות - פגשנו אמריקאי - והחל לשוחח עמנו - ופתאום בצורה מאוד בוטה אמר לנו: נו אתם הישראלים - רק שומעים מצב מתוח בארצכם וכבר אתם ברחתם לכאן, האם בכוונתכם להישאר פה. וכמובן עניתי לו - אולם לא בבוטות - תשמע אדוני, אנחנו פה רק לטיול קצר - אנחנו חוזרים לארצנו - לא נעזוב אותה - לא בעת שלום ולא בעת מלחמה - ותהיה רגוע יישאר לך מקום לחיות. ממש חוצפה. אז כן - כל עוד ילדינו ונכדינו פה - אין לנו סיבה לעזוב. באם הם עוזבים מסיבות מוצדקות - אין ברירה להורים הנשארים פה. המשך יום נעים אפי

למעלה