../images/Emo3.gifסיכום
נתכנסו כאן, יותר נכון, שם, בחדר גאווה צעירה בצ´אט המצלמות של תפוז כדי להעביר זמן וכדי לדבר על ועל דה(ולבסוף לשכוח לשחק את המשחק "never", לא נורא, פעם הבאה). שרימפי מביא לכם את הרגעים שעשו לו את הצ´אט היום: השבקניק התלהם והציע בנדיבות רבה " מישהו רוצה לראות את השמוליק הקטן שלי?" אנוכי בוידוי קורע לב: שרימפיניון: היי, לי היתה תקופת הערצה נדמה המזעזעת פה משל כולם **מיכל ינאי**(משפיל מבט) היו מספר אנשים שהיו בצ´אט אבל לא פצו פה...ואנחנו כבר הסתקרנו, או יותר נכון שרימפי, שגם שאל אחרים מה לדעתם קורה פה...- אולי הם מדסקסים אסכולות פילוסופיות ביחד? מדברים על טעמי קונדומים? משחקים שש בש? אולי : חתיך כוסון מרגל אחרינו מטעם האגודה למלחמה בשעמום.. **המשפטים באדיבות חברי הפורום שהיו בצ´אט באותו הרגע** בחור נחמד בשם מעולם הכלכלה החמיא מאוד כשאמר לי: כל הכבוד! יש לך פורום נפלא
. אני
הסמקתי. ובינינו, אתם באמת נפלאים. |הדגשLady_Voldemort|: אמממ... מה העניין עם הגרזן וסבתה שלך? שאלה שנשאלה מספר פעמים לא ספורות... אחסוך מכם את הסיפור, אני בטוח שכבר תשמעו אותו שוב בצ´אט בפעם הבאה, או שפשוט תשאלו את מי שהיה בצ´אט בתחילת השיחה.
הרמיוניDanger: המ צריך יום אחד שכלללללללל פורום ג"צ תבואו אליי הביתהההה נראה גרוויטיישן ורוקי ותפוז ושאר סרטים שולתיםםםםם רעיון למפגש פורום
הרמיוני, יקירתי, הצליחה להשחיל משפט אחרון בדיוק לפני שהתנתקתי: הרמיוניDanger: אני מג´נטה!! היצור הנורמלי היחיד... אני שרימפי, אני קצת מפחד. לילה טוב, בשבוע הבא בצ´אט של גאווה צעירה! עד אז אני מקווה שבעיות השרתים יטופלו.... נ.ב פעם הבאה צריך לשחק לא רק אמת או חובה(בהתחשב בכך שלא בחרו אף פעם חובה אז- אמת או אמת) או אמת או שקר...צריך גם קצת never....