הטור של האישי של Adiko *** התעדכן

אני לא בטוח שזה מקרי

שאת פה... אחרי הכל. את בטח שמעת את סיפור סבתא והגרזן... או שלא ובמקרה הזה- שמישהו יספר לה את סיפור הסבתא והגרזן
(ולא שרה, זאת לא הזמנה לחלום על רצח שרימפי
). ובטח באת להציל אותי ואותנו... מה?! לא?!
(אמא!!!!!!!!!!!) נ.ב ברוכה הבאה! את מוזמנת לספר קצת על עצמך.

Shusho

New member
LOL נשמע מעניין ../images/Emo13.gif

אממ... אני מיכל, בת 14 מפ"ת, דו (אני עוד בתסביכים.. לא בטוחה כ"כ.). ולא, ההורים וחברות לא יודעים. יותר קל לספר למישו שלא מכיר אותי.

Lady_Voldemort

New member
אני לא חושבת שסיפרת לי את

סיפור הסבתה והגרזן...
באעבה, שרה (עדיין בבית של אורה)

היינו שם עד 1:30

שעתיים זה הרבה... שקרנים לא, מרושעים אולי|מבט זדוני|(שוב שרימפי מתלבט בשאלה, האם השפעת חברי הפורום שכותבים גם בה"פ חיובית או שלילית)

../images/Emo3.gifסיכום

נתכנסו כאן, יותר נכון, שם, בחדר גאווה צעירה בצ´אט המצלמות של תפוז כדי להעביר זמן וכדי לדבר על ועל דה(ולבסוף לשכוח לשחק את המשחק "never", לא נורא, פעם הבאה). שרימפי מביא לכם את הרגעים שעשו לו את הצ´אט היום: השבקניק התלהם והציע בנדיבות רבה " מישהו רוצה לראות את השמוליק הקטן שלי?" אנוכי בוידוי קורע לב: שרימפיניון: היי, לי היתה תקופת הערצה נדמה המזעזעת פה משל כולם **מיכל ינאי**(משפיל מבט) היו מספר אנשים שהיו בצ´אט אבל לא פצו פה...ואנחנו כבר הסתקרנו, או יותר נכון שרימפי, שגם שאל אחרים מה לדעתם קורה פה...- אולי הם מדסקסים אסכולות פילוסופיות ביחד? מדברים על טעמי קונדומים? משחקים שש בש? אולי : חתיך כוסון מרגל אחרינו מטעם האגודה למלחמה בשעמום.. **המשפטים באדיבות חברי הפורום שהיו בצ´אט באותו הרגע** בחור נחמד בשם מעולם הכלכלה החמיא מאוד כשאמר לי: כל הכבוד! יש לך פורום נפלא
. אני
הסמקתי. ובינינו, אתם באמת נפלאים. |הדגשLady_Voldemort|: אמממ... מה העניין עם הגרזן וסבתה שלך? שאלה שנשאלה מספר פעמים לא ספורות... אחסוך מכם את הסיפור, אני בטוח שכבר תשמעו אותו שוב בצ´אט בפעם הבאה, או שפשוט תשאלו את מי שהיה בצ´אט בתחילת השיחה. הרמיוניDanger: המ צריך יום אחד שכלללללללל פורום ג"צ תבואו אליי הביתהההה נראה גרוויטיישן ורוקי ותפוז ושאר סרטים שולתיםםםםם רעיון למפגש פורום
הרמיוני, יקירתי, הצליחה להשחיל משפט אחרון בדיוק לפני שהתנתקתי: הרמיוניDanger: אני מג´נטה!! היצור הנורמלי היחיד... אני שרימפי, אני קצת מפחד. לילה טוב, בשבוע הבא בצ´אט של גאווה צעירה! עד אז אני מקווה שבעיות השרתים יטופלו.... נ.ב פעם הבאה צריך לשחק לא רק אמת או חובה(בהתחשב בכך שלא בחרו אף פעם חובה אז- אמת או אמת) או אמת או שקר...צריך גם קצת never....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שרימיפי יקירי..

התבלבלת במקצת.. (הפעם זו אורה מהכינוי שלה וכו´..) שרה הציעה את הרעיון.. שנבוא אליהה למרתף ונראה סרטים .. סיגל התנגדה..( אתם תהרסו לי את המרתף!) ואז בזמן ששרימיפחי היה עסוק בלעשות לנו
סיגל, שרה ואנוכי דיסקסנו על התאמה של חבריי פורום לקאסט של רוקי..

sarah

New member
אני חושבת שאת תיהיי ג´אנט מצויינת

לצערי אני יכולה להיות רק הזונה הג´ינג´ית
קאסטינג לפורום- מג´נטה-אורה הזונה הג´ינג´ית המעצבנת-שרה (אפשר לצבוע) ג´אנט-דנה בראד-? שרימפי? פראנקי-שרימפי? ארז?! :-O . האאא!! לירון יכולה להיות פרנקי ריף רף-ארז עוד מישהו? משהו?

יKמי

New member
קבוצת הנוער בגליל העליוןנפגשת בקרוב

היי לכולם הומואים לסביות ביי טראנס ומתלבטים קבוצת הנוער בגליל העליון נפגשת בקרוב מקום המפגש בסניף האגודה בקריית שמונה הקבוצה מיועדת לבני\ות 15-18 גם אם קשה לכם להגיע עקב בעיות תחבורה אתם מוזמנים ליצור קשר (דיסקרטיות תישמר כמובן) ואולי נוכל לעזור לכם בנושא התחבורה בקבוצה תוכלו לפגוש ולהכיר בני\ות נוער החשים את אותן תחושות כמוכם וחווים חויות דומות- אין צורך להתביש- אתם לא לבד-וידוע שקל יותר בצוותא,,, אז שילחו לנו מייל או צרו קשר טלפוני פרטים בכתובת האתר המצורף אנו מבטיחים דיסקרטיות- לטובת כולנו

adiko

New member
הטור של האישי של Adiko *** התעדכן

השבוע נדבר על לספר או לא לסברל לחבר\ה הכי טוב\ים קפצו לביקור
*מצורף האתר בו בטור נמצא הטור האישי של adiko***

למעלה