הטיימס: יואב ברוק חשוד בעבירות שחיתות חמורות

מה שהכי יפה זה שהוא חשוד במכירת כרטיסים

בשוק השחור במדינות אירופה במחיר פי 10 מהמחיר הנקוב.
בארץ הוא ניסה לשווק כרטיס לגמר 100 מטר לגברים במחיר נקוב של 50 פאונד במחיר מופקע של 1500 פאונד. זה פי 30 ולא רק פי 10 (קיבלתי את ההצעה הזאת לאימייל. אני לא ממציא).
זה לא הפריע לוועד הבינ''ל. רק כשהוא ניסה לתחמן בחו''ל הם תפסו עליו ת'חלסטרה

avi966

New member
מה פתאום סיפסר?

הוא לא סיפסר, הוא הרי מציע:"חוויית לקוח ייחודית ומקיפה במיתחם איסתא בלונדון"... בגלל זה שילמתי כמו אידיוט 1200 פאונד על שבעה אירועים שעולים 300 פאונד.
בכל אופן, מה שחשוב כרגע שכולם יקבלו את הכרטיסים שהזמינו.
את הבלאגן נעשה אחרי המשחקים.

noam_ma

New member
יש למישהו את תנאי החוזה של הוועד האולימפי

עם הסוכנים המקומיים במדינות?

האמנם התנאי של עמלה של תקף רק בכרטיסים בודדים (כמו שכתב כאן מישהו בשרשור הכרטיסים לפני שבועיים)?

מי שקונה חבילה ליחיד לא מקבל מלון

ואז הלכה למעשה קיבלת 7 כרטיסים בודדים שבמקרה הטוב שילמת עבורם 250 אחוז מהמחיר הנקוב שלהם.
אז כבר יש לך הפרה של תנאי החוזה

noam_ma

New member
זה מה שטענתי אז, ומישהו (אולי ניצן) טען

שהתנאי לעמלה מוגבלת תקף רק בכרטיסים בודדים ובחבילות הם יכולים לקחת יותר.

myaron

New member
לא רוצה שיתבעו איתי על הוצאת דיבה

אז אני אשמור את רוב מה שאני חושב על האיש הזה (שהיה גיבור ילדות שלי) לעצמי, ורק אוסיף שתשימו לב: בכתבה מוזכר שיכול להיות שלא יתנו למדינות שהספקים שלהם מעורבים בשחיתות למכור כרטיסים בעתיד. אתם מבינים? לא מספיק שאנשים לא קנו כרטיסים כי מרמים אותם ולכן לא יראו את האולימפיאדה, עכשיו ניענש עונש כפול וגם את המי-יודע-כמה אולימפיאדות הבאות נראה רק בטלוויזיה.

אני מקווה לפחות שאיכשהו יצא מזה שאיסתא ספורט תהיה נחלת העבר, ושיואב ברוק יפסיד הפסד כספי גדול (מקנסות אולי?) בעקבות מעשיו לכאורה.

אני גם ממש מקווה שמי שקנה כרטיסים לא ידפק מהסיפור הזה.

לא ספסור .. אבל יש לי כרטיסים

מישהו מעוניין בכרטיסים לגמרים בבריכה ב30 או ב31 ביולי ???
יש לי 2 כרטיסים ומוכן למכור תמורת מכיר שפוי...
מקומות טובים (לא זוכר את המיקום המדוייק - מחר אקבל מ"פינא" את הפרטים.)

עדי פרג

New member
אמור לי מיהם חבריך

נעם צבי וחבר מרעיו באתר זה (הפראלכסים) נמצאים ב״חברה טובה״: גם יואב ברוק כמוהם ביקר בחריפות את ותיקי ענף השחיה ואף זכינו מפיו לכינוי ״ג׳וני-וייסמילרים״. אם אני צריך לבחור בין הברוק לוייסמילר ברור מי אני בוחר. לא רק שהג׳וני עשה קצת יותר היסטוריה בשחייה מאדון ברוק, לפחות הוא גם עשה כסף ביושר. הפראלכסים מוצאים עצמם בחברה בה הם ראויים להישאר. כל אחד יקבל מה מגיע לו, היום ברוק , מחר צבי והסנשו-פנסה שלו אדון איסראס.
read my lips

ולנו יש את היבחוש, שלא יאחר לתפוס טרמפ..

על כל רכב חולף.
הפתעה:יש גם שופט שביקר את עדי פרג, על טיפשותו הרבה. מכאן גם הוא במוח הק הפרג "שייך לקבוצה".
פרג הוא הוכחה החיה, שלא צריך יותר מתעודת זהות כדי לסיים תואר במישפטים, נעל עם גלימה.

לפרג אין מוח מפותח יתר על המידה.

האוויל מנסה למכור את הלוגיקה שניתן להדגים בקלות את הטימטום של מי שעומד מאחוריה.
למה דבריו של הפרג שקולים: : אם אולמרט תקף ביקר כמה פעמים את נתניהו ו כיום לא סתם הופרכה שמועה באיזה עיתון על ספסור , אלא הוא מואשם ממש בקבלת שוחד במיליוני דולרים, אזי כל מי שמבקר ע"פ הלוגיקה המבריקה את נתניהו הוא בחברה של המושחת אולמרט ומושחת כמוהו.

זה הדגים הסרוחים שמנסה האוויל למכור בבאסטה..

אין שכל לפרג, מדובר באידיוט עם קבלות, שעוסק במלאכה הבזויה ביותר בתחום מערכת המשפט , רדיפה של חייבים לבנקים וזריקה שלהם מהבית.

לגבי וייסמילר, זה נאמר כמובן בציניות.

עדי פרג

New member
כרגיל הפר לא מבין את המסר

היום ברוק, מחר חבריו.
READ MY LIPS

נ.ב.
אפרופו ביבי-אולמרט: אני דוקא מסכים לכל מה שהם אומרים זה על זה...

עדי פרג

New member
הדוגמא בהחלט מעידה על מי שכתב אותה

בניגוד מוחלט לפר שתומך באיגוד השחייה ביחד עם ברוק, אני מעולם לא תמכתי בתומכיו של גולדבלט ואין לי שום קשר אליו או לתומכיו.
אגב - כשהיתה לי הזדמנות לאחרונה לתמוך בשופטת אלשיך (במסגרת מכתב עורכי הדין שתמכו בה), סירבתי לחתום על מכתב זה ואין לי שום קשר לא איתה ולא עם תומכיה ומוקיריה.
יחזקאל בייניש ?? מי זה בדיוק ואיך הוא קשור אליי????

ונסיים בפזמון מקוצר:
מוח צר מאד לפר
ואבוי לו למוצר...

אלכס 2501

New member
יש כאלה שמתפרנסים מגביית חובות וזריקת אנשים

מביתם ובשעות הפנאי שלהם עוסקים בלשון הרע, שקרים והשמצות. ויש כאלה שמספסרים בכרטיסים לאולימפיאדה.

מי מהם גרוע יותר?

לדעתי שניהם ראויים לגיהינום

למעלה