הטיימס: יואב ברוק חשוד בעבירות שחיתות חמורות

דמנציה היא מחלה קשה

הטמבל לא מבין את הכשל הלוגי.


אז נמשיך להדגים:
- אם קיימת חיבה היתרה של עדי פרג לעולם הקטינים, ולראיה היוזר של נער בן 17 שהוא בו שימוש בפורום תפוז(ואחרי זה מתחיל לתרץ :שתו לי, אכלו לי..) היא קשורה יותר למציאות מאשר קשר כלשהו בין הכותבים בפורום ליואב ברוק.

נמשיך, סגנית נשיא בית המשפט המחוזי השופטת אלשייך הנאשמת בזיוף, תמכה בגישת הכל שפיט, "אקטיביזם שיפוטי הוא צורך השעה", "כל הארץ משפט" וסנטה במי שמעז לבקר את מערכת המשפט, ממש כמו אחרון האספסוף השיפוטי עדי פרג.

אפילו כתבה ספר בנושא תוך ליקוק הדדי עם ראש הכנסיה אהרון ברק, שלא נשאר חייב, פיאר ושיבח את הזייפנית.

http://www.israelbar.org.il/article_inner.asp?pgId=29759&catId=1016
במוחו הדמנטיבי של פרג כל מי שבנקודה מסוימת היה באותו צד מסוים במחלוקת יש להכליל אותו ככזה.
מכאן ע"פ הפרג, יש לראות בו לכל הפחות זייפן וגורלו יהיה דומה.
 
ראש כנסיית "הכל שפיט" אהרון ברק

מצרף את הברכה וההטבלה לספרה של השופטת ורדה אלשייך (הנאשמת בזיוף פרוטוקלים.)
אהרון ברק: "יש לשופטת אלשיך מקום של כבוד: חוכמת חייה, תבונתה, סבירות גישתה, האיזון שבעמדתה וכישרונה הרב במשפט – כל אלה איפשרו לה לנווט בשנים האחרונות את עיקר הפסיקה בתחום זה."

http://www.israelbar.org.il/article_inner.asp?pgId=29759&catId=1016

מכאן להבדיל מכשלים לוגיים, ניתן ללמוד משהו עובדתי על "כושר השיפוט" של ראש כנסיית "כל הארץ משפט", שעיוות את הדמוקרטיה הישראלית.
 

doron62

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייי

הויכוח הזה בן שנכם הצליח להתיש אפילו אותי.הפעם באמת הגזמתם שנכם.זה סתם ויכוח לשם ויכוח.יש לי בקשה לשנכם שמשהו אחד מכם יהייה המבוגר האחראי ופשוט יפסיק להגיב.לאף אחד מכם לא יקרא כלום אם לא הוא יאמר את המילה האחרונה. אז באמת די ואתם גם לא ממש חיבים להגיב לי.
 
אחרי שהחל הפרג מזנק גם על טרמפ ה"פוס"


 

עדי פרג

New member
אורבניאק שלא תטעה-לא נעלבנו !

ציינתי עניין ה"ג'וני וייסמילרים" כי אצל ברוק זה שימש ככינוי גנאי לכאלו ש"עבר זמנם".
בפייסבוק של ברוק תוכל למצוא את ההקשר כולו,
השחיין המזהיר גם בא שם בביקורת על תוצאת הלג האחרון בשליחים באליפות אירופה (שפירא בר-אור) במילים הבאות:
" 49.67 W.T.F " ובתרגום חופשי : מה זה התוצאה הדפוקה הזו של שפירא בשליחים אליפות אירופה.
מה שהוא שכח אדון ברוק, זה את משחיי השליחים שלו - מלבד השחייה ההירואית שעשתה גמר באטלנטה - בגמר עצמו הוא לא שחה יותר טוב ממה ששפירא עשה באותו אחה"צ בדברצן: שניהם היו כ 6 עשיריות משיא אישי שקבעו במשחה השליחים במוקדמות.
ולא נזכיר כאן את תוצאותיו של ברוק בשליחים חתירה בסידני - גם שם הוא היה יותר מחצי שניה משיאו האישי.
בקיצור אורבניאק - מי שמעיז לבקר שחיינים אחרים בשפה בוטה ועלובה כזו ראוי שיבדוק קודם מה הוא עצמו עשה.
האמת ששום תוצאה שאי פעם עשה ברוק לא תכפר על הסיפסור האחרון - אם אמנם יסתבר שיש ממש בטענות שבעיתון (וכידוע - בדרך כלל אין עשן בלי אש)
 
למעלה