הטינה. שווה לראות?

liavsayegh

New member
אמ... כן

למרות שאותי אישית הסרט הצחיק מאוד..חח כל הסרט צחקתי. אז אפשר לראות אותו גם בתור קומדיה.

shawn 1

New member
מה פתאום מצחיק!!

אולי בשבילך זה הצחיק?! מה בדיוק הצחיק אותך??????? הרציחות, הקפיצות המבהילות, הדם , העלילה המפחידה הצחיקה אותך??????????

Aeon

New member
לא לא לא ולא!

הגרסה האמריקאית גרועה! אם כבר תיקח/י את היפנית!

דם דם

New member
נכון

הסרט הטינה הוא בעצם הגרסא האמריקאית לסרט הכעס, היפני(או יותר נכון, הקוריאני) והאמת שיש גם הכעס 2 ככה שתדעו שגם עומד לצאת ב2006 הטינה 2 שזה המשך בעצם כמו הכעס 2 היפני

dk171

New member
../images/Emo31.gif

אם משעמם לך ובאמת אין לך מה לראות לכי על זה... כל אופציה אחרת עדיפה עקרונית
הסרט אימה שראיתי הכי עצוב שיש פשוט עלוב! לא מפחיד בגרוש בקושי מקפיץ.. וגם זה קטע אחד או שנים הדמות שאמורה להפחיד נראית דווקא כוסית
בקיצור עלוב+ אלה אם כן באמת משעמם לך

montu

New member
אני לא אהבתי את זה בכלל...

הוא כל כך לא מפחיד.. גם אני צחקתי ברובו.. וגם המשחק של כולם שם... שלא נדע

montu

New member
ממממ אני בן..

ולדעתי היא שיחקה גרוע.. לא יודע מה אתם חושבים.. אותי היא לא הצליחה לשכנע..

shawn 1

New member
טוב! אתה מנסה להגיד לשרה מישל גלר

איך לשחק בסרט אימה????? בסדר.....!!

דם דם

New member
מזה משנה?..זאת דעתו

שהיא לא שיחקה טוב, והאמת אני מסכים איתו, המשחק שלה לא היה ממש משכנע גם הסרט לא היה מי יודע מה, אבל הכול ביחד כזה עשה סרט לא הכי מוצלח ומפחיד, פחדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו אבל אחרי כמה פעמים הוא כבר מאבד מעצמו...לא כמו הצלצול או הנוסע השמיני או פרדי קרוגר שעד היום ממשיכים להקפיץ אותי גם אחרי עשרות פעמים שראיתי אותם

shawn 1

New member
סרט שמצפים לפחד ממנו מפחדים ממנו

הכי הרבה בפעם הראשונה! לא שמונים פעם רואים ומצפים שוב לפחד ... (הסרט היחיד שלי איתו זה קרה זה במנסרים מטקסס החידוש)...

sapirush1

New member
מה זה מצפים לפחד ממנו?

למשל הצלצול שכמה שדיברו אליו ואז באתי לראות אותו מתה מפחד ובסוף הוא היה בכלל אבל בכלל לא מפחיד! הוא יפה אני לא אומרת שלא אבל למה כל הזמן אומרים שהוא מםפחיד אם הוא לא? גם לא השני. ואם כבר אז מאיפה אפשר להשיג את הגירסה היפנית? שמעתי שהיא יותר שווה

KRUEGER

New member
הגרסה היפנית

היה את זה פעם בטלוויזיה.... תנסי אולי בחנות סרטים....אבל גדולה...אולי יהיה שם...

למעלה