הטינה. שווה לראות?

SiM GirL

New member
אוקיי...

מי שזה לא יהיה.. זאת הדעת שלהם! עזוב אותם בשקט! לא צריך לכעוס על כל מי שלא מסכים איתך.. אתה לא המלך ולא כולם חייבים לזרום איתך.. אז להוריד קצת בפרופיל לא יזיק

KRUEGER

New member
הצלצול לא כזה מפחיד

הוא סתם עוד איזה סרט "אימה".....האמת נחמד.... ואפשר גם להבהיל איתו אנשים....אבל הוא לא כזה מפחיד, גם לא השני.... מישהו יכול אולי למהמליץ על כמה סרטי אימה מפחידים באמת?

sapirush1

New member
נכון!

ממ.. רעש לבן יעד סופי1 ו-2 (ראיתי אתמול סוף סוף את 2 איזה סרטים שווים!) שרץ אימת אימטוויל ו..המתים שונאים את החיים

montu

New member
פחח ממש אני מלמד אותה..

אבל למשל בצעקה 2 ובאני יודע מה עשית בקיץ האחרון היא הייתה יותר טובה.. לא צריך להתעצבן..

דם דם

New member
יואוו תרגעו

זה כולה סרט, זה שאחד אהב אותו ואחר לא אז זכותו...מה נתקעתם בזה, כול אחד והטעם שלו, והאמת לדעתי היא באמת לא שיחקה יפה בסרט. הגרסא היפנית הייתה יותר מוצלחת לדעתי

SiM GirL

New member
לא לדעתי

אתה היחיד שצריך להרגיע. בבקשה שמור על שפה נאותה ותפסיק לחשוב שכל העולם סובב סביבך וכולם חייבים ללכת בדרכך ולהסכים איתך. אם הם לא מסכימים איתך, זה לא אומר שצריך לעקוץ ולהשמיץ. בגלל זה אתה היחיד שצריך להירגע.

דם דם

New member
אני?

אני בכלל התכוונתי לשני הבנים שהתווכחו להם על הסרט שאחד לא אהב את הסרט ואחד כן אהב...אני פשוט אמרתי שאני מסכים עם אחד מהם שלדעתי הסרט לא מוצלח, פשוט מישהו אחר אמר שהסרט טוב ויפה, ועל זה היה דיון, לא היה שום וויכוח, חוצמזה אני לא עקצתי השמתי או מה שזה לא יהיה נתתי את עדתי וזהו, מה יש לך. בקיצור שניהם פשוט דיברו בקשר לסרט ואני גם אמרתי את דעתי על הסרט זה הכול. פעם הבאה באמת אם את רוצה להגיב תשימי לב קצת למה מדובר לפני שתגיבי.

דם דם

New member
אה אוקיי בסדר

לא נורא שטויות...פשוט השרשור היה מתחתיי אז חשבתי שזה מכוון אלי שטוית...

Beatrix Kidow

New member
לאאאאאאא!!! ממש לא.

שלום אני חדשה! אבל אני ממש לא ממליצה על הטינה. זה סרט משעמם. מאוד משעמם! עם כבר תראי את הניצוץ.

shawn 1

New member
.למי התכוונת, SIM GIRL??

אני צריך להרגע?? למה , כי אמרתי למישו שחושב שהוא יכול ללמד לשחק את שרמה מישל גלר??? תעשי לי טובה! ולזאתי שמעליי , "אם" רשומים עם א' לא עם ע'... :) יום טוב לכולם!

SiM GirL

New member
אף אחד!

אף אחד לא מנסה להגיד לשרה מישל גלר איך לשחק! אף אחד לא חייב לחשוב כמוך! יש כאלה שחושבים ששרה מישל גלר שיחקה לא משהו בסרט, לא לצריך להקניט אותם! כן אתה!

shawn 1

New member
אני מקניט! אני רק אומר שמישו שאומר

שהוא יכול ללמד לשחק את שרה מישל גלר (!) אז זה ממש שחצנות..!!

montu

New member
אוי נו רואים שלא קראת את מה שכתבתי.

כתבתי- פחח.. ממש אני אלמד אותה= אני לא יכול ללמד אותה.. חבל שיש כאלה שחייבים למצוא סיבה לריב..

למעלה