מי שזה לא יהיה.. זאת הדעת שלהם! עזוב אותם בשקט! לא צריך לכעוס על כל מי שלא מסכים איתך.. אתה לא המלך ולא כולם חייבים לזרום איתך.. אז להוריד קצת בפרופיל לא יזיק
הוא סתם עוד איזה סרט "אימה".....האמת נחמד.... ואפשר גם להבהיל איתו אנשים....אבל הוא לא כזה מפחיד, גם לא השני.... מישהו יכול אולי למהמליץ על כמה סרטי אימה מפחידים באמת?
זה כולה סרט, זה שאחד אהב אותו ואחר לא אז זכותו...מה נתקעתם בזה, כול אחד והטעם שלו, והאמת לדעתי היא באמת לא שיחקה יפה בסרט. הגרסא היפנית הייתה יותר מוצלחת לדעתי
אתה היחיד שצריך להרגיע. בבקשה שמור על שפה נאותה ותפסיק לחשוב שכל העולם סובב סביבך וכולם חייבים ללכת בדרכך ולהסכים איתך. אם הם לא מסכימים איתך, זה לא אומר שצריך לעקוץ ולהשמיץ. בגלל זה אתה היחיד שצריך להירגע.
אני בכלל התכוונתי לשני הבנים שהתווכחו להם על הסרט שאחד לא אהב את הסרט ואחד כן אהב...אני פשוט אמרתי שאני מסכים עם אחד מהם שלדעתי הסרט לא מוצלח, פשוט מישהו אחר אמר שהסרט טוב ויפה, ועל זה היה דיון, לא היה שום וויכוח, חוצמזה אני לא עקצתי השמתי או מה שזה לא יהיה נתתי את עדתי וזהו, מה יש לך. בקיצור שניהם פשוט דיברו בקשר לסרט ואני גם אמרתי את דעתי על הסרט זה הכול. פעם הבאה באמת אם את רוצה להגיב תשימי לב קצת למה מדובר לפני שתגיבי.
אני צריך להרגע?? למה , כי אמרתי למישו שחושב שהוא יכול ללמד לשחק את שרמה מישל גלר??? תעשי לי טובה! ולזאתי שמעליי , "אם" רשומים עם א' לא עם ע'... יום טוב לכולם!
אף אחד לא מנסה להגיד לשרה מישל גלר איך לשחק! אף אחד לא חייב לחשוב כמוך! יש כאלה שחושבים ששרה מישל גלר שיחקה לא משהו בסרט, לא לצריך להקניט אותם! כן אתה!