הטינה-THE GRUDGE

הטינה-THE GRUDGE

שלום. קוראים לי ויקי. ואני מאודדד אוהבת סירטי אימה (רק שרובם לא מצליחים להפחיד אותי ואז אני מתבאסת) היום יוצא "הטינה" ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות ממש מפחיד. מישהו אולי ראה? זה מפחיד או לא?

רועי123456

New member
אני ראיתי כנסי

זה קצת מפחיד לא ממש לא מהגדולים הם קצת הגזימו עם הפרסומת שלהם יותר מפחיד מהצלצול אמרו ושזה הסרט הכי מפחיד שתראו השנה קצת הגזימו זה לא כזה מפחיד וגם ראיתי את זה שלוש פעמים עד שהבנתי מה הולך שם

BloodEye

New member
אל תשכח שאמרו אותו דבר על

הזוועתון שהרס את "שחר המתים".

MOTAPE

New member
וואי אני לא הבנתי שם כלום תסביר לי

דבר ראשון מה הקטע של הילדה מה היא קשורה ומה הקטע של הילד שהוא עושה קולות של חתול לא הבנתי את ההקשר וגם איך באפי הזאת שרדה את השרפה ומה הקטע של הסוף? שהיא עומדת מאחוריה בבקשה בבקשה תסבירי לי אם אתה יודע

יוסדוס

New member
נצל"ש-הטינה

חברים...היום ראיתי את הסרט...דווקא ממש ממש הפחיד אותי..חח(אני בחור פחדן)...חיכיתי עד שהוא יצא לקולנוע כדי לראות אותו באיכות למרות שזה לא היה ברב חן(האולומות הכי טובים!,לפחות בי-ם)..חוץ מפחד...לא הבנתי כלללוווםםם!...אז תיראו זה או שלא הבנתי כלום או שאין לסרט הזה עלילה..... אם אפשר איזה פירוט על העלילה עם יש זה יעזור!.. תודה רבה יוסף

nati 911

New member
הפירוט על העלילה, מכיל ../images/Emo58.gif

זה
ענקי לסרט אז
... קרן בעצם עברה לגור ביפן עם חבר שלה כי הוא לומד שם (זו תוכנית החלפת סטודנטים, באנגלית זה נשמע יותר טוב) היא עובדת בתור אחות בבית חולים אחד ביפן, האחות אשר הייתה אמורה לטפל בגברת ההיא (שכחתי את שמה) מתה (הרוח רפאים הרגה אותה).קרן אשר הלכה להחליף אותה בבית של הגברת ההיא גם היא נתקלת ברוח הרפאים הזו. הרוח רפאים היא בעצם האמא, הילד שלה והחתול של היפנים האלו... האבא רצח אותם ואז הוא התאבד... הוא מצא תיומן של אשתו (אני מדברת על המשפחה היפנית) וראה שהיא מאוהבת בפיטר (הוא פרופסור באיזשהי אוניברסיטה שם, נראה לי) הוא קיבל ממנה מכתבים אז הוא רצה לדעת מי זו הבחורה ששולחת לו כל הזמן מכתבים. הוא נסע לכתובת הזו (שכתובה על המעטפה) ונכנס לתוך הבית... הוא מצא אותה מתה וגם את הילד מת (את הבחורה והבן שלה)... ואת הבעל שלה תלוי. יום אחרי פיטר התאבד... כל מי שנכנס לבית הזה נדבק בקללה... הרוחות רפאים האלה הן בעצם מתו כתוצאה ממעשה טראגי (רצח) והן לא ינוחו אף פעם ולא ישכחו זאת... וכתוצאה מזה הן הורגות את כל מי שנכנס לשטח (טרטוריה) שלהן. המשפחה שעוברת לגור שם לא ידעה מזה שבבית הזה בעצם נרצחו אנשים. אז האישה הזקנה מתחילה לראות תרוח רפאים הזו ובסוף היא הורגת גם אותה...שני הבנות שלה גם כן מתו כי הן נכנסו לבית לשטח של הרוחות והרי מי שנכנס לבית הזה נדבק בזה... והרוח לא תעזוב אותו עד שהיא תהרוג אותו. גם הבן שלה או שזה בעלה של אחת הבנות שלה (לא הבנתי כל כך) מת. הסרט נגמר בסוף פתוח כאשר קרן רואה את הגופה של החבר שלה... ומאחוריה עומדת הרוח. זאת אומרת שיהיה סרט המשך... אני מקווה שהבנת עכשיו.

יוסדוס

New member
תודה רבההה!

עכשיו הסרט הוא בהרבה יותר מובן אבל בכל זאת היו צרכים להשקיע יותק בעלילה... תודהההה!

ll Princess ll

New member
האמת היא

שהורדתי את הסרט כבר די מזמן ואני עדיין לא ראיתי אותו...פאדיחות אבל אני מפחדת לראות את זה לבד...

מצטער אבל..

ידידה שלי ואני כל-כך השתעממנו בסרט!! בדר"כ הגירסא המקורית (יפנית) יותר מוצלחת, נכון גם לעכשיו. איפה העלילה בסרט? נראה יותר כמו שרשרת סצנות לא קשורות שמחוברות אחת לשנייה. שרה מישל גלר וג'ייסון באר בקושי מופיעים בסרט.. מאוד לא מומלץ.

Wiccan Scorned

New member
הצלצול ממש לא מפחיד...

משעמם רצח וארוך.... גם הסרט הזה לא מפחיד אבל יש בו פול סצינות מקפיצות.... בצלצול לא רק שלא נבהלתי,השתעממתי, והקטע היפה היחיד זה כשהיא יוצאת מהטלוויזה.... אני ממש ממליץ על הטינה...סרט טוב, מפחיד-לא(אף סרט אימה לא מפחיד), מקפיץ-בטירוף!!!! ומה כ"כ לא ברור בעלילה? תראו יותר מותחנים פסיכולוגים... לא יזיק...(שם העלילות יותר מסובכות מפה, שפה מסובך כי זה לא הכי ערוך טוב)...
נכון זה שהתאבד...איזה אחת מטומטמת שישבה לידי לא קלטה שזה פלאשבאק אז היא כזאת "מה נסגר רגע הוא חי רגע הוא מת".... סתומה....

Thanos

New member
לא מפחיד

מבהיל בפעם אחת ואחר כך גם לא מבהיל. חשבתי שיהיה משהו מיוחד בסרט הזה אבל אין כאן משהו שלא ראינו/לא צפוי. אבל רק בשביל שרה שווה לראות.

Sabina23

New member
הטינה

הי , ויקי ! אתמול ראיתי את הסרט בקולנוע והאמת די הפחיד אותי...

nikeman

New member
ראיתי אתמול את הסרט בקולנוע

ולדעתי זה סרט מעולה. מבהיל כמו שסרט אימה צריך להיות וכמובן איך אפשר לשכוח את הקולות בטלפון.

Atza

New member
יש הגבלת גיל ??? זה דחוף

אני נורא רוצה לראות !

למעלה