הטינה-THE GRUDGE

taltal3001

New member
ראיתי אתמול את הטינה!

וואי איזה סרט מפחיד רצחחחחחחחחחחחח..... ממש ממש מפחיד, כל הסרט פחדתי.. חובה ללכת!!!!!!!! ד''כ אני מתה על סרטי אימההההה אני חדשה פה נעים מאד טל!

IkMfNiY

New member
ממש לא מפחיד [כולל ../images/Emo58.gif]

בצלצול [אני מצטערת, אבל ההשוואה נדרשת כאן] היו קטעים שממש לא יכולתי לראות מרוב פחד, אבל כאן, היו קטעים מקפיצים אבל הם היו צפוים והרבה פחות מפחידים. יש הרבה חורים בעלילה, הסרט עצמו מעלה הרבה שאלות. בסרט יש הרבה אלמנטים שלקוחים מהסרט היפני השני של הצלצול, ואני לא אתחיל לפרט איזה. הסרט באמת חסר עלילה, אבל כן היו קטעים טובים, כמו לדוגמה הקטע שיוקו הולכת מתה [למרות שזה שוב קטע שמאוד מזכיר את הצלצול]. כמה דברים שאני תוהה לגביהם: 1.למה רק קארן ופיטר [הפרופסור] ראו את טיושו [הילד הקטן] בצבע רגיל, וכל השאר ראו אותו אפור-כחול? 2.למה סוזן [אחות של הגבר מהזוג שעבר לגור בבית] מתה? 3.למה קארן לא מתה בסוף? 4.איך קרן ראתה את פיטר? טוב, יש עוד דברים, אבל לא משנה P: סרט נחמד, אבל הצלצול הרבה יותר טוב. יעל

Thanos

New member
תשובה ל2

כל מי שנכנס לבית מת בגלל זה גם סוזן מתה

IkMfNiY

New member
אוקי ו

היא נעלמה ולא מתה בגלל שהטינה לא הרגה אותה בבית המקולל? יעל

Thanos

New member
נראה לי

שהיא כן מתה רק לא מצאו את הגופה. או שהיא נעלמה כמו יוקו ורק אח"כ היא הייתה אמורה לחזור כזומבי מגניב בלי לסת

Thanos

New member
אז

הטינה לקחה אותה דרך מימד אחר שהפורטל שלו היה המיטה שלה. אני לא יודע עד כמה עקרוני העניין הזה. כל מי שנכנס לבית מת בדרך זו או אחרת.

nati 911

New member
אני אנסה לענות על חלק מהשאלות...

1. הפרופסור ראה את הילד בצבע מיכוון שהילד רק מת באותו היום והוא מצא תגופה שלו.... ובקשר לקרן אין לי מושג... 2. כבר ענו לך. 3. הסרט נגמר בסוף פתוח... עדיין לא ידוע אם היא מתה או לא. לפי מה שהבנתי יהיה לסרט המשך. 4. קרן ראתה את פיטר בגלל שהעבר של הבית קם לתחיה... וגרם לקרן להבין מה קרה שם...וזה לא באמת היה פיטר עצמו אלא היא ראתה את זה כמו שאנחנו רואים סרט... מקווה שאני צודקת ואם לא אז תקנו אותי.

Hangman Jury 87

New member
כמובן שזאת רק דעתי

מי שרוצה ללכת לראות שיראה.. היו מלא שאהבו את הסרט

MOTAPE

New member
../images/Emo58.gifאני חייב להוסיף!

זה ממש חיקוי של הצלצול! איך הילד מציר את הילדה עם השעיר על הפנים שלה איך האישה מחפשת באינטרנט ומגלה משהו ניסו גם לעשות ילדה כמו בצלצול היו עוד בטוח קיצר זה ממש דומה ובגלל זה לדעתי זה יצא לא מובן ודפוק וממש לו מפחיד לדעתי איך עשו את הילדה דפוק איכס! ממוחשבת

Wiccan Scorned

New member
מה הקשר!??!?!?!!?../images/Emo58.gif

"איך האישה מחפשת באינטרנט ומגלה משהו" מה רק בצלצול אנשים מחפשים דברים באינטרנט בסרטים? מה המצאה של הסרט?!?!?!?! וא. זה לא ילדה!!!!! זאת אישה! והיא ממוחשבת רק בקטע כשהיא יוצאת מהקיר! עם אמה כל השאר זאת שחקנית! זאת פשוט הגופה שלה... ובכלל מה היה מפחיד בצלצול?! וגם לידע כללי.... ג'ו-און די הגיע מהיוצרים של רינגו בגלל זה הדימיון...אבל אין שום הקשר! שני סיפורים שונים לגמרי!!!

רועי123456

New member
כנסו שניה זהירות ../images/Emo58.gif לטינה

אני רוצה לדעת אם הבנתי את הסרט הטינה טוב אוו שזה סתם מהדימיון שלי מי שהבין שיגיד לי אם הבנתי נכון אז ככה: האיש שמתאבד בהתחלה הוא האיש שהאישה עם היומן אוהבת אותו ובעלה ראה את היומן והוא הרג את החתול הרג את אישתו ואת הילד הקטן ופיטר האיש שמקבל ממנה מכתבים הלך לכתובת של האישה הזאת וראה את האישה מתה ואת הילד וגם את האבא תלוי ואז למחרת הוא התאבד והבית הזה ניהיה מקולל שכול מי שנכנס הרוחות שלהם ירדפו אותם עד שהם ימותו ויש את הקטע שרואים בסרט שפיטר הולך לבית ורואה את הילד עם הידים בחלון ואז את האמא מתה אז זה קטע שהם מזכירים מה קרה?כי רואים את זה אחרי שפיטר התאבד אז זה לא הגיוני אז אני מנחש שזה זיכרון של מישהו וגם שבסוף קרן נכנסה לבית וראתה איך האבא תלה את עצמו זה גם זיכרון? מי שהבין שיענה לי על השאלות ויגיד לי אם באמת ככה הסרט

Wiccan Scorned

New member
הבנת כמעט הכל....../images/Emo58.gif

כשפיטר נכנס לבית ורואה תילד הוא נכנס איתו הביתה. הוא מוצא את היומן ומבין שהיא אהבה אותו. כשהוא הסתכל בארון הוא מצא את הגופה שלו...כשחזר לחדר איפה שטושיו נמצא אז הוא (כנראה, לא הראו) ראה את הילד גם מת ואת האבא שהתאבד. כשקרן בסרט היא רואה את מה שקרה. הבית כביכול מראה לה מה קרה באותו יום וכשהיא רואה את האבא תלוי היא מקבל כאילו פלאש-באק שמראה לה את הכל... ואז יש את הסצנה המגניבה כשהיא זוחלת מהשקית ניילון ובמורד המדרגות...

BillysGirl

New member
באתי לי לקולנוע...

וגיליתי שאין שם ת'סרט.. אכזבה ממש אכזבה...

למעלה