הטיסה ללונדון

הטיסה ללונדון ../images/Emo32.gif

כל מי שטס? תשכחו מלטוס באל על... כל מי שחשב על מחיר של בין 400 עד 600 דולר לטיסה, שגם ישכח מזה. הטיסה באל על בתאריכים האלה עולה בסביבות ה700 ומשהו דולר. בקשר לחברה היותר מומלצת (ויותר זולה אם כי לא בהרבה) שנקראת British Airways, החברת תעופה של בריטניה, שמה הכרטיס לא הרבה יותר זול, רק בערך ב50 או 60 דולר... אבל עדיין, כל גרוש זה חיסכון... בכל מקרה, סתם חומר למחשבה... שלכם, מיכלי.

חחח תיזהרי לכתוב את זה ברבים...

את לא רוצה שיהרגו את שתינו, נכון... ? אמאל'ה...

shanyz

New member
כשהוא כתב את השיר הוא באמת הקדיש

אותו לרנה שלנו? או רנה אחרת וסתם שמת את זה כי זה מתקשר?:)

חחח ברור שלא לרנה אוקונור...

השיר פשוט נורא מתאים עכשיו
זאת רנה המדוברת, רנה זלווגר, גם אחת השחקניות כי מהממות בהוליווד... השיר נכתב לפי דעתי אחרי הסרט "יומנה של בריג'ט ג'ונס" ששם לרנה יש תפקיד ראשי. כרגע אפשר לראות אותה בסרט "שיקאגו".

shanyz

New member
אהה נכון): אני זוכרת שהראו בגיא

פינס ראיון איתה ואמרו לה שיש שיר שמדובר עליה..:) זה באמת נורא מתאים גם לרנה שלנו..:)

ברודי

New member
כן כן זלווגר...

זכרתי משהוא כזה. היא שחקנית חמודה משהוא, אבל אובססיבית בנוגע למשקל שלה. או לפחות ככה טוענות השמועות... וזה, מרגיז.

*neta*

New member
אוי התמימות, נראה לך שלא ביררנו

כבר?
אבל הבעיה היא הטיסות חזרה..כי זה ביום האחרון של הכנס ואז מפסידים הרבה. או למחרת אבל אז צריך לקום ממש ממש מוקדם.. אבל אל-על חוזר ממש ממש מאוחר (11 בלילה) ולמחרת יש ב"ס (לחלקנו) וצריך להשלים..זה משהו שצריך לחשוב עליו.

gabrielle

New member
זה היום הראשון בבית ספר

ל-א לומדים בו כלום!!! חוזרים ב-1! טוב??

*neta*

New member
אולי אצלכם לא לומדים...

והשנה היינו אמורים לחזור ב4 אבל המורה שיחרר אותנו מוקדם כי לא היו לנו ספרים. וזה היום הראשון של השנה האחרונה (ואמא מעוצבנת שאני מפסידה) ויהיה מאוד קשה להתעדכן ב1 בלילה מחברים על מה שהיה ומה צריך להביא ליום השני. וכמובן שלא נרדם מהתרגשות ואז נגיע עייפים ולא מרוכזים!

shiri_b

New member
חוץ מזה, למי יש כוח לחזור לבית

הספר? אני מעדיפה לחזור לפה ב1 כדי שאני לא אחליט לקחת לי שבוע חופש להתאושש... חוץ מזה....כל לילה זה עוד כסף! ככה שזה בסוף יוצא שלא חסכנו כל כך הרבה

*זינה*

New member
אממ...

זה בכלל נושא לדיון...???
ז"א – אני מבינה שיש ביה"ס ושלמרות שזה ה - 1 בספטמבר זה רציני וכו', אבל... אתן רציניות? להפסיד חלק מהערב האחרון של הכנס בגלל שיש למחרת ביצפר?! אז תפסידו יום! אפילו יומיים!! ותאמינו לי – גם אם הייתי צריכה לעשות בגרות ביומיים האלה, הייתי נשארת לכנס. בחיי – אני מבינה שזה חשוב ושהביצפר שלכן כנראה פסיכי על כל הראש (בלי להעליב) אם יש לכן לימודים עצבניים ב – 1 בספטמבר, אבל היי, זאת הזדמנות שאנחנו לא יודעים אם תחזור על עצמה... לפחות לא באותו האופן. אז קחו את זה כנקודה למחשבה, אני בכל מקרה יודעת שאני לא עוזבת את המלון לפני שרנה והחבר'ה עוזבים. (יעני סוף הכנס). ומצידי אני אשאר בלונדון איזה חודש - חודשיים ככה עד שתהיה טיסה שתתאים לי!
(ולא, אין לי כסף מיותר!) יאללה, עד שטסים ללונדון, תהנו עד הסוף!

*neta*

New member
../images/Emo41.gif הבהרה !

לא אמרנו שנקח את הטיסה הזאת, רק ציינו מה יקרה אם נקח אותה.

shiri_b

New member
נו! זה מה שאנחנו אומרות!

אנחנו לא מתכוונות לקחת את הטיסה שמגיעים איתה ב5:30 כדי לא להפסיד את הכנס... במחיר שלו אני אהיה שם כל שנייה ושנייה!

למעלה