הטלגרם במחשב נעלם לי באופן פתאומי, האם יש מה לעשות?

danieli90

Member
שלום

השתמשתי במשך שנים באפליקציית טלגרם במחשב, הכל עבד עד היום.
כעת אני לוחץ על הקיצור דרך ונפתחת לי התיבה שמודיעה שיש בעיה בקיצור דרך, ובעצם אינו מוביל לכלום.
ניסיתי ברשימת האפליקציות, וגם שם תוצאה דומה.
באופציית החיפוש יש לי רק את תיקיית ההורדות של הטלגרם, אבל האפליקציה עצמה אינה קיימת.

איך זה נעלם פתאום?

אציין שעשיתי קצת סדר במחשב, ומחקתי כל מיני קבצים שהיו בתיק הורדות, האם יכול להיות שהיה משהו בתיקיית ההורדות שאם מחקתי אותו זה גרם למחיקת חשבון הטלגרם?

מה ניתן לעשות חוץ מלהתקין מחדש ולאבד בעצם את כל מה שהיה לי (אנשי קשר, קבוצות, היסטוריית הודעות ועוד)?
ואם צריך להתקין? מהיכן הכי טוב להתקין בשפה העברית?
אם יש קישור, אודה.

תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום

כעת אני לוחץ על הקיצור דרך ונפתחת לי התיבה שמודיעה שיש בעיה בקיצור דרך, ובעצם אינו מוביל לכלום.
באופציית החיפוש יש לי רק את תיקיית ההורדות של הטלגרם, אבל האפליקציה עצמה אינה קיימת.

איך זה נעלם פתאום?

אציין שעשיתי קצת סדר במחשב, ומחקתי כל מיני קבצים שהיו בתיק הורדות, האם יכול להיות שהיה משהו בתיקיית ההורדות שאם מחקתי אותו זה גרם למחיקת חשבון הטלגרם?

מה ניתן לעשות חוץ מלהתקין מחדש ולאבד בעצם את כל מה שהיה לי (אנשי קשר, קבוצות, היסטוריית הודעות ועוד)?
אם יש קישור, אודה.

תודה רבה
ברור. זה מה שעשיתי בטעות אתמול עם קודי. אם אין לך גיבוי של ההתקנה, כנס לאתר, תוריד ותתקין מחדש ותאשר שוב את הקוד שנשלח לסלולרי.

danieli90

Member
ברור. זה מה שעשיתי בטעות אתמול עם קודי. אם אין לך גיבוי של ההתקנה, כנס לאתר, תוריד ותתקין מחדש ותאשר שוב את הקוד שנשלח לסלולרי.

למה זה בעצם שונה מכל שאר האפליקציות שמותקנות במחשב שגם אם אתה מוחק איזה קובץ עדיין האפליקציה מותקנת, ובשביל להסיר אותה צריך להסיר אותה מהתוכניות?

אני מנסה להתקין מחדש, אבל כבר כמה דקות טובות אני מחכה לקבל את הקוד באסמס ולא קיבלתי.

תודה

רוב הזמן נח

Well-known member
למה זה בעצם שונה מכל שאר האפליקציות שמותקנות במחשב שגם אם אתה מוחק איזה קובץ עדיין האפליקציה מותקנת, ובשביל להסיר אותה צריך להסיר אותה מהתוכניות?

אני מנסה להתקין מחדש, אבל כבר כמה דקות טובות אני מחכה לקבל את הקוד באסמס ולא קיבלתי.

תודה
זה לא שונה. בכל תוכנה שיש לך במחשב, אם תמחק ממנה קבצים חשובים אז היא לא תפעל.

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום

איך זה נעלם פתאום?

אם יש קישור, אודה.

תודה רבה
ההסטוריה של הקבוצות וכל מה שהולך, זה לא אצלך. זה על הענן של טלגרם. אם אתה מתחבר שוב עם אותו סלולרי אז הכול נשאר אותו הדבר.

אתה מתקין מכאן:

תוריד איפה שרשום:
Portable version

זה לא מצריך התקנה וקל לגבות את זה. (אחרי שאתה מחובר) ואז אם קבצים נעלמים מחלצים את הגיבוי ומפעילים.

danieli90

Member
ההסטוריה של הקבוצות וכל מה שהולך, זה לא אצלך. זה על הענן של טלגרם. אם אתה מתחבר שוב עם אותו סלולרי אז הכול נשאר אותו הדבר.

אתה מתקין מכאן:

תוריד איפה שרשום:
Portable version

זה לא מצריך התקנה וקל לגבות את זה. (אחרי שאתה מחובר) ואז אם קבצים נעלמים מחלצים את הגיבוי ומפעילים.

תודה, עם הכל שמור בענן וכל אנשי הקשר והקבוצות, אז אפשר להיות רגוע יותר.

מה ההבדלים בין הגרסאות? בין גרסת ההתקנה למחשב לבין הגרסה הניידת? מה היתרונות והחסרונות?
מה בעצם המשמעות של גרסה ניידת? מה זה אומר על ההורדות למשל?

כאמור בתגובתי הקודמת, אני מחכה כבר 10-15 דקות לקבל את הקוד באסמס ועדיין לא נשלח אלי.

תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה, עם הכל שמור בענן וכל אנשי הקשר והקבוצות, אז אפשר להיות רגוע יותר.

מה ההבדלים בין הגרסאות? בין גרסת ההתקנה למחשב לבין הגרסה הניידת? מה היתרונות והחסרונות?
מה בעצם המשמעות של גרסה ניידת? מה זה אומר על ההורדות למשל?

כאמור בתגובתי הקודמת, אני מחכה כבר 10-15 דקות לקבל את הקוד באסמס ועדיין לא נשלח אלי.

תודה
ההבדל שהרגילה מותקנת /מוטמעת במערכת . הניידת לא היא פשוט אוסף קבצים בתיקייה שממנה מופעלת התוכנה - קל יותר לגבות את השמירות שם למיקום אחר. יש אמצעי אחר לקבל קוד? מייל משהו, אני לא משתמש בזה אבל אם יש אמצעי אחר נסה..

danieli90

Member
בינתיים נכון לרגע זה לא קיבלתי את הקוד
עשיתי גם עם הספרה 0 לפני וגם בלי, ועדיין לא קיבלתי,
נראה לי שיש אופציה באמצעות סריקה בסלולרי אם אתקין שם את הטלגרם
זה אומר שאני חייב שיהיה לי טלגרם גם בנייד במקביל?

תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

תודה
יש לי תחושה שלא בחרת את המדינה כישראל. וגם להכניס מספר מלא כל המספר. התחברתי לבדוק בשבילך פחות מדקה התחברתי, מעבר לזה שנכנסתי לאתר טלגרם יצא לי לסרוק ברקוד ויש הוראות שם פשוטות מה לעשות. הסיפור מאוד פשוט אמור להיות גם לך.. אפילו תסיר ותתקין את האפליקציה ותעשה מחדש את הרישום כמו שאמרתי לך יקח לך דקה......ניסיתי להתחבר בדפדפן גם היה רשום כבר רק ביקש פון ושלח הודעה בשניה ממש..

נערך לאחרונה ב:

danieli90

Member
יש לי תחושה שלא בחרת את המדינה כישראל. וגם להכניס מספר מלא כל המספר. התחברתי לבדוק בשבילך פחות מדקה התחברתי, מעבר לזה שנכנסתי לאתר טלגרם יצא לי לסרוק ברקוד ויש הוראות שם פשוטות מה לעשות. הסיפור מאוד פשוט אמור להיות גם לך.. אפילו תסיר ותתקין את האפליקציה ותעשה מחדש את הרישום כמו שאמרתי לך יקח לך דקה......ניסיתי להתחבר בדפדפן גם היה רשום כבר רק ביקש פון ושלח הודעה בשניה ממש..

ראשית זה כן מסומן על ישראל
וניסיתי שוב ושוב, גם עם המספר המלא (כלומר כולל 0 בהתחלה) וגם ללא 0 בהתחלה, כי זה מתחיל ב-972 ובדר"כ לא שמים 0 אחרי 972.
יש אופציה לסרוק קוד, אבל זה דורש שאתקין את הטלגרם גם בסלולרי, ואני לא רוצה שיהיה לי בסלולרי טלגרם.
מה הרעיון של הסריקה? האם גם בשביל הרישום הראשוני? לאחר מכן אני יכול למחוק את זה מהסלולרי וזה לא יפגע במחשב (כוונתי בגירסת המחשב ולא בגירסה הניידת)?

תודה

arseny92

Well-known member
מנהל

תודה
אכן חייבים טלגרם בסמארטפון, ביטלו SMS בכניסות דרך יישומים אחרים
אם קיימת כניסה פעילה ביישום, קוד הכניסה מגיע לשם, אך רק בסמארטפון ניתן לבקש SMS

danieli90

Member
אכן חייבים טלגרם בסמארטפון, ביטלו SMS בכניסות דרך יישומים אחרים
אם קיימת כניסה פעילה ביישום, קוד הכניסה מגיע לשם, אך רק בסמארטפון ניתן לבקש SMS
ואם אתקין טלגרם בנייד, אוכל למחוק אותו מיד לאחר מכן והטלגרם במחשב לא ייפגע מהמחיקה?

תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ואם אתקין טלגרם בנייד, אוכל למחוק אותו מיד לאחר מכן והטלגרם במחשב לא ייפגע מהמחיקה?

תודה
בלבלו אותך אין קשר...אפשר בנייד בלבד ואפשר בסלולאר בלבד ואפשר בשניהם ויש גם אפליקציה למחשב. אני עדיין חושב שזו בעיה נקודתית. תנסה שוב עם מספר מלא שים לב שאתה על ישראל 972 זו הקידומת שלנו, אם לא עובד .
נסה לפתוח CMD כמנהל הרץ את הפקודה SFC/ SCANNOW זה יתקן קבצים פגומים אם ישנם ואולי יפתור את הבעיה

נערך לאחרונה ב:

danieli90

Member
בלבלו אותך אין קשר...אפשר בנייד בלבד ואפשר בסלולאר בלבד ואפשר בשניהם ויש גם אפליקציה למחשב. אני עדיין חושב שזו בעיה נקודתית. תנסה שוב עם מספר מלא שים לב שאתה על ישראל 972 זו הקידומת שלנו, אם לא עובד .
נסה לפתוח CMD VNBVK הרץ את הפקודה SFC/ SCANNOW זה יתקן קבצים פגומים ם ישנם ואולי יפתור את הבעיה

היי

אולי לא הורדתי מהמקום הנכון?
הורדתי מכאן:
ובחרתי בגירסה לווינדוס.
וכאמור הוא לא שלח לי קוד אף שהאופציה הזו קיימת שם. ניסיתי עם מספר מלא כולל 0 וגם בלי 0, וכמובן הייתי עם קידומת של ישראל, והוא נתן לי אוטומטית קידומת 972.
בחרתי באופציה השניה במקום לקבל קוד באסמס, והתקנתי את הטלגרם במכשיר הסלולרי, ואז עשיתי סריקה של הבר קוד וזה הופעל במחשב גם.
השאלה האם זה מותקן במחשב באמת או שזה רק קופי של הסלולרי, וברגע שאנתק את הסלולרי או אמחק את האפליקציה בסלולרי אז גם מהמחשב זה יימחק?

תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי

אולי לא הורדתי מהמקום הנכון?
הורדתי מכאן:
ובחרתי בגירסה לווינדוס.
וכאמור הוא לא שלח לי קוד אף שהאופציה הזו קיימת שם. ניסיתי עם מספר מלא כולל 0 וגם בלי 0, וכמובן הייתי עם קידומת של ישראל, והוא נתן לי אוטומטית קידומת 972.
בחרתי באופציה השניה במקום לקבל קוד באסמס, והתקנתי את הטלגרם במכשיר הסלולרי, ואז עשיתי סריקה של הבר קוד וזה הופעל במחשב גם.
השאלה האם זה מותקן במחשב באמת או שזה רק קופי של הסלולרי, וברגע שאנתק את הסלולרי או אמחק את האפליקציה בסלולרי אז גם מהמחשב זה יימחק?

תודה
זה עובד גם אם הסלולרי לא פעיל. אני לא חושב שזה יפסיק לפעול במחשב אם תמחק בסלולארי

arseny92

Well-known member
מנהל
זה עובד גם אם הסלולרי לא פעיל. אני לא חושב שזה יפסיק לפעול במחשב אם תמחק בסלולארי
כאשר אין גישה לחשבון מאף אפליקציה, הכניסה חייבת להתבצע בסלולרי על ידי בקשת SMS [או, אם אין כלל שום סלולרי שניתן להתקין אליו את האפליקציה, להשתמש במכונה וירטואלית אנדרואיד {כגון BlueStacks או להשתמש ב-sideload apk דרך ADB אל Windows Subsystem for Android של Windows 11 בטבעת Insider Dev}, רק כדי שתפעל האפשרות לבקש קוד כניסה ב-SMS {כך שטלגרם באמת יחשוב שהתקנת בסלולרי} ]

דרך יישומים אחרים לא ניתן לבקש SMS.

לא מאמין? תצא מכל האפליקציות. מכולן. [Settings - Privacy and Security - Active sessions: show all sessions - Terminate all other sessions, ואז את שלוש הנקודות במסך הראשי של ההגדרות - Log out] ונסה להיכנס שוב מיישום שאינו האפליקציה הסלולרית. לא תצליח

נערך לאחרונה ב:

arseny92

Well-known member
מנהל
נסה לפתוח CMD כמנהל הרץ את הפקודה SFC/ SCANNOW זה יתקן קבצים פגומים אם ישנם ואולי יפתור את הבעיה
מי מבלבל?
כאשר אין session פעיל כלשהו, באפליקציה כלשהי, ללא קשר אם בסלולרי, יישום מחשב, יישום מק, יישום בדפדפן או יישום צד ג', לא ניתן להכנס מכל יישום שהוא אינו האפליקציה בסלולר. ביטלו כניסה דרך SMS בכלל היישומים האחרים (שאינם אפליקציה רשמית בטלפון) כבר לפני שנה.
בכדי לקבל את קוד הכניסה, אשר מגיע בהודעה בטלגרם, חייבים או שתהיה כניסה פעילה ביישום כלשהו בכדי להכנס מהיישום הנוסף, ואם אין כניסה כזו, אז הכניסה חייבת להתבצע דרך האפליקציה בסלולר כי רק דרכה ניתן לבקש SMS. אחרי כניסה בסלולר, ניתן להיכנס בכל יישום אחר באמצעות קוד שיופיע ביישום הפעיל בסלולר (או באמצעות ה-QR). אחרי כניסה ליישום הנוסף אפשר להסיר את האפליקציה מהסלולרי, אך אם לאחר מכן תבוצע יציאה מהחשבון ביישום הנוסף, אשר נשארה ככניסה יחידה, יהיה צורך להתקין בסלולר שוב, ושוב לבקש שם כניסה דרך SMS.
ול-sfc אין שום קשר לטלגרם.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מי מבלבל?
כאשר אין session פעיל כלשהו, באפליקציה כלשהי, ללא קשר אם בסלולרי, יישום מחשב, יישום מק, יישום בדפדפן או יישום צד ג', לא ניתן להכנס מכל יישום שהוא אינו האפליקציה בסלולר. ביטלו כניסה דרך SMS בכלל היישומים האחרים (שאינם אפליקציה רשמית בטלפון) כבר לפני שנה.
בכדי לקבל את קוד הכניסה, אשר מגיע בהודעה בטלגרם, חייבים או שתהיה כניסה פעילה ביישום כלשהו בכדי להכנס מהיישום הנוסף, ואם אין כניסה כזו, אז הכניסה חייבת להתבצע דרך האפליקציה בסלולר כי רק דרכה ניתן לבקש SMS. אחרי כניסה בסלולר, ניתן להיכנס בכל יישום אחר באמצעות קוד שיופיע ביישום הפעיל בסלולר (או באמצעות ה-QR). אחרי כניסה ליישום הנוסף אפשר להסיר את האפליקציה מהסלולרי, אך אם לאחר מכן תבוצע יציאה מהחשבון ביישום הנוסף, אשר נשארה ככניסה יחידה, יהיה צורך להתקין בסלולר שוב, ושוב לבקש שם כניסה דרך SMS.
ול-sfc אין שום קשר לטלגרם.
אוקיי למדתי. אני לא ממש מכיר את התוכנה. אבל כן הצלחתי כי ניסיתי לראות אם יש בעיה בחיבור ואין הם שלחו הודעה בשניות. מה שנשאר בסוף שאולי יש לו בעיה בכלל לקבל הודעות. זה מול ספק הרשת. SFC נכון ז למחשב סביר שהיה לי משהו אחר בראש אותו זמן..

דניאל בדוק באופן כללי אם ה SMS אצלך תקין, בלי קשר לטלגרם.

arseny92

Well-known member
מנהל

תודה
כאמור, היכנס דרך SMS באפליקציה בסלולרי
לאחר מכן היכנס ביישום הנוסף במחשב (בין אם דרך QR או הקלדה ידנית של קוד שיופיע באפליקציה בנייד)
לאחר הכניסה במחשב, באפשרותך להסיר את האפליקציה מהטלפון* ולהישאר עם היישום במחשב ו/או כל יישום נוסף אחר אשר תיכנס ממנו. אין שום פגיעה, הכל נשמר בענן, זה לא וטסאפ ששומר נתונים בטלפון ודורש שהוא יהיה פעיל
לאחר מספר ימים*, הסר את הכניסה של האפליקציה הסלולרית בהגדרות האבטחה של חשבון הטלגרם מהמחשב

*אם תבצע יציאה מהחשבון ביישום הנוסף, והוא נותר היישום היחיד שיש לך גישה לחשבון ממנו, לא תוכל להכנס ללא בקשת SMS באפליקציה הסלולרית שוב
**חייב פרק זמן, לא ניתן להסיר כניסות פעילות אחרות מיד לאחר כניסה ליישום חדש

danieli90

Member
תודה לכם

אנסה לעשות סדר

נכנסתי מהקישור שצירפתי
ושם כשבחרתי את האופציה של הגירסה לווינדוס, היו לי 2 אופציות בשביל להתקדם בתהליך, או לקבל אסמס במספר הסלולרי שאיתו נרשמתי בעבר לטלגרם ואז לקבל באסמס קוד בשביל להמשיך במחשב, או אופציה לסרוק את הבר קוד, מה שדורש התקנה של הטלגרם בסלולרי.
בחרתי באופציה של לקבל קוד באסמס, כך עשיתי בעבר בפעם הראשונה שהתקנתי טלגרם במחשב, אך זה לא שלח לי את הקוד באסמס, אין לי מושג למה, זה היה מוגדר לישראל, הקשתי את המספר המלא, וכן ללא ה-0 בהתחלה, וזה לא עזר. כך שהאופציה הזו לא עבדה משום מה.
התקנתי בסלולרי את האפליקציה של טלגרם, ואז סרקתי את הקוד, ומיד עלה במחשב הכל כפי שהיה בעבר.
וכעת מהתשובות אני מבין שבעקרון אני יכול למחוק את הטלגרם בסלולרי ומה שיש במחשב ימשיך לפעול בלי קשר לסלולרי.

תודה

למעלה