הטלקינזיס אמיתי!!!

FENOMEN22

New member
הטלקינזיס אמיתי!!!

שלום לכולכם. קראתי כאן כמה דעות לגבי הטלקינזיס ותרשו לי לומר בפה מלא שטלקינזיס קיים כמו שאתם קיימים!! זה שקוסמים מנסים לחקות את התופעה בעזרת טריקים פשוטים לא אומר שהטלקינזיס האמיתי לא קיים!! בכול דבר יש חיקויים. סתם לדוגמה: יש נייק חיקוי. ונייק אורגינל.. יש בגדים חיקוי ובגדים אורגינל! יש פומה חיקוי ופומה אורגינל.. כול דבר מנסים לחקות. אם הטלקינזיס לא היה אמיתי אף אחד לא היה מנסה לחקות אותו! אני מכריז בפה מלא שהפסיכוקינזיס אמיתי וקיים!! ואני בטוח בזה כמו שאני בטוח שאני יכול ללכת על הרגליים!! ואתם יודעים למה אני כול כך בטוח? אז ככה זהו סיפורי: לפני 4 שנים התחלתי להתעניין בעולם המיסטי! ביחוד בתופעות כגון טלקינזיס טלפתיה מסעות אסטרלים וכו'. חיפשתי מידע על זה כמו משוגע בספרים כגון החוש השישי של רותי פישמן. פיתוח התפיסה העל חושית של זק מרטין ועוד. הקדשתי את מרבית זמני בכדיי לחקור את התופעה ולהתנסות בה! יום יום במשך ארבע שנים הייתי יושב מול גולה כמו "דביל" ומנסה להזיז אותה בעזרת כוח המחשבה! עברתי תהליך אינסטנסיבי של מדיטציות. הייתי מוצא את עצמי מודט שעות ביום. הייתי מבצע המון תרגילים בדמיון מודרך תרגילי רצון וכו'. יום יום הייתי יושב שעות מול גולה ומנסה להזיז אותה עד כמה שזה נישמע טיפשי כך עשיתי. בשנה הראשונה שום גולה לא זזה. לא התייאשתי כי ידעתי שקשה מאוד להגיע לטוהר הזה שנקרא טלקינזיס. וגם לא התייאשתי כי הייתה לי מין ידיעה פנימית ברורה שזה אכן קיים! לעיתים הייתי יושב שעות ומנסה להזיז עד שהיה עולה לי "עשן מהמצח" למרות זאת לא הצלחתי בשנה הראשונה! כחלוף הזמן קרה את מה שייחלתי לו במשך ארבע שנים!! כשהייתי כבר קרוב מאוד לייאוש ישבתי באיזה לילה מול הגולה כשאני אחרי מדיטציה עמוקה ופשוט הרגשתי שזה הולך לקרות!! החדרתי אנרגיות לעין השלישית ופשוט שיגרתי את האנרגיה לגולה והגולה עפה ממקומה.. הייתי המום!!! בהתחלה חשבתי שהיה זה רוח או גורם כולשהוא שהזיז את הגולה. אך ניסיתי שוב, ושוב פעם הצלחתי להזיז את הגולה לאחר שבדקתי שאין שום גורם שיכול להזיז את הגולה! כיום אני מצליח להזיז באופן קבוע חפצים קלי משקל בעזרת המחשבה בלבד!! אם זה גולות עיפרונות! כדורי נייר מטוטלת וכו'! מה שאני בא לומר לכם שחוקי הפיזיקה אינם מוגבלים באמת.. הם מוגבלים רק לאנשים המגבילים אותם!! האמונה הוא המפתח לכול הצלחה שהיא.. אל תתיחסו לכול הכלי הזה שנקרא מדע!! אחרי הכול אלו שעוסקים במדע הם אנשים כמוני וכמוכם!! הם לא אלוהים!! חכמים אמרו לפניי שההצלחה היא התוצאה של אלף כישלונות קודמים!!! ואני מבטיח לכם בכול ליבי שהטלקינזיס טהור ואכן קיים כפי שאתם קיימים!!! אל תסתפקו בפחות טוב מהדבר האמיתי!! ולחכמים שישאלו אז למה אתה לא הולך לרנדי לקחת את המיליון דולר תרשו לי להגיב!! שום הון שבעולם לא שווה את זה שאני אמכור את הטוהר הרוחני הזה למדע! הקרבתי הרבה מעצמי בכדיי להגיע לדבר הזה ואין לי שום כוונה לחשוף את זה למדע! במיוחד לא לתינוק שמן ומגודל שמצא לו דרך מקורית לבזבז את כספו~

michaeler

New member
סוף סוף מישהו אומר פה דברי טעם!

ואולי עכשיו סוף סוף אנשים יאמינו לי שאני באמת ספיידרמן! אגב אחרי שנים של אימונים למדתי גם איך לנחם במדוייק את תוצאות הלוטו! ברור שאני לא רוצה לזכות.. לא רוצה לתרום את היכולות שלי למדע בשביל כמה מליונים של מפעל פיס מגודל שאין לו מה לעשות עם הכסף שלו. יאללה זזתי, מרי ג`יין בדלת..

FENOMEN22

New member
אם תאמינו לי או לא

לא זה מה שמעניין אותי. קיימתם דיון על הטלקינזיס אז החלטתי לשתף את דעתי האישית בתור אדם שהתנסה בזה.. תאמינו או לא אכן יש לי יכולת טלקינטית ואני לא מנסה לשכנע אף אחד בכך. ובטח גם שלא ינסה לשכנע מישהו. איש איש באמונתו יחיה. תרצו תאמינו אל תרצו אל תאמינו אני רק אומר את מה שהיה לי להגיד זה הכול.

תגיד מה נראה לך שזה גן ילדים פה??

אולי אם הייתי ילד בן 5 הייתי מאמין לסיפור ההזוי שלך, אתה טוען שיש בידיך כוחות על טיבעיים מדהימים שמאפשרים לך להזיז חפצים בכוח המחשבה בלבד, דבר שהוא מבחינת הגביע קהדוש של עולם המדע והפיסיקה, דבר שיכול לגרום למהפיכה עצומה וקפיצת דרך אדירה בעולם המדע, ואתה טוען שאתה לא מוכן להעמיד את היכולות שלך למבחן בגלל ש - "שום הון שבעולם לא שווה את זה שאני אמכור את הטוהר הרוחני הזה למדע! הקרבתי הרבה מעצמי בכדיי להגיע לדבר הזה ואין לי שום כוונה לחשוף את זה למדע!" זה התירוץ המצוץ מהאצבע הכי מטופש ששמעתי בחיים שלי, אתה באמת מצפה שמישהו יקח אותך ברצינות? למה אתה מתעקש לשמור ידע כל כך חשוב לעצמך? זה לא קצת אגואיסטי מצידך? מה בדיוק יש לך נגד המדע? רק בזכות המדע אתה יכול לכתוב את ההודעות המצחיקות שלך באינטרנט, רק בזכות המדע אתה נהנה מכל הטכנולוגיה המדהימה שסביבך, רפואה מתקדמת, חומרים מתקדמים, אם יש לך משהו כל כך חשוב לתרום למדע מדוע לא תעשה זאת? לא רוצה את הכסף? זכותך - אל תיקח, תרום את הכסף לילדים נזקקים. תקשיב אתה ממש פטתי. ושלא תחשוב לרגע אחד אפילו שאני מאמין לך, פשוט הצחקת אותי, אתה טרול, אני יודע שהעיצה הכי טובה נגד טרולים כמוך היא פשוט לא להגיב להודעות שלהם, אבל הייתי חייב, אתה ממש מצחיק.

Seventh Element

New member
../images/Emo45.gif

היית קצת תוקפני, אבל אתה צודק ב-100% והוצאת לי את המילים מהפה.

FENOMEN22

New member
כפי שאמרתי

חוסר האמונה שלך לא משנה לי דבר. לגבי שאלתך. רוחניות יותר חשובה מכול גוף מדעי אחר. זה לא קשור לאיגואיסט. אני בהחלט מאמין שאני לא היחיד בעולם שיש ביכולתו להזיז חפצים במחשבה. אם היה לך קצת מושג ברוחניות היית מבין שזה אכן אפשרי. אם היה לך קצת מושג על שדה אלקטרו מגנטי, הנקרא הילה שמצוי מסביב גוף האדם ומצוי בכול דבר שקיים ביקום אז היית מודע לדברים קצת באופן יותר מעמיק. הילה זאת שמצויה בכול דבר היא אנרגיה. בכול דבר יש אנרגיה וויברציות של אנרגיה שמוקרנות מבני האדם מחפצים ומהכול. כשתדע לשלוט באותה האנרגיה תוכל להקרין אותה באופן מנטלי על חפצים וכן זה יגרום לתזוזתם. התחברות לוויברציות האנרגיה של החפץ יגרום לתזוזתו. זה בהחלט לגטימי התגובה שלך היא נובעת מחוסר מודעות. רוב בני האדם נוטים לזלזל במה שהם לא מבינים. או במה שקשה להם "לתפוס"

michaeler

New member
רוחניות יותר חשובה מכל גוף מדעי,

אבל לא יותר חשובה מפורום של תוכנית טלוויזיה, מה?
לא רוצה לתרום למדע(פחחח) אל תתרום, אז גם אל "תעשה פוזות" בפורומים באינטרנט כדי "לצאת גבר". רוחניות גם יותר חשובה מאתרי אינטרנט ומחשבים. "קיימתם דיון על הטלקינזיס אז החלטתי לשתף את דעתי האישית בתור אדם שהתנסה בזה.. " - גם מדענים ואנשי ידע גדולים מקיימים דיונים לא מעטים בכלל על טלקינזיס, למה שם אתה לא משתף בדעתך האישית בתור אדם שהתנסה בזה? בקיצור, מה שנקרא -"אל תבלבל בביצים". אני הלכתי להטעין את כורי העכביש בידיים, בכל אריזה שמים בקושי כמה גרמים של כורים, החארות...

רן המלך2

New member
אני לחלוטין מסכים

שרוחניות חשובה ונעלה יותר מן המדע ולכן, בשל היותך אדם רוחני וטהור יש לי הצעה שבוודאי לא תוכל לסרב לה - השתמש בכישרון הנפלא שלך כדי לזכות במיליון הדולר של רנדי ותרום אותם לילדים במצוקה. אין ספק שזה יעלה אותך שלב נוסף בסולם הרוחניות והטוהר. מה דעתך? כאדם הבז למדע הנחות ומעיד על עצמו שאינו אגואיסט בוודאי לא תוכל לוותר על הזדמנות פז שכזו לעזור לילדים הזקוקים כל כך לעזרתך. מחכה ומצפה לתשובתך, יש להניח, החיובית.

miki 6969

New member
FENOMEN22

אז אתה הפקידה החדשה של נמרוד הכל בולשיט שטיות במיץ אשכוליות ולא נכון אין אין אין מובן?

daniel771

New member
אני בהחלט מאמין לך שיש עין שלישית

ותפסיקו לעשות את נמרוד לאלוהים בסהכ הוא בן אדם כמוני וכמוכם

ll191

New member
אני אשמח

אם תעלה סרטון שבו אתה עושה את הדברים האלה ומראה גם שאין שום דבר מסביב ומצלם בכל הזוויות. נכון שזה עדיין לא מאה אחוז אמין אבל זה יהיה נחמד. עוד דבר שיכול להיות נחמד זה שימוש במקש Enter, כי ההודעה שלך לא קריאה בעליל.

סרטון...... לא ממש יועיל כאן.

תמיד הוא יכול לנשוף על הגולה, או לשנות מעט את הזווית של השולחן ולגרום לה להתגלגל, או לבקש מחבר שלו להפעיל מאוורר לכיוון שלה...... סרטון לא יתרום כאן שום דבר, אם היו לו כוחות אמיתיים הוא היה רץ... מה זה רץ, טס, טס לרנדי לקבל את הכסף וגם היה תורם תרומה אדירה לעולם המדע (לא ברור מה יש לו נגד תרומה כזאת) אבל טוב שיש לו תירוצים פטתיים שאולי ילד בן 6 היה מאמין להם.

homerJsimpson

New member
משום מה, כל מי שיש לו "כוחות" טוען

שהוא לא מעוניין בכסף, ובגלל זה הוא לא הולך לרנדי. מוזר.

realface

New member
טלקינזיס יכול להיות אמיתי

כמו שיש את הדה ז'ה וו . כשאתה מדבר עם מישהו, לא קרה לך לו פעם אחת שבאת לומר משהו והחבר שלך אמר את אותו המילה? אותו משפט? רעיון?

ll191

New member
ואת זה אתה משווה

להזזת דברים בכוח המחשבה? הסקת מסקנות מעניינת יש לך... מבחינתי, העובדה שחברים שנמצאים באותו מקום, ודנים באותם דברים, פתאום חושבים על אותה מילה, פחות מפתיעה אם מישהו היה מראה לי שהוא מזיז חפץ בכוח המחשבה... אבל זה רק אני

זה לא מפתיע בכלל כי

לחברים קרובים יש עניינים משותפים ותחומי עניין משותףפים, ורק טבעי שיחשבו על אותם דברים

BOSS77

New member
וכמה פעמים זה קרה לך?

או יותר נכון, כמה פעמים זה לא קרה לך? אבל אנחנו זוכרים רק את הפעמים שזה כן קרה...

למעלה