הטלקינזיס אמיתי!!!

0Pandemonium0

New member
זו נקראת "הטיית אישור", כאשר חוקר

מייחס יותר חשיבות לתוצאות החיוביות, שמאשרות את הטענה שלו, מאשר לאלה השליליות: את כל הפעמים שזה לא קרה אנחנו לא זוכרים, כי זה לא קרה. אבל את הארבע פעמים שזה קרה, זוכרים טוב מאוד.

0Pandemonium0

New member
אולי זה משהו כזה של אנשים עם כוחות.

כל הרוחניות העבירה אותם לשלב גבוה יותר של מחשבה, עד שהם מבינים דברים שאנחנו לא.

Sweet Girl7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רק נקרעת מצחוק מההודעות שלכם!!!!
מעניין אם נמרוד קורא את זה

BOSS77

New member
תגיד, מה לקחת לפני שהזזת את גולה?

בטח הזית... אתה בטוח שלא היית שיכור או משהו? ולמה לא הלכת לרנדי לקבל מיליון דולר? תיזהר עם זה, בסוף אתה עוד תאמין לזיבולים של עצמך.

ג'יימס רנדי מציע פרס של מיליון דולר

רנדי מציע פרס של מיליון דולר לכל אדם שיוכיח תחת פיקוח מדעי קפדני שיש לו יכולות על טיבעיות כלשהן, טלקינזיס, טלפאטיה, תיקשור עם רוחות, גילוי מים או מחצבים בעזרת שני מקלות המוחזקים ביד או יכולות על טיבעיות אחרות. סרטון של רנדי (חושף את אורי גלר) סרטונים נוספים. מתוך האתר שלו. ועוד אחד מעניין - http://www.randi.org/research/faq.html

realface

New member
לא קבעתי שזה אמיתי..אין לי הוכחה

אמרתי שיש סיכוי שזה אמיתי כמו שיש את הדה ז'ה וו. איך אתם מסבירים את הדה ז'ה וו?.... ולמי שלא יודע מה זה, זה שאתה נמצא בסיטואציה מסויימת, מקום, אנשים מסויימים, ונדמה לך שחווית את זה כבר... מישהו הוכיח שזה אמיתי או לא ?.... לא, וזה עדיין קורה לאנשים ומי שחווה את זה, כמוני למשל, מתרגש מזה. אם זה קורה, כל דבר יכול לקרות... נראה לי שאנשים חושבים שכל מה שלא הוכח עפ"י המדע, הוא לא אמיתי, הוא לא הגיוני, הוא לא יכול להתקיים. לדעתי, זה לא ככה. "הדברים הם לא תמיד כפי שהם נראים" - משפט שנון מאיזשהו ספר.. ואגב, אני נקבה. משעשע שכולם חושבים שאני גבר, מעניין למה

0Pandemonium0

New member
את צריכה ללחוץ על "הוספת תגובה"

להודעה שאת רוצה לשרשר אליה. זה א'. ב', איך את משווה בכלל דה ז'ה וו, תחושה פנימית של אדם שמתרחשת במוח שלו בינו לבין עצמו, לטלקינזיס, השפעה על עצם זר שאינו חלק מהגוף ללא מגע בו?

realface

New member
אם תחושת הדה ז'ה וו קיימת...

למה שהטלקינזיס לא יהיה קיים?...יש הוכחות? מישהו מפעיל עלייך את הדה ז'ה וו?.... זה לא יכול להיות טריק... זה דבר טבעי (אני חושבת..) אז מי יודע גם הטלקינזיס אמיתי? אבל מצד שני יש משהו במה שאתה אומר ...

ll191

New member
אבל את לא יכולה להשוות בין התופעות

אני לא בטוח שאת מבינה לגמרי מה זה דז'ה-וו. דז'ה-וו זו תחושה שבה אתה מרגיש שחווית בעבר את מה שאתה חווה ברגעים אלו ממש. עד כמה שאני יודע, הוכיחו שהתופעה של דז'ה-וו נובעת מ2 דברים: 1. לפעמים באמת היינו בסיטואציה דומה אבל אנחנו לא לגמרי זוכרים, אז אנחנו מפרשים את זה כדז'ה-וו. 2. מהפרעה כימית במוח שיכולה לקרות מדי פעם והיא זו שגורמת לתחושה. בכל מקרה, העובדה שקיימת תחושה שבה בן אדם חש שהוא כבר חווה בעבר חוויה כלשהי, לא אומר שיכולה להיות גם תופעה שבן אדם יכול להזיז חפצים במחשבה. אני לא ממש מבין איך הסקת את המסקנה שאם קיים דז'ה-וו אז גם קיים טלקינזיס. זה נכון שלא הוכיחו שלא קיים, אבל לא הוכיחו שלא קיימים עוד הרבה דברים כמו שאי אפשר לעוף, או שאי אפשר לחיות לנצח. עד שבני האדם שטוענים שיש להם את היכולות האלה, לא יבואו לאנשים כמו ג'יימס רנדי או כל בן אדם אחר שיבדוק אותם באופן מדעי ומוחלט (גם תחת פיקוח קוסמים), זה סימן שיש להם מה להסתיר ולכן כנראה אין להם באמת את היכולות האלה. אין קשר לדז'ה-וו.

Seventh Element

New member
וואלה... עכשיו הבנתי איך זה קרה!!!

תנסה שניה להזכר אם מתוך ייאוש וניסיונות רבים להזיז את הגולה בעזרת כח המחשבה במשך 4 שנים, לא התחלת לעשן איזה גראס בשביל להרגע ולצבור כוחות..
למה אני כשהייתי באמסטרדם, ראיתי עמודי חשמל משחקים תופסת וגם המבוגר של מקדונלד'ס דיבר איתי ואמר שאם אני יאכל אותו אז יהיה לי שלשול במשך יומיים. ככה שיש מצב שאחרי עוד כמה שבועות של סוטול, הגולה שלך לא רק תזוז, אלה גם תעוף!

למעלה