הטקס.....

RIP CURL1

New member
ההופעות לא היו משהו

ההופעות בטקס של אמריקה היו בהרבה יותר יפות אבל מי שזכה זה כמעט במי שאני רציתי שיזכה

WickeDevil

New member
דה קולינג זכווווווווווו ../images/Emo60.gif

מה אכפת מהטקס פור גאד סיייק??????????????

smgfan

New member
אני בעצבים!!! ../images/Emo46.gif

הטקס עלה לי על העצבים. לא מספיק שבטקס האמריקאי היא לא זכתה, גם פה באירופה??!?! היא לא זכתה??? מה עם שאקירה??? בפרס הפופ- קיילי ניצחה ואני מסכימה כי היא באמת מדהימה! בזמרת - ג´ניפר, כנ"ל היא גם מדהימה!! אבל ב-2 הקטגוריות האחרות???? באומן החדש ובשיר השנה? אני מצטערת, אבל לדעתי שאקירה היתה צריכה לזכות!אני מודה ש-the calling הם טובים, אבל לא עד כדי כך טובים! לא צריך להגזים... ו-pink???? באמת, בכל קטגוריה אחרת הייתי מקבלת את זה! אבל בשיר השנה??!? ועוד נגד שאקירה?!?! עם השיר הנפלא שלה?!?!
מה קרה? פתאום כולם שכחו את whenever, wherever שעשה כזה רעש! והיה כ"כ פופולארי?!??

RIP CURL1

New member
נכון,

שיר השנה היה צריך לזכות השיר של שקירה התעצבנתי שהשיר הכי מכוער של פינק זכה שקירה השנה היא הייתה כמעט הכי מצליחה באירופה ולא זכתה בכלום זה טימטום

אל תיקחו את זה כל כך קשה

כולה פירסי MTV.אתם זוכרים מי זכה שנה שעברה? מוזיקה זה בעיקרון לא תחרות וגם אם כן יש פרסים יותר חשובים.כתבתי כבר שבדרך כלל נותנים את הפרסים למי שמופיע.זה כאילו לפי הצבעה אבל בואו נגיד שלא ממש.

Mandyִ

New member
ג´ניפר המלכה!!!!!!!

כל כך מגיע לה לזכות!!! כולם להשתחוות לפני המלכה...סתתאאאם ונכון,שאקירה הייתה צריכה לזכות במשהו

RIP CURL1

New member
התוצאות

אמינם זמר השנה,אלבום והיפ הופ קיילי דאנס ופופ ג´ניפר זמרת השנה פינק שיר השנה get the party started אלישיה קיז אר אנד בי לינקין פארק ארד רוק ולהקה מובי את האינטרנט רד אוד צילי פפרס להקת הורק ועוד משהו שכחתי מה מקווה שלא שכחתי אף אחד

i4britney

New member
בריטני לא זכתה !!!

אוף היא לא זכתה אבל לא נורא היא זכתה בטקס פרסי המוזיקה של אסיה (חחח)... וחוץ מזה כשהראו אותה עשו הרבה יותר רעש ומחאו לה כפיים מאשר לגניפר לופז שבכלל לא הייתה צריכה לזכות לא הייתה לה שנה מרעישה וטובה כמו של בריטני באירופה אבל לא נורא זה היה טקס גרוע בהנחיית פי דדי שלא יודע להנחות אז למה ציפיתם שבריטני הענקית תזכה ששאקירה הגדולה תזכה ושאבריל לוין עם הפריצה הכי טובה של השנה תזכה , זה הכל צביעות!!! לא נורא יש את שנה הבאה

WickeDevil

New member
מה הקשר צביעות? ../images/Emo60.gif

הקהל בחר את דה קולינג לפריצה הכי טובה ואת ג´ניפר לזמרת השנה... מה שאומרת שכנראה בריטני היתה השנה סאקס לפי קהל האם טי וי....וזה גם אומר ש: THE CALLING RULEZ

T LaDy ²°°²

New member
הטקס הכי עלוב שראיתי!!!

התפאורה הייתה ממש גרועה וההופעות (לפחות אלה שראיתי) היו חלשות ל-א-ל-ל-ה-!!!!! הכי התאכזבתי מההופעה של אמינם הוא נראה כאילו הוא הולך להירדם עוד שנייה על הבמה (אפילו אני כמעט נרדמתי
) מה שלא הבנתי, דה קולינג ?! WTF?!?!?! לדעתי אבריל הייתה צריה לזכות, היא הכי מוכשרת מכל הברביות האחרות... ולסיכום:מאכזב, היו טקסים הרבה הרבה יותר טובים, שנה שעברה היה טקס פ33ה!

mayjen

New member
מה לא ברור?!

The Calling - Best New Act וזה כל כך הגיע להם ולא לאבריל...

WickeDevil

New member
אבריל מוכשרת? ../images/Emo60.gif

הדבר היחיד שהיא עושה זה לעמוד, הגיטרה עליה ולצעוק למיקרופון.....טוב שהיא לא זכתה

Sababush

New member
איך יכול להיות שבריטני זכתה?...

אם חלוקת פרסי MTV אסיה עוד לא התקיים אפילו!? http://www.mtvasiaawards.com אם זה היה מתקיים לא היה ניתן להצביע יותר!!

למעלה