הטקס.....

i4britney

New member
בריטני הכי פופלרית באירופה ובאסיה!

תראי נכון שבחרו בגניפר לופז כי אמרתי לך זה הטקס הכי גרוע שהיה בתולדות ה- mtv אפילו שאקירה לא קיבלה שום פרס אבריל לוין שום פרס אבל כשהראו את המתמודדות והגיע תורה של בריטני על המסך שרואים את המתמודדים הקהל צעק תרועות ומחא כפיים בצורה אדירה וזה אומר שבריטני היא הכי פופלרית ואוהבים אותה הכי הרבה כי כשראו את גניפר לופז הקהל צעק גם כן אבל לא כמו שראו את בריטני וחוץ מזה הכל היה מכור מראש וההופעות היו לא ברמה כמו שנים שעברו בקיצור טקס כושל !!! בקשר לטקס פרסי המוזיקה של אסיה בריטני התמודדה נגד גניפר לופז כריסטינה אגילרה מדונה ועוד שתיים אני לא ממש זוכר אבל הם גם היו מתמודדות ברמה ותראו נגד מדונה בריטני לקחה את הפרס של 2002 כל הכבוד !!! חוץ מזה המועמדים שם היו ראויים לפרסים כמו אן סינג ווסטלייף אמינם וכו´ זה טקס ברמה!!!

Sababush

New member
הטקס של MTV אסיה

ללא ספק מוצלח יותר למרות שהטקסים האלה תמיד יפים כאלה והכל... יש לי משהו נגד חלוקת פרסי MTV אירופה... למרות שבגלל הרד הוט צ´ילי פפרס דיי נהניתי השנה אבל איך הם יכולים לקרוא לטקס הזה חלוקת פרסי MTV אירופה אם 98% מהזוכים ומהמועמדים הם אמריקאים? כאילו, אירופאים אמורים לזכות... שלפחות כמה בריטים/אירים/צרפתים לא יודעת מה, יהיו מועמדים... אז כן, מעטים היו אבל זה כלום לעומת כמות האמריקאים

J To The Lo

New member
לא נכון...ההנחיה לא היתה גרועה..

זה פשוט שהוא ראפר ולא מנחה, נראה לי שהם שמו אותו כי הוא פשוט מוכר יותר באמריקה מאשר באירופה והאירופאים רוצים להתקרב לשוק האמריקאי כי שם איפה שבאמת יש כסף, בגלל זה המנחה, המועמדים וחלק מהמגישים היו אמריקאים, כדי לעורר עניין, כי בני נוער אמריקאים יראו טקס אם יהיו שם אנשים שהם מכירים, ולא זמרים שוודים שכל הקשר בינהם לאמריקה הוא מקרי לחלוטין.. איזה לחץ.. בריטני לא זכתה..לא נורא..יש גם שנה הבאה.. בהופעות של וויטני, אנריקה, פו משהו, מובי, קולדפליי ואמינם היה משעמם רצח, ונגיד שכריסטינה הביאה אותה בהופעה הכי נורמלית..בטח, רדמן שר איתה..בגלל זה,ולא בגלל העירום שלה..!

WickeDevil

New member
אבל גם ככה כל שנה זמר אחר ../images/Emo60.gif

מנחה את הטקס אם זה רובי וויליאמס, או רונאן קיטינג או מי שזה לא היה שנה שעברה (שכחתי כבר)...!

למעלה