הטרדה מינית

הטרדה מינית

יום רביעי אחרי טיול יחידה נכנסתי לחנות בתחנה מרכזית במרכז והמוכר הטריד אותי מינית אני גרה בדרום אני מתה מפחד להתלונן.. אני בת 19..חיילת אני לא יודעת מה לעשות עם זה וזה מעיק עליי אני לא מכירה תמוכר,תחנות..כלום השאלה אם יצליחו גם להגיע אליו אני רק יכולה לתאר פחות או יותר איפה החנות נמצאת ואיך קוראים לה ואיך הוא נראה.. וגם איפה כל החקירות והמשפטים יהיו..כי הוא במרכז אני בדרום.. כדאי לי להתעסק עם כל זה?אני מפחדת שאני סתם יסבול בזמן הזה בסוף לא יעשו לו כלום..

תתקשרי 1202 למרכז לנפגעי תקיפה מינית

את יכולה גם לרשום בגוגל: "מרכזי תקיפה מינית". אני מקווה ששם יוכלו לסייע לך.

funkusit

New member
תתקשי אליהם דחוף!

יעזרו לך שם. לא "אני מקווה ש..". יעזרו לך שם. גם אם בסך הכל תוכלי להרגיש אחר כך טוב יותר ותזכרי: ז א ת ל א א ש מ ת ך!!

מאיפה אתה יודע מה היה שם?

אין לך שמץ של מושג לגבי הסיפור הזה וכבר אתה מאשים את האחד ומזכה את השני. אתה לא יודע אם היתה שם בכלל הטרדה או סתם הרגשת אי-נוחות אינדיווידואלית. בזמן השירות הצבאי היה יום אחד שיצאתי יחסית מוקדם הביתה ושאלתי חיילת שלי, שגרה ביישוב שלי, אם היא רוצה שאקח אותה טרמפ הביתה במקום שהיא תסתבך עם אוטובוסים. היא אמרה "אבל השעה רק 17:00, אנחנו מסיימים ב-17:30". אמרתי לה "בסדר, אין בעיה, אני אשחרר אותך מוקדם היום. חבל שתלכי עד לתחנה המרכזית ומשם שני אוטובוסים... בואי נעוף הביתה". היא אמרה לא תודה, היא מעדיפה להשאר עד מאוחר יותר. בהמשך אותו ערב המפקד שלי התקשר אלי שאחזור מייד לבסיס - "אחת החיילות שלך התלוננה שהצעת לה הצעה מגונה והטרדת אותה מינית". אל תירה באוויר "זו לא אשמתך!!!" לפני שיש לך צל של מושג בכלל מי, מה, ואיך. פותחת השרשור יכולה להתקשר, כפי שעופר המליץ לה, למרכז לנפגעות תקיפה מינית, לספר מה קרה שם ולהגיע יחד עם יועצת מנוסה להחלטה האם זו היתה הטרדה מינית או רגשנות יתר.

למעלה