הטריוויה היומית! (פרק 50)

פקד בלק

New member
יפה והנה עוד שאלה

דרך איפה יצאו האק פו וג´קי מטורו ומה זרק האק פו על ג´קי בתוך האוזן של טורו?

Adj

New member
תשובות

הם יצאו מהאף בהתעטשות. בשאלה השנייה אולי התכוונת מה זרק ג´קי, וזה לכלוך אוזניים

פקד בלק

New member
תיקון טעות

נכון טעיתי ג´קי זרק לכלוך אוזניים (אולי זה הי שעווה) על האק פו לא האק פו זרק על ג´קי. עכשיו תכתב\י לי חידה או שאלה

פקד בלק

New member
תשובה לחידה

לאחר שהאק פו שם את הצמידים צמחו או גדלו לו שתי ידיים נוספות

Adj

New member
עוד 2 חידות:

1. כמה קסמים עשה הדוד עד שהצליח להחזיר את ג´קי למצב רגיל? 2. איך הגיע האק-פו לתוך הכד?

פקד בלק

New member
תשובות לחיודות

שאלה ראשונה נדמה לי ש-4 אבל אני ממש לא בטוח שאלה שנייה אני לא זוכר שהאק פו הגיעה לכד ובל האק פו דחף איזה כד והפיל את הכד אולי הוא היה בתוך הכד אני לא בטוח בקיצור אני לא יודע את שתי החידות אשמח עם תשלח\י את התשובות

פקד בלק

New member
תשובה

ג´ייד העלימה את הסנוויץ בעזרת קסם או הקטינה אותו אני לא בטוח נדמה לי שהיא הקטינה אותו

פקד בלק

New member
חידה

למה ג´ייד הקטינה את ג´קי והאק פו במקום להעלים אותם א) בגלל שבא קוסם צ´י טוב ועשה קסם שהקסם של ג´ייד יבוטל, אבל הוא לא הצליח לעשות את כל הקסם אז הקטין את האק פו וג´קי. ב) בגלל שהדפים בספר הקסמים נדבקו. ג) בגלל שהדוד עצר את ג´ייד ברגע האחרון ושינה את הקסם. ד) בגלל ששנדו נכנס לגוף של פקו וכתב שהקסם של ג´ייד בוטל וג´קי והאנק פו נהיו קטנים ואז הוא רצה לכתוב שהוא הופך לשליט העולם ואז הוא ימעך את ג´קי אבל נגמר לו הדיו. מי שפותר את חידה זו שיכתוב לי חידה

פקד בלק

New member
תיקון תעות

באפשרות הרביעית התכוונתי ששנדו כתב בספר ההיסטוריה שכתוב בקסמים

miss_t

New member
תשובה+חידה

בגלל שהדפים בספר הקסמים נדבקו. דהההההההה. ועוד חידה: מה שאלו את גקי בסוף ומה הא ענה ?

Adj

New member
תשובה

שאלו אותו איזה ספורט הוא נוהג לעשות. אז הוא ענה טניס אני חושב, אח"כ כדורסל - הוא אמר שהוא יוכל לנצח אפילו את מייקל ג´ורדן עם הקונג פו שלו

miss_t

New member
נכון!!! ועוד שאלה....

איזה סנדויץ היה לדוד? קצת קשה אבל נראה מי זוכר...

למעלה