הטריילר הראשון לCF

go ahead!!

וואו!!! נראה ממש מדהים!!!!!
מגיע לג'ניפר עוד אוסקר רק על הטריילר הזה
מלכה!!!

pennylane11

New member
לא אני לא עומדת בזה

חובבת הגיילניס שבי גוססת באיטיות מאושר

N o R i K o

New member
טוב אז

לנשום
זה הדבר הזה ש
רגע מה
אבל
איך
רגע

טוב אז דחיתי ודחיתי את הצפייה בזה כי יום הזיכרון ופסיכולוגית פשוט לא יכולתי להתקרב לזה בבוקר... ועכשיו אני כולי... ראקםרן'םלךכלגדךלכ.

N o R i K o

New member
ובעברית
לטריילר+CF

- ג'ניפר. פאק, פאק, פאק. בא לי לתת לה אוסקר עוד פעם. כשהיא בוכה מול היימיטץ', פאק. מדהימה, מדהימה, מדהימה. העיניים שלה. אני מאוהבת. בחיי.

- ליאם הכי לא דומה לגייל בעולם עם הבלונד הזה שלו, אבל פאק המשחק שלו#%@#% והסצנות האלה, באמת, אם הן 3 שניות מהטריילר, בהנחה שיתנו לנו 5 דקות מהן בסרט כמו הסרט הקודם כוסאמאשלו, אני פשוט מתמוססת מאושר. זה כל כך גיילניס. ואני מקווה שסצנת האגם של פיטניס תהיה מעפ-עפנה כדי לפצות אותי על כך שכל הגיילניס הוא רק בטריילרים
סתם, לא, אבל... נו. גאדדד. כשהיא אומרת לו לירות בה.
מיי גאד, זה יותר טוב מהספר.
- גם כל המרד נראה יותר טוב מהספר. בספר זה היה מלאה וחופר. מחוז אחרי מחוז אחרי מחוז, פיטה בוא נתכרבל בלילה ניניניניני (סלחו לי מעריצות פיטניס אני בשוונג
) והם פשוט... הפכו את זה לתכלסי
ופרים!!!11 גאד, גאד, איך אפשר לקחת את השיממון הזה ולהפוך אותו לדמות בוגרת, טובה, חכמה ולא מרגישה סופר מרי-סו כמו בסרט.
האושרררררר#$%@#
- אליזבנקס
ובכלל התלבושות שם... אדיר

- אני מרוצה. ומאושרת. וזה רק הטיזר@#%@# איך יראה טריילר מלא@#?%?@#%?#? T_T

Black Stain

New member

פרנסיס לורנס

איך מהספר הכי משעמם בטרילוגיה זה הפך לדבר המטורף הזה?? הכל כלכך מדהים!!!
אני כלכךךך אוהבת שהדגש בסרטים זה המרד והמסר שיש לספרים והכל כלכך מושלם!!
וזה רק הטיזר טריילר |מתעלפת|

E l S i

New member
האמת שזה מלהיב אותי יותר מהראשון

אבל קשה לי להתרגש מזה
(ואתם מדברים עם מישהי שהתרגשה מזה ששני אנשים אכלו אתמול ארוחת ערב. אחרי שהם לא התראו ביחד בציבור ויתר משנה. בעצם זה כן מרגש וזה העיר את הפאנדום מתרדמת אל תשפטו אותי)

פלוטארך מדהים ופרים גם
מוזרה לי התלבושת הזאת ללא שרוולים (אין לי מושג איך זה בספר לא אכפת לי מתלבושות בד"כ)
The odds are Never in Our favor

יש שם נשיקה והיא תרגש והכל אבל צריך את ההקשר (אז מה אם קראתי את הספר איזה שלוש פעמים)

אני הכי אוהבת את אפי. סרט קודר כזה צריך קצת צבע.

Ayelet 363

New member
נראה מעולה

אני גם חושבת שזה נראה הרבה יותר טוב מאשר הספר. מחכה בציפייה.

למעלה