Gale
S Sharonmxx New member 17/4/13 #27 overdose של גיילניס לא עושה לי טוב אבל העעאעאעאעאעהעאהאכעאעעעעעע סוף סוףףףףףףףף אני כבר שנה מחכה לזה!@#$$@#@#%#@ אה וגם היייי מישהו זוכר אותי? החלטתי לקפוץ לבקר, אני כאן עם דדליין של שבועיים. התגעגעתי ממש ומה זה האייקונים המחרידים האלה שהוסיפו לפה רחמנא ליצלן
overdose של גיילניס לא עושה לי טוב אבל העעאעאעאעאעהעאהאכעאעעעעעע סוף סוףףףףףףףף אני כבר שנה מחכה לזה!@#$$@#@#%#@ אה וגם היייי מישהו זוכר אותי? החלטתי לקפוץ לבקר, אני כאן עם דדליין של שבועיים. התגעגעתי ממש ומה זה האייקונים המחרידים האלה שהוסיפו לפה רחמנא ליצלן
S Sharonmxx New member 18/4/13 #31 ולמה השיער שלה ירוק? וזה נראה כמו טארדיס בכלל - דבר אחד יש לי להגיד על זה, OMG WTF? רק מוצלח, הוא ממש טוב אני אשתמש בו. וואי באמת שנים לא הייתי פה דווקא מהנוסטלגים
ולמה השיער שלה ירוק? וזה נראה כמו טארדיס בכלל - דבר אחד יש לי להגיד על זה, OMG WTF? רק מוצלח, הוא ממש טוב אני אשתמש בו. וואי באמת שנים לא הייתי פה דווקא מהנוסטלגים
N N o R i K o New member 18/4/13 #30 שרוןןןןן,!#%@#%!#$ הטריילר פשוט רוצה להעביר אותך צד. נורא רוצה תהיי פהQ@$@!!!11
S Sharonmxx New member 18/4/13 #32 NEVER אני אהיה בת 12 לרגע כי הכי קל לי לנסח את התשובה שלי בצורה הזו- פיטניס לנצחחחחחחחח!@#$%^%$#@#%^%$#$^#%!@@%^&* אני פה!!!!!!111
NEVER אני אהיה בת 12 לרגע כי הכי קל לי לנסח את התשובה שלי בצורה הזו- פיטניס לנצחחחחחחחח!@#$%^%$#@#%^%$#$^#%!@@%^&* אני פה!!!!!!111
E E l S i New member 19/4/13 #33 שררררון! פו אייקונים שהוסיפו? באמת לא היית פה שנים ואוברדוס של גיילינס הוא מגמה חיובית ולא צריכות להיות לה תופעות לוואי כמו שאת מתארת
שררררון! פו אייקונים שהוסיפו? באמת לא היית פה שנים ואוברדוס של גיילינס הוא מגמה חיובית ולא צריכות להיות לה תופעות לוואי כמו שאת מתארת