איך אני עמדתי שם
C casperit New member 11/11/02 #38 על-ה.. עיר אני זוכר שהיא אמרה בין ה והעיר יש כזו קפיצה ואז האני זוכר שהיא אמרה פשוט מתחבר...
מ מתלהבת מהכיבוי 1 New member 10/11/02 #31 אני רציתי להגיד את זה ../images/Emo104.gif אז אני אגיד: ככה את יפה
C casperit New member 9/11/02 #30 שאלה בקשר לשיר *אם כבר במכה אפורה עסקנו אז* רק עכשיו קלטתי איזה מניאק הכותב. מה ז"א זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה??? מה עם מה שהיא רוצה????? מגיע לו שהיא עזבה אותו:-
שאלה בקשר לשיר *אם כבר במכה אפורה עסקנו אז* רק עכשיו קלטתי איזה מניאק הכותב. מה ז"א זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה??? מה עם מה שהיא רוצה????? מגיע לו שהיא עזבה אותו:-
מ מתלהבת מהכיבוי 1 New member 10/11/02 #32 ברור, זה הרעיון של השיר ../images/Emo104.gif בגלל זה הוא אומר "כשאני רוצה לא להזכר" כי הוא לא רוצה להזכר איזה מניאק הוא היה....
ברור, זה הרעיון של השיר ../images/Emo104.gif בגלל זה הוא אומר "כשאני רוצה לא להזכר" כי הוא לא רוצה להזכר איזה מניאק הוא היה....
M MiStEr G u I t A r New member 10/11/02 #36 חחחחחחחחחח...... מניק..., רצה לשלוט עליה.., לא רצה לתת לה חופשיות....("זכות בחירה" )