היא אמרה
הוא אמר

pain is MY love

New member
היא אמרה../images/Emo70.gif הוא אמר../images/Emo70.gif

תודו שהתגעגעתם!!!!!!!!!!!!
הגיע תורי ותור אורן הצד הגברי שבסיפור להציג בפניכם נושא לדיון. כווווולם מוזמנים להשתתף ולהביע את דעתם. והפעם עמדות נשים ועמדות גברים בנושא החשוב מכולם- סקס אוקיי, אני לא מבקשת הרבה. באמת שלא! אני אישה. גם לי יש צרכים! אז מה כבר ביקשתי? מתוקף היותי אישה פוריה שרוצה (בעתיד הרחוווווווק מאוד) להביא ילדים לעולם אני באופן אבולוציוני מחפשת לי איזה בחור חסון ומסוקס שיהיה אב גאה לילדיי. חבר'ה, זה לא אני! זאת האבולוציה המזורגגת הזאת! היא מכריחה אותי לחפש את הבחור הגבוה, השזוף, השרירי, הנאה והבריא.. אחרי הכל... ביום מן הימים הוא יהיה אב ילדיי! בכל מקרה מצאתי אחד כזה! כיף לי!!! גובה?- 186 צבע עור?- קקאו משובך מבנה גוף?- חטוב+שרירי בן מפותחים במיוחד צבע עיניים- דבש שאפשר לשקוע בהן פרנסה?- מכובדת אוטו?- מפואר כלי?- טוב עד כאן!
בכל מקרה הבנתם את הפואנטה הבחור עבר את הסינון הראשוני והגיע הזמן להיכנס לעניינים... אחרי 18 דייטים, 700 שקל שהוא בזבז עליי, 29 שעות שבועיות בממוצע שהוא בילה איתי, אחרי שהכיר את כל החברות שלי, גילה את כל עברי המפוקפק וגם ראה כיצד אני נראית בלי איפור ->
הוא בשל ומוכן להיכנס איתי למיטה!
אך אבוי! הבחור רק רוצה להשתשעשע כמעה... זין על ה-18 דייטים! הוא השיג מה שהוא רצה והמשיך הלאה... "בובה, למה את לוקחת את זה קשה? תשתחררי קצת.. תזרמי...."
אבוי אבוי אבוי! למה אנחנו הבנות לא יכולות לשכב עם מישהו ככה סתם כי בא?! ולמה הבנים רואים בסקס משחק ותו לא? למה אנחנו צריכות כל כך הרבה הכנות לפני הדבר האמיתי בעוד הבנים רק באים לספק את הסחורה ו"לזרום" הלאה
למישהו פה יש תשובות/טענות/מענות/בקשות/100 אלף דולר בשטרות לא מסומנים?!
יאללה "זרמו" עם הנושא...

HyPeR SoNiC

New member
והצד הגברי אומר

נו מה? בד"כ כשגבר מכיר בחורה במועדונים זה בשביל המטרות האלה, לא? אני יצאתי, הכרתי אותך, הוצאתי קצת כסף, נהניתי, זיינתי, זהו! למה אתן הורסות את זה בלפתח רגשות? הרי כולנו צעירים, וזה הזמן שלנו להינות, לא? אז אנחנו ניהנים נטו! למה אתן לא יכולות גם ליהנות? הרי בינינו, אין דבר יותר כיף מסקס......
יאללה תגובות חבר'ה!!!

pain is MY love

New member
אני אגיב

למרות הרצון העז שלי למלוק את ראשך כרגע אני אגיב באיפוק....
הורסות את זה בלפתח רגשות?! סליחה שאנחנו אנושיות! תשימו לב לזה: כשגבר שוכב עם אישה הוא בעצם נמצא בעמדה כוחנית שמעניקה לו שליטה ואחריות על המצב- להלן, החודר. האישה לאומתו נמצאת במצב שבוא היא מאפשרת לגורם זר להיכנס לתוך גופה- להלן, המשופדת
אז פלא שאנחנו צריכות קצת חיבה וקוצי מוצי פוצי לפני ואחרי שאנחנו מתאחדות עם גוף זר?!

HyPeR SoNiC

New member
ואני אגיב על התגובה

פחחחחחחחחחח אל תגידי לי שאת לא אוהבת את "הגוף הזר" הזה בתוך הגוף שלך... לפחות אתן לא צריכות להתעטף בחתיכת גומי משומנת בשביל "להתאחד" איתו.... אבל כל החרטה ברטה הזה של חודר ומשופדת לא קשור בכלל..... אני דיברתי על הנאה... הרי ברוך השם יש לנו עוד זמן עד התחונה, לא? ואנחנו ממילא מכירים כדי ליהנות, לא? ואנחנו ניהנים, לא? אז למה אחרי יחסי מין אתן פתאום חייבות לערב בזה רגשות ואהבה ומחוייבות וכל החרא הזה? הרי בהתחלה שנינו חיפשנו רק שותף ליציאה.... ושותף ללילה..... מי אמר שזה בהרכח רציני? מי אמר שזה שהכרח מוביל לאנשהו? בטח שלא אני....

pain is MY love

New member
זה בלתי נמנע נשמה!

כשגוף מתאחד עם גוף גם הנשמות מתאחדות! על המושג "עיניים גדולות" שמעת? ברגע שאתם רואים שהשגתם זיון אתם ישר רצים להאה בתקווה למצוא עוד זיונים מה קרה לחיבור של הנשמות? ממתי סקס הפך לדבר כל כך זול?!

HyPeR SoNiC

New member
זול!?

מה זול!? יצאתי איתך 18 פעמים והוצאתי עלייך 700 שקל לדייט לפני שנכנסנו למיטה!!! ומה הקשר "נשמות מתאחדות"? מה, אנחנו עושים מדיטציה!?!? ו"עיניים גדולות" לא קשור לפה בכלל! אבל רציתי זיון, השגתי זיון, והמשכתי הלאה! מה, לא ככה???

numerw

New member
ח'ברה סתם להסתבך?:)

אחרי הרבה זמן שלא כתבתי ואחרי שמיטל הנחמדה
נכנסה לעניין אז אני פה
בקטע של סקס לא צריך להיות כל כך כבדים... אין פה עניין של בנים רוצים סקס ובנות מחפשות חתן.. כולם צריכים פשוט להנות:) כל אחד ומה שטוב לו...תזרמו וזהו

HyPeR SoNiC

New member
סוף סוף תרומה נורמלית לדיון!

כל הכבוד אחשלי! אחלה גישה
אנשים באמת לוקחים סקס הרבה יותר מדי ברצינות ובכבדות...... אבל בשביל מה? הרי כל המטרה היא ליהנות, לא?

pain is MY love

New member
יאללה חבר'ה

אני רואה פה הסכם שלום
תעשו אהבה לא מלחמה!!! ורק עם קונדום

seeyou

New member
מתאחדות עם גוף זר!../images/Emo24.gif

את צודקת בטענות שלך,למה לבנות אין אותם זכויות בחופש ביחסי המין אבל עדיין לא מוכנה להבין-ולקבל את כללי המשחק=מלחמת המינים! את שוברת עם הגישתך את רוב הנורמות החברתיות מסביב ל"מתאחדות עם גוף זר".. גישתך היא נכונה מבחינה ביולוגית:הנקבה מחפשת זכר בריא לצעצעים שלה-דבר מוכר בטבע. בני אדם שינו את התהליך מקצה לקצה את לא יכולה לשחק לפי כללים שנוחים לך בלבד את לא בטבע את חיה עם הטבע של בני אדם-אם תרצי או לא.

HyPeR SoNiC

New member
אם כבר מדברים על טבע...

גם הזכרים מחפשים נקבות בריאות שיוכלו לגדל ילדים בריאים..... ותאמין לי שהסלקציה הזאת נמשכת עד היום הנקבה עדיין מחפשת את הזכר הגבוה, החזק, השרירי, והבריא שיתן לה זרע בריא, יביא איתה ילדים בריאים לעולם, ויוכל לצוד לה אוכל, והזכר עדיין מחפש את הנקבה הגבוהה, הרזה, והחטובה, והבריאה, שתביא לו ילדים בריאים ותוכל לטפל בהם ההבדל היחיד בין הזכר לבין הנקבה הוא שהנקבה מולידה את הילדים, ולכן מספיק לה זכר אחד שיביא לה 2-3 ילדים. אבל לעומת זאת, הזכר מביא את הזרע, ולכן הוא יחפש להפיץ את זרעו כמה שיותר, על מנת להביא כמה שיותר ילדים לעולם ולהגדיל כמה שיותר את הסיכויים שהדור שלו ימשיך הלאה..... (כן, אני רואה ערוץ 8 לפעמים ואני גאה בזה!) תאמינו לי שהדברים האלה נמשכים עד היום וזה בלתי נמנע... גם אם תגידו שאנחנו חיים בעולם מודרני היום ודברים משתנים - עדיין, באופן טבעי, מהרגע שאנחנו נולדים, המוח שלנו מתוכנת בצורה הזאת..... ועובדה שזה באמת עובד ככה! בנות היום מחפשות בנים גבוהים, שריריים ומסוקסים וקשר רציני, ובנים מחפשים כמה שיותר בנות גבוהות, רזות, וחטובות בשביל לזיין כמה שיותר......

SANGUSUGA

New member
יש לך טעות קריטית

אם נקפוץ רגע כמה מליוני שנים אחורה: הגיוני וסביר שהאישה תחפש גבר שרירי, גבוה וחסון בשביל להוליד לו ילדים. גבר עם מבנה גוף גדול הוא גבר חזק, שלא ימות בגלל מחלה או יומיים בלי מזון לעומת זאת - שום! אבל שום גבר! לא יחפש אישה רזה וחטובה!! הו לא! אישה רזה וחטובה זו אישה חלשה שלא תהיה מסוגלת להתמודד עם אורח החיים הקשה. אישה כזו תדרוש מהגבר את כל זמנו כדי לדאוג לה שתחיה, וגם אז היא עלולה למות מסיבה זו או אחרת. דווקא הגברים חיפשו אישה הדומה במבנה לגבר: גדולה, חזקה, מאסיבית, שלא לומר שמנה. אישה שלא תהיה נטל על הגבר. אז תוציא מהראש את זה שהגברים חיפשו נשים חטובות את אידיאל היופי הזה קבעו היוונים (או שאלה היו הרומאים? לא... היוונים לדעתי), בפסלים של האלים שלהם (המפורסם ביותר הוא של אפרודיטה). זה אידיאל יופי של אישה ה"מלאה במקומות הנכונים". האידיאל הזה נקבע (לא נקבע לפי חוק, אלא הוטמע בתרבות) בעקבות ההלניזם, שהיה כמה שנים אחרי הולדת ישו... אז החיפוש אחר אידיאל יופי נשי מונע ממניעים תרבותיים בלבד! לא אבולוציונים. לכן בשבטים באפריקה יש אידיאל יופי נשי שונה מבמדינות העולם המערבי. לנו יש יותר יכולת, ולכן אנחנו יכולים להרשות לעצמנו יותר. לפיכך, וזו כבר גלישה לנושא אחר, הגברים מסוגלים להתאים את עצמם ולהתפתח מבחינה מחשבתית. עובדה ששינינו את אידיאל היופי הנשי כבר כמה פעמים במהלך ההיסטוריה (והפרה-היסטוריה). נשים, לעומת זאת, נשארות מקובעות במחשבה אחת, ולא חושבות מעבר לקצה אפן. מה זה אומר עלינו? מה זה אומר עליכן?

HyPeR SoNiC

New member
לא בדיוק.....

אם נחזור כמה מליוני שנים אחורה: בתקופת האדם הקדמון, הגבר היה הצייד והעובד. הוא היה עושה את כל העבודות הקשות. האישה, לעומת זאת, הייתה לרוב נשארת במערה, מטפלת בילדים, מכינה אוכל ובגדים לבעלה, וכו'. היא לא הייתה צריכה להיות חזקה ושמנה כי היא לא הייתה צריכה להתמודד עם אורח חיים קשה. הנטל היחידי של הגבר שהאישה הייתה צריכה לדאוג לו הוא טיפול בילדים, ולכן לא היה לה בכלל צורך לצאת מהמערה. כשאמרתי רזה וחטובה, התכוונתי לרזה וחטובה מהבחינה שיש לה מבנה גוף בריא...... אישה שנראית כמו מקל היא לא בעלת מבנה גוף בריא, והיא יכולה למות ממחלות וכל מה שאמרת...... אישה "מלאה במקומות הנכונים" וחטובה, היא בעלת מבנה גוף בריא, ודבר כזה מראה לגבר שהיא אישה בריאה והיא מסוגלת להביא ילדים בריאים לעולם ולטפל בהם טוב.... מבנה גוף שמן ומאסיבי הוא לא מבנה גוף בריא, ואישה עם מבנה גוף לא בריא לא תוכל להביא לעולם ילדים בריאים, ולכן הגבר לא יימשך אליה. והרומאים קבעו את אידיאל היופי לפי מה שנראה בעיניהם מושך. כלומר, אידיאל היופי נקבע ע"י מה שמשך את האדם באותה תקופה, ומה שמשך את האדם באותה תקופה היה גם מה שמשך את האדם הקדמון, ולא משהו שונה לחלוטין. אל תתווכח עם ערוץ 8, ידידי\תי הצעיר\ה

SANGUSUGA

New member
ואתה נציג ערוץ 8?

אני שומר לעצמי להתווכח עם כל אחד על כל דבר. זה היופי של להיות אינדיבידואליסט

HyPeR SoNiC

New member
לא נציג, אבל.....

אני אמרתי לך דברים שראיתי בתוכנית בערוץ 8..... ודברים שאני יודע כעובדות..... זה בסדר, אתה לא האינדיבידואליסט היחיד פה

BugaBuga

New member
יש אידאל יופי נשי אונבירסלי

פעם ראיתי מחקר שעשו , וגם היה בערוץ 8
. לקחו תמונות של צלליות של גוף של נשים בכל מיני צורות ויחסים של מידות. הראו את התמונות לגברים בשבטים מבודדים באפריקה, דרום אמריקה איי האוקיאנוס השקט וגם לגברים במדינות מערביות. כששאלו אותם מה הגוף הכי מושך לדעתם כמעט כולם הצביעו על הגוף עם המידות של 90 60 90 או מספרים שונים אבל יחס דומה. אז יש איזשהו אידאל "יופי" שטבוע באדם. בקשר לקטע של אשה שמלאה במקומות הנכונים. ה"מקומות הנכונים" האלה הם בעצם מחסני השומן שיש לאישה שבעזרתם היא תוכל לשרוד בזמנים בהם האוכל מועט או שהגברים מתעכבים במסעות הציד שלהם. המקור העיקרי לשומן וחלבונים היה מבשר הציד שאותו סיפקו הגברים . אשה שתוכל לשרוד זמנים כאלה תהיה מספיק חזקה להמשיך לגדל את הילדים ולהבטיח את קיומו של הדור הצעיר.

SANGUSUGA

New member
נכון

לפי תוכנית בנשיונל או דיסקברי, אני כבר לא זוכר, היחס האופטימלי הוא 1.6 בין הירך למותן, אם אני לא טועה. אם היחס גדול יותר - לא יפה (לדעת רוב הגברים בעולם) אם היחס קטן יותר - לא יפה (לדעת רוב הגברים בעולם. אבל זה בנושא של מבנה גוף. היום אישה תחפש לא רק גוף טוב, אלא גם פנים יפות...

למעלה