pain is MY love
New member
היא אמרה../images/Emo70.gif הוא אמר../images/Emo70.gif
תודו שהתגעגעתם!!!!!!!!!!!!
הגיע תורי ותור אורן הצד הגברי שבסיפור להציג בפניכם נושא לדיון. כווווולם מוזמנים להשתתף ולהביע את דעתם. והפעם עמדות נשים ועמדות גברים בנושא החשוב מכולם- סקס אוקיי, אני לא מבקשת הרבה. באמת שלא! אני אישה. גם לי יש צרכים! אז מה כבר ביקשתי? מתוקף היותי אישה פוריה שרוצה (בעתיד הרחוווווווק מאוד) להביא ילדים לעולם אני באופן אבולוציוני מחפשת לי איזה בחור חסון ומסוקס שיהיה אב גאה לילדיי. חבר'ה, זה לא אני! זאת האבולוציה המזורגגת הזאת! היא מכריחה אותי לחפש את הבחור הגבוה, השזוף, השרירי, הנאה והבריא.. אחרי הכל... ביום מן הימים הוא יהיה אב ילדיי! בכל מקרה מצאתי אחד כזה! כיף לי!!! גובה?- 186 צבע עור?- קקאו משובך מבנה גוף?- חטוב+שרירי בן מפותחים במיוחד צבע עיניים- דבש שאפשר לשקוע בהן פרנסה?- מכובדת אוטו?- מפואר כלי?- טוב עד כאן!
בכל מקרה הבנתם את הפואנטה הבחור עבר את הסינון הראשוני והגיע הזמן להיכנס לעניינים... אחרי 18 דייטים, 700 שקל שהוא בזבז עליי, 29 שעות שבועיות בממוצע שהוא בילה איתי, אחרי שהכיר את כל החברות שלי, גילה את כל עברי המפוקפק וגם ראה כיצד אני נראית בלי איפור ->
הוא בשל ומוכן להיכנס איתי למיטה!
אך אבוי! הבחור רק רוצה להשתשעשע כמעה... זין על ה-18 דייטים! הוא השיג מה שהוא רצה והמשיך הלאה... "בובה, למה את לוקחת את זה קשה? תשתחררי קצת.. תזרמי...."
אבוי אבוי אבוי! למה אנחנו הבנות לא יכולות לשכב עם מישהו ככה סתם כי בא?! ולמה הבנים רואים בסקס משחק ותו לא? למה אנחנו צריכות כל כך הרבה הכנות לפני הדבר האמיתי בעוד הבנים רק באים לספק את הסחורה ו"לזרום" הלאה
למישהו פה יש תשובות/טענות/מענות/בקשות/100 אלף דולר בשטרות לא מסומנים?!
יאללה "זרמו" עם הנושא...
תודו שהתגעגעתם!!!!!!!!!!!!
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo12.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo122.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo166.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo5.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo35.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo70.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)