היא אמרה
הוא אמר

seeyou

New member
אידיאל היופי הנשי - ../images/Emo54.gif

לרוב,את צודקת. יופי נשי מונע ממניעים תרבותיים בלבד! A woman gets thirty percent of her beauty from nature and seventy percent from makeup. Chinese Proverb האישה תחפש גבר שרירי, גבוה(??) וחסון בשביל להוליד לה ילדים שלא ימות בגלל מחלה או יומיים בלי מזון !!!! נכון אבל היום אותם גברים חייבים להיות גם עשירים ומפורסמים- והחשוב ביותר מה שעשתה האישה הפרימיטיבית שבסיפור שלנו לא תעשה האישה המודרנית-לא מתכוון רק על סקס! אז היה מדובר על קיום והמשכיות היום מדובר לרוב על ריגוש מיני מתמיד...

תגידי פליצה...

מאיפה את מפליצה כאלו דיונים?! האבולוציה מכתיבה משו אחד, וזו בחירתך בלבד אם ללכת עם מה שמוכתב או עם הרצונות שלך...את עשית את הבחירה שלך והכלת על המוכתב. {טעות מספר 1} בחור שאת פוגשת במועדון, בואי נגיד הראש שלו לא בדיוק מיועד לקשר רציני..כמה בנים כבר הכרת שהוכיחו את זה?!{טעות 2} סקס הפך לזול מהרגע שנהיו זונות וזונים {?} משמע עושים "אהבה" בשביל כסף...עדיין לא זול לך מספיק?! אל תזייני לי שזה פרנסה, כי זה לא אמורה להיות פרנסה! למה ךבנים זה משחק ותו לא? חחחחחחחחח ככה, מספק אותך?! הרי ביניהם, מי שמזיין יותר-מלך, יצא גדול, ענק, זיין...ועוד 1000 כינויים שהוא זוכה, ואהדה!! כי הם לא חושבים על העתיד ואנחנו כן, כי להם אין הרבה דברים על הראש {לרוב} ולנו כן. כי אנחנו בלא מודע בכל בחור מחפשות את ה-אחד או את הל-עד...והם פשוט לא. את תמיד תחשבי שבא לך בעל כזה וכזה, עם תכונה זו או אחרת...הם בחיאת אלוהים אלה יחשבו על זה אחרי גיל 25, אם בכלל.. בנות חרמניות לא פחות מבנים, ותאמיני לי יש כמה וכמה ששוכבות סתם בשביל הכייף...וכל הכבוד להן, הן טועמות עולם, העיקר שיזהרו. ולמה את צריכה פוצי מוצי...חחחחחחחחחח כי מאחורי העור פיל שהצמחת על גבך, נותרה בך העדינות והצורך לפינוק!! זה למה!! {הכללתי בהודעה את כלל הבנים, ואני מודה שיש יוצאי דופן, אז שאני לא אראה תגובות עם המילה "הכללת"!!!} זונעעעעעעעעע

pain is MY love

New member
כפרההההההה

אל תיקחי את זה כל כך קשה! את מכירה אותי המוווווון שנים ואת יודעת מה הדעות האמיתיות שלי לגבי סקס... אהם אהם..
השירשור הזה נועד לדיון בנושא בלבד אז תפסי לך צד והילחמי בכל הכוח!

לא שמת לב שתפסתי את הצד ב...

ביצים!!!
מה זה אייקון הלא קשור לחיים הזה >
?

ChilD SouL

New member
זה מזכיר לי משהו....

אחרי שנפרדתי מה-
(לא שכבנו אפ'עם) דודה שלי אמרה לי שאני עדיין צעירה ושבנתיים אני צריכה לבלות ולהנות מהחיים ולא להסגר על בחור אחד, את זה אני אוכל לעשות גם אח"כ. בכל אופן, אם לקשר את זה לנושא אז אני חושבת שאי אפשר להכליל את כל הנשים בדיעה שלך, יש כאלה שלוקחות את זה בקלות ומרגישות את מה שהגבר מרגיש ויש כאלה ש"מתעצבנות" מזה כמוך.
לדעתי, חשוב להגדיר כל "מערכת יחסים" (עד כמה שאפשר לקרוא לזה) מההתחלה (לא מהדייט הראשון כמובן
) ולדעת מה הצד השני מצפה ושהוא ידע מה את מצפה. אם זה מתאים לשניכם - ממשיכים הלאה, לא מתאים - סוגרים ת'באסטה, ואז גם לא מתבאסים כ"כ.

black side

New member
תראי

בעניין הסקס, חוץ ממה שאמרתם כבר יש בנות בלי הערכה עצמית, שמחפשות מישהו שיאהב אותם, ואז הם טרף קל לבנים חרמנים ודפוקים שיקחו אותן בשביל זיון לילה אחד במקרה כזה, הבנות מפתחות צפייה ש"טוב נו, נתתי לו מה שהוא רוצה, עכשיו הוא יאהב אותי ונחיה באושר" והבן זורק אותה ויש הרבה מקרים כאלה, כל פעם מתפלאה מחדש

למעלה