"היא"- וידאו קליפ חדש לצפייה

caspit

New member
"היא"- וידאו קליפ חדש לצפייה ../images/Emo202.gif

הוספתי לאתר את הוידאו קליפ החדש של מתי לשיר "היא", ושאלתי אותו שאלות על המון קליפים נוספים שלו. הקליפ והתשובות המשעשעות ברובן - כאן ותודה למארסו על העבודה המרובה, שבעיקר בזכותה יכולתי ליצור את הדף החדש הזה

סלויון

New member
נפלא - סוף סוף יש בימה מכובדת למתי

ברכות על הדף המדהים - מומלץ להכנס, לא רק בגלל She.

פוזנא

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סחתיין! איזה יופי!

אני שמח לראות שהיוטיוב ממונף פה, ובאופן ראוי ומרשים. אחלה בחלה...

liavt

New member
היא

הקליפ מזכיר ביותר מאופן אחד קליפ טיפוסי של ג'ון לנון

מארסו

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד. (ותודה על הקרדיטים
)

Shykedmi

New member
אני חייב לשאול אבל...

אני מאושר עד כלות כמובן, אבל אני חייב לשאול את השאלה שאף אחד כאן בעצם לא שואל (אולי בגלל שהיא בעצם ברורה לכולם, ורק לי לא) - אין כאן שום קטע של הפרה של זכויות יוצרים בשום צורה? אתם יודעים, הערוץ הראשון והשטויות שלהם? סתם מעניין אותי לדעת. שי

מארסו

New member
משבית שמחות שכמוך

וברצינות - כן. יש כאן הפרת זכויות יוצרים. הערוץ הראשון אמנם לא עושה כלום עם החומרים האלה כך שקשה לומר שזה פוגע בפרנסתו באיזו צורה אבל הוא בהחלט יכול לתבוע להוריד הכל מהרשת ולתת לדברים האלה להמשיך להרקב בארכיונים המוזנחים שלו.

Shykedmi

New member
מזה חששתי...

וכן, מצטער שאני משבית שמחות... פשוט אני יודע שגם ביוטיוב כל מיני תאגידים מורידים סרטים מהאתר מתוקף פגיעה בזכויות יוצרים, ולכו תדעו אם יטפלו אל מיכל במקרה הזה. טוב, סליחה ששאלתי, ותודה שעניתם.
שי

caspit

New member
אלי לא יטפלו

אני "בסך הכל" נותנת באתר קישורים ליוטיוב. חוץ מהקליפים שבחשבון שלי ביוטיוב, שאיתם אין שום בעיה של זכויות יוצרים. תודה על הדאגה

מארסו

New member
כנראה שמי שיירקב בכלא

במקרה הזה זה אני. אני רק מקווה שלא יזרקו אותי לצינוק בגלל זה...

Shykedmi

New member
../images/Emo6.gif

אם דבר כזה יקרה, יש לך כאן מיליציה של מתאבדים שיעים.
אל דאגה!
איזה נכס.

s h i s h a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יופי של דף! חזקי ואמצי - אין כמוך!

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif איזה יופי! ../images/Emo49.gif

קודם כל - יופי של דף, רעיון ומבורך והתוצאה נראית נהדר. תודה לך ולמארסו על ההשקעה.
הקליפ ל"היא" יפה ומרגש, אהבתי מאד (ואני מקווה שתהיה לי מתישהו הזדמנות לצפות בו בפורמט גדול ואיכותי יותר מזה של יוטיוב. הבנתי שהוא שודר ב-24, אבל אין לי כבלים וטלוויזיה...
). אני ארשה לעצמי לפנטז: אולי יום אחד יצא DVD עם קליפים של מתי?
(זה נראה לי יום רחוק, אבל לא בלתי סביר לחלוטין).

caspit

New member
זה רעיון נהדר,

אבל לא צריך לספר לך על הערוץ הראשון, זכויות וכו', מה שלדעתי דווקא כן הופך את הרעיון לבלתי סביר.

caspit

New member
אה ולגבי פורמט גדול ואיכותי:

תבואי פה, קיבלתי את ה-DVD ממתי. תגררי את פלפלון ותבואו לבקר אותי כבר!

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן, אבל לאחרונה ניכרת מגמה חיובית

אחרי שבשנים האחרונות יצא אוסף שירים של אירוויזיונים וקדמים, שירי נעמי שמר, הלהקות הצבאיות ולאחרונה גם פסטיבלי הילדים. לדעתי החבר'ה שם מבינים את הפוטנציאל המסחרי ולאט לאט משחררים חומרים החוצה, כך שבעוד כמה שנים - מי יודע? אולי יגיע אם תורו של מתי, למה לא?

Daphni Lachish

New member
אם כבר ב YouTube עסקינן...

מישהו יודע מה עומד מאחורי הסרטון הבא? (תסתכלו עד הסוף)

מסיבת גן

עד כמה שזכור לי, בתוכנית היה מתארח כל פעם אמן אחר ושר שיר ילדים. מתי היה אחד האורחים בתוכנית. הפתיח של התוכנית היה מורכב מקטעים של התוכנית, וזה מה שרואים בסרטון.

למעלה